• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım tahlil günümden tam 6 gün sonra keseyi gördüm. Kese hcg 3binin üzeri karından görünüyor. Benim tahlil günü 470di. İki günde bir ikiye katlıyor ya kaba taslak hesapladım ne zaman 3bin civarıysa o güne randevu aldım. Kalp atışı da keseden 10 gün sonra 6+1de gördüm🧿 Gebeliği sen son adet tarihinden hesaplıyorsun doktor daha erken ve ya geç olursa bilgilendiriyor zaten kese için gittiğinde🌺
Maşallah erken görmüşsünüz baya 🧿 bizimkide inş erken gösterir kendini ☺️ Bende googledan tüp bebek hesaplama sitesine baktım 3 hafta 6 günlük gebelik gösteriyor. Başka bi yer adet tarihini baz alıp 4 hafta 4 günlük gösteriyor. Doktora gidince netlik kazanır sanırım hayırlısıyla sımsıkı tutunsunlarda 🤗

Yaaa aaaa daha okuyorum yorumları ama inş pozitifi gorduuunnn? Çok heyecanlı herkesi pozitif görmek maşallah
Gördümm canım gördümm, çok şükür 🐣🥰 Yarın tekrar kan verip artışa bakacağım.. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Şu birkaç haftada mi 4 kilo verdin canım? Miden mi kötü, ondan mı? Bana doktorum kilon çok iyi, almamaya çalış dedi canım. İlk üç ay bebek senin yediklerinden beslenmiyor, öyle fazla fazla yeme dedi. Şimdi ben de porsiyonları küçülttüm.Ama göbeğe yapicak biseyim yok:)
Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririm

Midem felaket bulanıyor. İlaç verdi ama içmedim diyorum ki kendi kendime ilaç içmeyince midem bulaninca çocuklarım iyi emin oluyorum. Diğer türlü emin olamam kendi kendimi yer bitiririm
Ya yerimmm, yok kuzumm ordalar merak etme. Bizim bu tedirginliğimiz ne kadar daha sürer acaba. Tüp bebek diye mi böyle tedirginiz yoksa diğer hamileler de böyle mi?

16. Günümdü canm dün hiç kes demediler hep devam dediler 😔
Yaaa ondan olabilirmi acaba unuttularmi acaba söylemeyi
Bilmiyorum ki canm ben sordum devam dedilerdi şimdiye kadar hep dün lekelenme olunca corasprini kes dediler ama ignede yapıyorum ondanda korkuyorum
Bnde iğne yapıyorum göbekten cumartesiye kadar devam edicem ona ama oo yapmaz lekenme bnce sen içini ferah tut inşallah birşey yoktur rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah 🤲❤️🌼🥰

Back
X