• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kuzumm teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şimdi dinlendiriyolar ☺️ Herşey güzel geçti çok şükür gerisi Allahıma kalmış 🤲🥰
9-10 gün sonra alırız müjdeyi inşallah, hayırlı olsun bitanem. Embriyolog Pınar hanım, Hasan bey ve tüm ekip çok iyiler işlerinde, çok rahat olsun için kuzum. Bende bile 44 yaşımda 4 iyi embriyoyu 4-5. güne getirdiler😉☺️

Şimdiden morelini bozma. @Esoca38 'e doktoru, bir tane embryo transfer ederken kalitesi kötü olan başka bir embriyo daha (çöpe atmaya kıyamamışlar) transfer etmiş. Yani bir iyi kalite bir kötü kalite embriyo transferi yapılmasına rağmen ikisi de tuttu ve şuan üçüz bekliyor. 😊 bu arada toplamda kaç yumurtan vardı ve kaç adet kaldı?
Teşekkür ederim, çok motive edici bir mesaj olmuş🙏🏼 İnşallah ben de arkadaş gibi güzel haberler veririm💜 7 yumurtadan sona 4 tane kaldı, ikisi dondu ikisi içeride😊

ya benımde 5. gun embrıyosua esıme soz verdım oda totem tutmus hey allahım bana kalsa 30 kere vermıstım kan tahlılı ama ıste soz verınce :) ya benım net bır sekılde belım agrıyor kasıklarımda dolgunluk nblm goguslerımde cok hafıf sızım var suan ıcın valla bakaım son 2 gun am asu 2 gun yemın ederım tam bır ölum :KK70:
Ay beklemesi de ayrı bir dert gerçekten. İnşallah burda güzel sonuçlarını paylaşırsın bizimle ❤️

Bugün ilaç yazdırmaya doktora gitmiştim. Doktor yine ultrasona baktı. Biri 7+3 diğeri 6+6 dedi. Son adetime göre 7+2yim. Melindanaz Melindanaz senin ikisi de aynı mı ilerliyor canım?
Yok kuzum 2 gün fark var aralarında. Korktum dedim aynı gün transfer edildiler normal mi bu. Çok normal dedi

Test gününüz gelmeyince yapmayın sonrasi insana tam bir eziyet gibi yükseldi mi düştü mü ? Kafa hep dolu en güzeli olduğuna inanarak test gününü beklemek şimdiki aklim olsaydi oyle yapardim 😶 7. Gün gittiğim için pişman oldum ama vardır herşeyde bir hayır 🙏
Kuzum bence bazı şeyler kişiye göre de değişiyor. 6.gun 50 çıkan da var 12.gun 20 çıkıp doğuran da var. Yeter ki embriyo sağlıklı olsun o her türlü doguyor

Kizlar bu kan sulandırıcı mosmor yapıyo ya nasıl olacak böyle 🙄enox adı
Mosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kan🤦🏻‍♀️ Üstümdeki yağmurluğa kadar geçmiş kanı.. dikkat edin sizlerde kızlar..

Mosmor yapması bir yana, o kadar kanatıyor kiii.. bugün kan verdim, herzaman yaptığım gibi azcık bastırdım üzerine pamukla, yara bandı vardı zaten üstünde. Yürürken kolumda bi ıslaklık hissettim bi açtım baktım ki heryer kan🤦🏻‍♀️ Üstümdeki yağmurluğa kadar geçmiş kanı.. dikkat edin sizlerde kızlar..
Damara denk geliyordur kaniyorsa canım. Ben 5 paket bitirdim sadece 1 kere kanadı. Damara denk gelince inanılmaz kanıyor.

Damara denk geliyordur kaniyorsa canım. Ben 5 paket bitirdim sadece 1 kere kanadı. Damara denk gelince inanılmaz kanıyor.
İğneyi vurunca kanamadı canım, koldan kan verip hastaneden çıkınca kanadı. Normalde hemen pıhtılaşıp kanamıyor benim üstüne bastırınca, bu sefer kan iyice inceldiğinden çok kanadı ben de çok bastırmamıştım..

Kuzum bence bazı şeyler kişiye göre de değişiyor. 6.gun 50 çıkan da var 12.gun 20 çıkıp doğuran da var. Yeter ki embriyo sağlıklı olsun o her türlü doguyor
Cok haklısınız. Bugün merkezden aradılar 7. Gün olduğu için değer o şekilde çıkabilir yarın sabahtan kan ver dediler. İnşallah katlanmıştir🤗

Teşekkür ederim, çok motive edici bir mesaj olmuş🙏🏼 İnşallah ben de arkadaş gibi güzel haberler veririm💜 7 yumurtadan sona 4 tane kaldı, ikisi dondu ikisi içeride😊
Moralini bozma Mirketcim bence, bu kalite işi pek belli olmuyor.. küçük mirketcik geliyordur inşallah, genine kalitesiz deme alınır çocuk 😀

Moralini bozma Mirketcim bence, bu kalite işi pek belli olmuyor.. küçük mirketcik geliyordur inşallah, genine kalitesiz deme alınır çocuk 😀
😁😁 çok güldüm, çok haklısın🤣 Küçük mirketimi kötülememem lazım, rahim dış dünyadan çok daha iyi onun için. Umarım sağlıkla büyür de annesini utandırır🙏🏼🥲

İğneyi vurunca kanamadı canım, koldan kan verip hastaneden çıkınca kanadı. Normalde hemen pıhtılaşıp kanamıyor benim üstüne bastırınca, bu sefer kan iyice inceldiğinden çok kanadı ben de çok bastırmamıştım..
HAaa ben kan sulandirici vururken sandım. Normalde 1dkysa şimdi 2 3 dk tut anca duruyor

Cok haklısınız. Bugün merkezden aradılar 7. Gün olduğu için değer o şekilde çıkabilir yarın sabahtan kan ver dediler. İnşallah katlanmıştir🤗
İnşallah canım. Bu kadar emek varken kimsenin kucağı boş kalmasın herkesin kucağı sağlıklı bebelerle dolsun inşallah. Gönülden istenen bebek bunlar ya çok kiymetliler her türlü.

kan sonucunu aldınmı canım herşey yolundamı🌸

Kızlar valla bıktınız benden ama 🤦‍♀️ regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Normal mi? Sürekli değil, ara ara. Pozitif olan arkadaşlarımızda böyle oldu mu? 🥺

Back
X