• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben transfer öncesi sonrası hiçbir kür farklı besin vs kullanmadım. Buna incir de dahil nar suyu da dahil. Sadece ilaçlarım yemeklerim düzenliydi. Günde 3-4 litre su, her yemeğin yanına salata, 1.30 saat ve ya daha fazla yürüyüş yaptım. Abur cuburu zaten çok sevmiyordum yemişsem de tek tüktür. Sigarayı transfere kadar birkaç adet içtim transferden bi gün önce bıraktım. Alkol yoktu hiç. Eşim sigara içti ama fosur fosur onun tahlilleri yüksekti zaten sorun olmadı. 13 yumurta toplandı,11 döllendi. 5.güne a kalite 4 embriyo geldi 2 transfer edildi 2 donduruldu. Çok şükür ikiside tuttu. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah gebelerimizin de saplıkla doğum yapmasını sağlasın. Allah senin de gönlüne göre versin ♥️🤲🏼
Masallah canım ıns benımde bu sefer guzel olur hersey kalıtelı bol embrıyo olur ve tutar ıns cevabın ıcın cok tesekkur ederım yazdıklarını dıkkate alıcam ıns

Merhaba, 10 gün sonra gel dediler. Haftaya salı gidicem, ultrasonla göbekten bakilacağı için idrara sıkışık gelmem söylendi. Siz ne zaman gideceksiniz?
Bana dün doktorum 10 gün sonra dedi ama sıkışıklıktan bahsetmedi bende salı ya da çarşamba giderim herhalde 😁 tedaviyi başka şehirde gördüm burda doktor karar vermem lazım şuan 😁

Kızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydi 😔 hemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻

Kızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydi 😔 hemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🤲🏻
geçmiş olsun canım kendine dikkat et çoğu kişi kanama
geciriyor birşey olmaz inşallah dinlen bol bol 🙏🌿

Gecmıs olsun canım kese etrafında falan var mıydı kanama? Benim kese etrafında kanama olmadıgı ıcın sureklı yatma ama agır yorucu ısten uzak dur dedıler. Ya benım gecen hafta hamıle olmasaydım adet döneminde acaba onunla alakalı bir durum mu onu tespit etmeye calısıyorum cunku baya adet oluyor gıbıydım. Yumurtalıgımda kıst de var acaba bunlar kanamaya neden oluyor mu merak ediyorum. Bana hemen kan sulandırıcıyı kes dedıler

Geçmiş olsun canım. İlk 3 ayı atlatinca geçiyor çok şükür bu kanama lekelenme durumları. Benim de 10 gündür çamur gibi akıntım var bebeklerim iyi çok şükür. Yat dinlen korkma stres olma. Proluton Depot vermiştir zaten drun ilaçlarını eksik etme

Ah canım çok geçmiş olsun. Tuvalet harici kalkma artık yat bol bol. Rahimde kanama alanı var mıymış

Çok geçmis olsun. Allah tez sifa versin ☹️
İnsallah en kisa zamanda durur bu kanama :(

Back
X