- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.861
Yarın test günün değil mi? İnşallah pozitif sonucunu al,herşey gönlünce olsun❤Teşekkür ederim canımBenim de sadece üşümem var, hayırlısı olsun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test günün değil mi? İnşallah pozitif sonucunu al,herşey gönlünce olsun❤Teşekkür ederim canımBenim de sadece üşümem var, hayırlısı olsun
![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsınVeremiyorum, kolum gitmiyor desemTest günüm yarın. Bende azıcık üşüme dışında hiçbir şey yok, hayırlısı olsun
Teşekkür ederim cevap için
![]()
Evet, yarın. Amin arkadaşım, inşallahhhYarın test günün değil mi? İnşallah pozitif sonucunu al,herşey gönlünce olsun❤
Masallah canım ıns benımde bu sefer guzel olur hersey kalıtelı bol embrıyo olur ve tutar ıns cevabın ıcın cok tesekkur ederım yazdıklarını dıkkate alıcam ınsBen transfer öncesi sonrası hiçbir kür farklı besin vs kullanmadım. Buna incir de dahil nar suyu da dahil. Sadece ilaçlarım yemeklerim düzenliydi. Günde 3-4 litre su, her yemeğin yanına salata, 1.30 saat ve ya daha fazla yürüyüş yaptım. Abur cuburu zaten çok sevmiyordum yemişsem de tek tüktür. Sigarayı transfere kadar birkaç adet içtim transferden bi gün önce bıraktım. Alkol yoktu hiç. Eşim sigara içti ama fosur fosur onun tahlilleri yüksekti zaten sorun olmadı. 13 yumurta toplandı,11 döllendi. 5.güne a kalite 4 embriyo geldi 2 transfer edildi 2 donduruldu. Çok şükür ikiside tuttu. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah gebelerimizin de saplıkla doğum yapmasını sağlasın. Allah senin de gönlüne göre versin![]()
Allah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahMasallah canım ıns benımde bu sefer guzel olur hersey kalıtelı bol embrıyo olur ve tutar ıns cevabın ıcın cok tesekkur ederım yazdıklarını dıkkate alıcam ıns
Bana dün doktorum 10 gün sonra dedi ama sıkışıklıktan bahsetmedi bende salı ya da çarşamba giderim herhaldeMerhaba, 10 gün sonra gel dediler. Haftaya salı gidicem, ultrasonla göbekten bakilacağı için idrara sıkışık gelmem söylendi. Siz ne zaman gideceksiniz?
Çok tatlısınızCevap için teşekkür ederimBenim de belirtim yok gibi bir şey. Şimdi yatıyorum birazdan lavaboya koşacağım bakalım benim gözler ne durumda
![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumTeşekkür ederim canım, haklısın aslında biliyorum ilaçlar yapıyor ama insan okudukça merak da ediyorSadece ara ara üşüme var, bir de bu gece çok terlemiştim o var. Hayırlısı olsun
![]()
Amın canım ınsallah Allah razı olsun sende saga salim kucağına al inş yavrularınıAllah emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah![]()
geçmiş olsun canım kendine dikkat et çoğu kişi kanamaKızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydihemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
![]()
Gecmıs olsun canım kese etrafında falan var mıydı kanama? Benim kese etrafında kanama olmadıgı ıcın sureklı yatma ama agır yorucu ısten uzak dur dedıler. Ya benım gecen hafta hamıle olmasaydım adet döneminde acaba onunla alakalı bir durum mu onu tespit etmeye calısıyorum cunku baya adet oluyor gıbıydım. Yumurtalıgımda kıst de var acaba bunlar kanamaya neden oluyor mu merak ediyorum. Bana hemen kan sulandırıcıyı kes dedılerKızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydihemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
![]()
Geçmiş olsun canım. İlk 3 ayı atlatinca geçiyor çok şükür bu kanama lekelenme durumları. Benim de 10 gündür çamur gibi akıntım var bebeklerim iyi çok şükür. Yat dinlen korkma stres olma. Proluton Depot vermiştir zaten drun ilaçlarını eksik etmeKızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydihemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
![]()
Ah canım çok geçmiş olsun. Tuvalet harici kalkma artık yat bol bol. Rahimde kanama alanı var mıymışKızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydihemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
![]()
Merhaba canim. Benim doktorum pazartesi kan ver ara demisti. Bugun verdim degerim 296 cikti, persembe gunu 95ti. Az değil mi sizce ya? 4 kat olmamis. Haber vermek icin doktoruma ulasamadim henüz.
Aynı zamanlarda gidicez demek ki.Bana dün doktorum 10 gün sonra dedi ama sıkışıklıktan bahsetmedi bende salı ya da çarşamba giderim herhaldetedaviyi başka şehirde gördüm burda doktor karar vermem lazım şuan
![]()
Aynı yerde mi yoksa farklı bi hastaneye mi gittiniz?Merhaba canim. Benim doktorum pazartesi kan ver ara demisti. Bugun verdim degerim 296 cikti, persembe gunu 95ti. Az değil mi sizce ya? 4 kat olmamis. Haber vermek icin doktoruma ulasamadim henüz.
Yok maalesef o istanbulda ben çanakkalede çok zor gidip gelememAynı zamanlarda gidicez demek ki.ilk 3 aya kadar devam edebiliyorsan tüp bebek doktorunla devam et bence.
Kızlar günaydın 6+4 iken gece kanamam açıldı. Bu sefer ki adet gibiydihemen hastaneye koştuk vajinal ultrasonda kalp atışı görüldü bebiiş yerindeydi çok şükür. Çok ama çok korktum doktorum full yatacaksın dedi. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
![]()