- Konu Sahibi tombixsx11
-
angel aşılaman hayorlı olsun bebişin seni daha fazla bekletmesin bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah bu arada benim yumoşlar daha olgunlaşmadı sanırım çarşamba olacak aşılamam sen benden önce haber alacaksın inşallah önce senin sonra benim halayımı çekicez tabi arada bekleyen diğer arkadaşlarında
angeeeel canım dualarım seninle:Saruboceq:
İNŞALLLLLAAAHHH tutucak aşılaman:Saruboceq:
pozitif sonucu görüceksin:Saruboceq:
yürekten inanıyorum ve çok dua ediyorum sizlere:Saruboceq:
İnşallah hepinizin yüzü gülücek:Saruboceq:
benim hamilelik iyi gidiyo:CüvCüv:
hiçbir sorunum yok
Allahım size de göstericek bu günleri:Saruboceq:
slm 2 güm önce aşılamam oldu bakalım hayırlısı.yalnız bana progynex 100 diye kapsül ilaç verdi kullanan var mı ne işe yarıyor bide
arkadaşlar merhaba bende cuma oldum aşılamamı inşallah sizinde benimde bebiş tutunur anneciğine gelsin artık yapamıyorum kafamdan atmıyorum onsuzluğu......
banada pregestan iğne verdi doktorum tutunmasını sağlıyor düşük önleyici..... 16 milyon pek pahallı degill...
bence sende al angeel doktoruna danış tabii doktorlatr bu duruma çok sinir oluyor o başka:)
artık gün sayıyom buyuk gün 18 haziran......
selvinurum allah razı olsun canım ınsallah benım sıpam tutunmustur da sızlere bebegımle de dua ederız:Saruboceq::Saruboceq: ama fazla kaptırmamaya calısıyorum kendımı kotuye alısayımda yıkım fazla olmasın olacagı varsa zaten tutmustur hayırlısı artıkslm kizlar birkac gundur guremiyorum buyuk temizlige giristim aksesuar falan aldim eve evdeki su agir havayi artik atayim diyorum degisiklik istiyorum galiba negatif sonuctan sonra cok uzulmedim galiba bekledigim bir haberdi cok yanmadi icim neden bilmiyorum inanin cocuk bebek kelimeleri bile aklima gelmiyo ben helede aklimdan cikaramayan ben dusunmek istemiyorum bir tuhaflik var bilmiyorum niye kendime soz gecirdim en sonunda aklimda hep siz varsiniz dualarimda tabiki AKLINIZDAN CIKARIN ASILAMA YAPAN TUM ARKADASLAR HAYATA BIRDE BARDAGIN DOLU TARAFINDAN BAKINN BU AY KENDINIZ ICIN YASAYIN BELKI O ARA MELEGIN SENINLE OLACAK bende ilacimi iciyorum 15 sinde knt var doktorda 20 sinde de asilamam yapilir hic ara vermeyelim dedi doktor bende kabul ettim kismet belki bu sefer gelir nazli bebegim hepinizi optum listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn HAMILELER DUYARIZ BU AY INSS BASI ANGELLLLLLLLLLL ALSIN ARKADAN KIM GELIYOOOOO:enbuyukkk:zemuszemusopuyorumnanaktan
kızlar yarım saat sonra belli olacak herşey allahım hayırlısını versin umarım ii sonuçlar alırım
Yok 2. Olmadı 0.519 muŞ
öylede üzülmeden olmuyo işte.peki tüp bebek aşamasını biliyormusun nasıl oluyo o hiçbir fikrim yok benim
inşallah tüp bebekte yine ilk önce iğneler mi vuruluyorsur göbekten sonra yumurta toplanıyor galiba ve nakil mi enson yalnız bildiğim kadarıyla 2.kere aşılama yapman gerekiyo rapor çıkartman için ben eylül ekim gibi başlıcam allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?