- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.641
Bilmem her ayrınıtyı düşünmeye başladım sıkıntıdanBen ilkini devlette 2.yi özelde yaptırdım. İlk 479 2. 911 çıktı. Fark etse ne kadar olacaktı ki yükselmenin iyi olduğunu gösterse yeter![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem her ayrınıtyı düşünmeye başladım sıkıntıdanBen ilkini devlette 2.yi özelde yaptırdım. İlk 479 2. 911 çıktı. Fark etse ne kadar olacaktı ki yükselmenin iyi olduğunu gösterse yeter![]()
Allah razi olsun hepinizden güzel yürekli insanlarTebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı Nasib etsin![]()
msgl0 canım inşallah yarın sende güzel sonuçlar alırsın
![]()
Ne kadar sürede çıktı acilde?Ben biraz önce acilde verdim ama aynı sürede çıktı normal giriş yaptığım zamanla
Erken olur büyük ihitmalle canım duyamayız ama belki görürüz ekrandan attığını :) daha 6+0 olacak çünkü bakalımAa sen benden önce duycaksın inşallah![]()
Durumun nasıl canm nasılsın inşallah hayırlı haberler verirsinBen biraz önce acilde verdim ama aynı sürede çıktı normal giriş yaptığım zamanla
Sen ne yptın canımDurumun nasıl canm nasılsın inşallah hayırlı haberler verirsin![]()
Hadi inşallahErken olur büyük ihitmalle canım duyamayız ama belki görürüz ekrandan attığını :) daha 6+0 olacak çünkü bakalım
Canım hesaplamalar var google'a yaz doğum tarihi hesaplama diye. Blast embriyo transfer tarihini seç onda doğru sonuc çıkıyor.Hadi inşallahBen nasıl hesaplayacagımı bilmiyorum adet tarihine göre diyolar ama ben adetime 3 gün kala transfer oldum o yüzden benimki yanlış çıkıyo bence. En dogrusu ultrasonda çıkacak heralde
![]()
Canım benim değerler pek sağlıklı artmıyor 4 gün önce 687 diydi bu gün 1612 olmuş lekelenmem durdu şimdilik cumaya kese randevusu verdi doktorum umutsuzluga kapılma dedi ama bilmiyorum inşallah düzelir de gözükürSen ne yptın canım
Çok teşekkür ederin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim rabbim hayırlısı ile kucağına almayı Nasib etsin![]()
msgl0 canım inşallah yarın sende güzel sonuçlar alırsın
![]()
Son adet tarihine transfer tarihini mi yazıcaz?Canım hesaplamalar var google'a yaz doğum tarihi hesaplama diye. Blast embriyo transfer tarihini seç onda doğru sonuc çıkıyor.
Teşekkür ederim inşallahDondurma çözme işlemi sırasında, sadece güçlü olan embriyolar hayatta kalabiliyor. Bu da tutma ihtimali daha yüksek saha dayanıklı embriyo demek. Moralinizi yüksek tutun, en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah![]()
Bende 6+2 de gitmiş olcam o zmnCanım hesaplamalar var google'a yaz doğum tarihi hesaplama diye. Blast embriyo transfer tarihini seç onda doğru sonuc çıkıyor.
Bence kotu dusunme canım bebegını goreceksın ıns senın degerlerın bastan berı guzeldı ıns kotu dusunme bence guzel sonuc alacaksın Rabbımın ıznıyleCanım benim değerler pek sağlıklı artmıyor 4 gün önce 687 diydi bu gün 1612 olmuş lekelenmem durdu şimdilik cumaya kese randevusu verdi doktorum umutsuzluga kapılma dedi ama bilmiyorum inşallah düzelir de gözükür![]()
Kıpkırmızı kan mı canım ultrasonla bakmadılar mıKızlar o kadar iğneye fitile rağmen resmen adet görüyorum şuan. Pedin yarısı doluyor, nasıl iş anlamadım![]()
Hastanedeydiniz, ne diyorlar? Prolutona progestandan fln daha etkili diyorlar kanamayı durdurmak için, proluton yapmadılarsa onu mu yaptırsanız acaba? Geçmiş olsunKızlar o kadar iğneye fitile rağmen resmen adet görüyorum şuan. Pedin yarısı doluyor, nasıl iş anlamadım![]()
Canım geçmiş olsun bthcg ne bakıldımı sneşn okuyamadım tam ama acildemisin hala eve geldin mi doktorun ne dediKızlar o kadar iğneye fitile rağmen resmen adet görüyorum şuan. Pedin yarısı doluyor, nasıl iş anlamadım![]()
Geldim eve, ters bir şey mi yaptın dedi. Dedim hayır, ilaçları aksatıp aksatmadığımı sordu. Cumartesi 25 di değer, bugün 169 çıktı. Pazartesi çağırdı ama ne bileyim bu kadar kanamaya kalcağını sanmıyorum bebeğinCanım geçmiş olsun bthcg ne bakıldımı sneşn okuyamadım tam ama acildemisin hala eve geldin mi doktorun ne dedi
Sağ olun, yaptılar onu da. Hem progestan hem proluton yaptılar. Eve gelince iki tane de fitil attım yani daha ne kadar alabilirim, bilmiyorumHastanedeydiniz, ne diyorlar? Prolutona progestandan fln daha etkili diyorlar kanamayı durdurmak için, proluton yapmadılarsa onu mu yaptırsanız acaba? Geçmiş olsun![]()