- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.161
Bende test verdim inşallah iyi çıkar dua edin kızlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bulantın kaçıncı haftanda basladı ? Ben 5+4 üm bulantıdan eser yok şimdilikSenle neredeyse ayniymisiz. Hoş ben 66 ile gebe kaldım 62ye düştüm![]()
Güzelce sağlıkla katlanmistir InsallahBende test verdim inşallah iyi çıkar dua edin kızlar![]()
Zaten haftalık devam ediyordum cumadan cumaya dün artı olarak yapıldı canmHaftalık devam et bır sure canım
Enox kullanıyor musun canm yada başka kan sulandirici iğne onu yapmayada korkuyorumKorkma canım benim de 5 6 gün önce lekelenme oldu hemen coraspini kestiler 2 güne düzeldi. Sen de duzeleceksin inşallah
16. Günümdü canm dün hiç kes demediler hep devam dedilerCanim kaç gün kullandın corasprini bna 7.gunde kes dediler içme dediler de ondan soruyorum
Allah razı olsun canımGüzelce sağlıkla katlanmistir Insallah![]()
İnşallah hayırlı haberini bekliyoruz canmBende test verdim inşallah iyi çıkar dua edin kızlar![]()
Yaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi16. Günümdü canm dün hiç kes demediler hep devam dediler![]()
Maşallah erken görmüşsünüz bayaCanım tahlil günümden tam 6 gün sonra keseyi gördüm. Kese hcg 3binin üzeri karından görünüyor. Benim tahlil günü 470di. İki günde bir ikiye katlıyor ya kaba taslak hesapladım ne zaman 3bin civarıysa o güne randevu aldım. Kalp atışı da keseden 10 gün sonra 6+1de gördümGebeliği sen son adet tarihinden hesaplıyorsun doktor daha erken ve ya geç olursa bilgilendiriyor zaten kese için gittiğinde
![]()
İnsallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin sana![]()
Amin kızlar inşallah, Allah gönlümüze göre versin inşallahİnşallah canım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah senin de isteyen herkesin de![]()
Bilmiyorum ki canm ben sordum devam dedilerdi şimdiye kadar hep dün lekelenme olunca corasprini kes dediler ama ignede yapıyorum ondanda korkuyorumYaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi![]()
Gördümm canım gördümm, çok şükürYaaa aaaa daha okuyorum yorumları ama inş pozitifi gorduuunnn? Çok heyecanlı herkesi pozitif görmek maşallah
Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririmŞu birkaç haftada mi 4 kilo verdin canım? Miden mi kötü, ondan mı? Bana doktorum kilon çok iyi, almamaya çalış dedi canım. İlk üç ay bebek senin yediklerinden beslenmiyor, öyle fazla fazla yeme dedi. Şimdi ben de porsiyonları küçülttüm.Ama göbeğe yapicak biseyim yok:)
Vallahi 6 hafta 2 gunlukken falan başladı. Şu an tam 8 olduk ben mahvoldum. Doktorum ikiz diye daha yoğun tiksintin olması normal dediKuzum bulantın kaçıncı haftanda basladı ? Ben 5+4 üm bulantıdan eser yok şimdilik5 kilo veririm ilk 3 ay diyordum ama
![]()
Gaz da olabilir haklısın tatlım.Bazen oluyor bazen gidiyor. Bence gazdan bana öyle geliyor çünkü ara ara inanılmaz rahatsız oluyorum
O yüzden biraz geri olursa SAT a göre kızlar bebişler korkmuyoruz çünkü ben çok endişelenmiştim.Aynen öyle ben 23.gun oldum transfer. Son adete göre 4 gün geri bebislerim
Yaaa çok mutlu oldum darısı keseye kalbe doğuma inşallahGördümm canım gördümm, çok şükürYarın tekrar kan verip artışa bakacağım.. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Ya yerimmm, yok kuzumm ordalar merak etme. Bizim bu tedirginliğimiz ne kadar daha sürer acaba. Tüp bebek diye mi böyle tedirginiz yoksa diğer hamileler de böyle mi?Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririm
Yaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi16. Günümdü canm dün hiç kes demediler hep devam dediler![]()
Bnde iğne yapıyorum göbekten cumartesiye kadar devam edicem ona ama oo yapmaz lekenme bnce sen içini ferah tut inşallah birşey yoktur rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallahBilmiyorum ki canm ben sordum devam dedilerdi şimdiye kadar hep dün lekelenme olunca corasprini kes dediler ama ignede yapıyorum ondanda korkuyorum