Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tombixsx11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
82
0
96
46
Bilecik
selam kızlar mayıs ayında aşılama yaptıracaklar gelin burada bulusalım benden doktor önce rahim filmi istedi onunla start vericez

slm canm benim 1. aşılamam tutmadı şuan adetliyim mayısta bende yaptıracam şimdi bu ay için bazı kürler denicem bakalım bende polikistik over var onun için yumurtlama olmuyo buay bu karışımlar la yumurtatarı büyütmeye çalışacam bakalım inş 2. aşılamaya gerek kalmaz da buaay geliverir ALLAH bu belli olmaz :))

merhaba arkadaşlar bende ikinci aşılamyı mayısda yaptıracam nisanda olması gerekiyodu memlekete geldim oyüzden ara verdim mayısda tekrar deniyecem allahım hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar hadi listemizi oluşturalım.:dance:
Bende Mayıs ayında aşılama olucam
5 gün sonra adet olurum
Adetin 3.günü iğne vurulmaya başlıycam.
İnşallah hepimiz için hayırlı olur:Saruboceq:
Benim ilk aşılamam:sm_cool:
İnşallah ilk aşılamam tutar:CüvCüv::Saruboceq:

evet canm listeyi yapalım ama ben beceremem sen biliyosan yapalım cam evet tombiş naptın açıktır inş tüplern

tombiş canım bende adetimi 19 veya 20 Nisanda bekliyorum.
Gelsin artık iğnelerime başlamak istiyorum.:sm_cool:
Kızlar siz iğnelerinizi aldınız mı?
Doktor ne verdi size?
Bana gonal-f bide ovitrelle verdi.:teytey::dance:

canm hayırlı olsun listemin inşşşşş herkes hamile çıkar en kısa zmanda şu mubarek cuma vaktinde aminn canm daha benm adetime var dr adetin gelince 1. günü gel dedi mayıs 10 gibi olurum inş benm normalda gelmez ilaç kullanmadan ama bakalım hayırlısı artık ben bu ay tarcın çörek otu bal karımı yiyiyorum bakalım kızlar dr bi ay ara verince ona başladım bende yumurtalarımda bi hareketlilik var ama bakalım nolacak artık öptüm sizleri

slm kızlar ben nısanda olacaktım asılamamı ama kıst cıktı :1no2: adetımı bu ay sonu olcam 2.gunu gel dedı dr. bugun gıttım kıst yok olmus cok sukur allahım hepımıze nasıp eder ıns

slm kızlar ben nısanda olacaktım asılamamı ama kıst cıktı :1no2: adetımı bu ay sonu olcam 2.gunu gel dedı dr. bugun gıttım kıst yok olmus cok sukur allahım hepımıze nasıp eder ıns

merhaba canım uzun zamandır görüşemedik.ben de ayın sonunda adet olacağım tüm sonuçları alıp doktoruma göstereceğiz bakalım aşılama derse bende mayısta sonuç bekliyor olacağım.ilk aşılamam tutmadı belki değerler düşük diyecek aşılama önermeyecek.hiç bilmiyorum ne olacağımızı?

slm kizlar bende mayista asilamami yaptiracam ilk asilamam olacak bu hicbir sorunum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne bende ne esimde tutmaz diyorum kendi kendime umutlanmak istemiyorum simdiden sabirsizin asilama sonrasi yaniti almak icin nasil beklerim bilemiyorum cuma gecesinin hurmetine ins rabbim bize saglikli bebisler verir YA BIDE TUTMAZSA

canım hakkımızda hayırlısı dua etmekten baska elımızden bısey gelmıyo senağlamasenağlama.rabbım cok aratmadan versın ıns herkese dualarım sızınle canımm.:Saruboceq::Saruboceq:

Kullandıkların şifa olur inşallah ve bekletmeden gelir inşallah kırmızılar canım:Saruboceq:
Belki bu sefer ilaç kullanmadan gelir adetin:dance::teytey:
Hepimize hayırlı olsun:Saruboceq::sm_cool::teytey:

Çok şükür bak kistin gitmiş.:sm_cool:
İnşallah aşılamanda olumlu sonuç alırsın.:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…