Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar banada dr aşılama önerdi .ama kist çıktı hap kullanıyorum .b ayın sonunda regl olcam kist yok olmuşsa aşılama için iğnelere başlıycaz.çok heyecanlıyım

mrb canım bende 21 yasındayım bızde yenı gırdık3.yılımıza evlııkte 1.5 yıla yakın korunduk sımdıde rabbımden buyuk bı umutla beklıyoruz bakalım:Saruboceq:rabbım herkese versın ıns dusmanıma bıle aratmasın cok zor cok:1no2::1no2::1no2:

Günaydın kızlar.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Ben hala adet olmadım.
Ama hamile de değilim.
Test yaptım.Negatif.
Gelsin artık kırmızılar.

Günaydın kızlar.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Ben hala adet olmadım.
Ama hamile de değilim.
Test yaptım.Negatif.
Gelsin artık kırmızılar.

of of of kötükedihüso bende umutlaniyordum senin icin senağlama nerde ozaman kirmizilar yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugun olursun inssss:Saruboceq::Saruboceqptum canimmmmmmm ben burdayim yaz bana :1hug:

canim benim ya sendemi :1hug:rabbim bizi boyle sinavindan geciriyor olacak bir gun ins yaza kadar olurrrrrrr ikimizinde sen ne yaptin tahlil falan hersey iyimi dtr ne dedi asilaman mayistami kaydirigubbakcemile5

bende mayıs ayınında yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım 2. aşılamam olucak bide güzel bi doktor ve güzel bi hastane ...

Neden kararsızsın Zara.
Belki bu sefer tutacaktır.
İnşallah iyi bi doktor bulursun.
İnsanın güveneceği bi doktor bulması çok zor gerçekten.
Ben buldum sonunda.

slm arkadaşlar banada dr aşılama önerdi .ama kist çıktı hap kullanıyorum .b ayın sonunda regl olcam kist yok olmuşsa aşılama için iğnelere başlıycaz.çok heyecanlıyım

Canım inşallah kist yok olur ve sende tedavine başlarsın.
Seni de listeye ekliyoruz o zaman.
Haydi hayırlısı.

Sabırlı anne aday adayları
tombiş11:Saruboceq:
<yumyum>:Saruboceq:
RENO:Saruboceq:
sevcangoksel:Saruboceq:
angeeeeel87:Saruboceq:
zero55:Saruboceq:
selvinur:Saruboceq:
MOGAN022:Saruboceq:
blueege:Saruboceq:

canim benim ya sendemi :1hug:rabbim bizi boyle sinavindan geciriyor olacak bir gun ins yaza kadar olurrrrrrr ikimizinde sen ne yaptin tahlil falan hersey iyimi dtr ne dedi asilaman mayistami kaydirigubbakcemile5

ıns canımm rabbım herkese versın aratmadan benım rahımde perde vardı ocakta amelıyat oldu onun dısında hormonlarımda falan bı sorun yok esımde yuvarlak hucre sayısı 4 mılyon antıbıyotıkle 3 mılyona dustu ancak dr asılama dedı.bu ay olacaktım asılamayı ama kıst cıktı mayısa kaldı gecende dr a gıttım kıst gecmıs kaydirigubbakcemile2 6 7 gun var adetıme baslıyacaz ıns rabbımın ıznıyle ılaclara

selam kızlar.. benim bir oğlum var çok şükür 10 yaşında.. 2senedir kardeşi olsun istiyoruz ama olmadı. dr. ilaç aşılama derken bu zamanı buldu. 2 kez aşılama oldum. ikiside negatif.. ilkinde sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan aşılama yapıldı.. ikincisinde merional ve ovitrellle de sonuç alamadık.
kist oluşmuş d.kontrol hapı kullanıyorum şimdi. Mayısın 2si gibi adet olcam ve nasipse 3.aşılama için iğnelere başlıcas. bu son zaten. bu da olmassa uzun bi süre bişi denemek istemiyorum. eğer baktık olmadı belki tüp bebek bilemiyorum şimdiden kestirmek zor..
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.. aminnnn

slm canım rabbım yardımcın olsun ıns bak senın yıne bı oglun var allah bagıslasın ben daha annelık nedır tadamadım bıle senağlamasenağlama hıc canını sıkma hayırlısı olsun elımızden bırbırımıze dua etmekten baska bısey gelmıyo en kısa zamanda bebıs haberını alırsın ıns canım allah hepımıze nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq:

angell saol canım çok şükür allah onu bize verdi hemde hiç uğraşmadan şimdi tuhaf geliyo tabi nerden biliyim bu kadar bekleyeceğimi..23 yaşındaydım doğduğunda. kendi açımdan düşündüğümde elbetteki çok şanslıyım. ama oğlum açısından düşününce onun üzülmesine çok üzülüyorum.. etrafındaki herkesin kardeşi oldu soruyo tabi ne zaman ne zaman diye.. ağlıyo falan yürek dayanmıyo. yoksa 33yaşından sonra tekrar bebek bakmak büyütmek gerçekten zor benim için. Allah bu yolda uğraşanların yardımcısı olsun elbet bir zamanı vardır hepimiz için. ınşallah bu duyguyu isteyen herkes yaşar canım.

ınşallah bu topik uğurlu gelir hepimize.. ben 1yılı geçti üyeyim ama son 6aydır tebrik dışında bişi yazmıyorum sadece okuyorum. ve karar verdim bu topiğe yazıyım ve bu süreci beraber yaşayalım istedim. belki şansımız döner :))

Hayırlısı olsun aşılaman.
İnşallah 3.aşılaman da gelir meleğin.
Allahım fazla uğraştırmaz inşallah hiçbirimizi.

Çok güzel yazmışsın.:sm_cool::asigim::1hug:
İnşallah şansımız döner.:asigim:
Allahım bize bu tedavimizde meleklerimizi gönderir inşallah.:Saruboceq::CüvCüv:
Belki bu ay hepimiz hamile kalırız da hamilelik sürecimizi de aynı topikte yazışırız.:dance:
Senin bi tane çocuğun varmış.Bizden tecrübelisin.
Senden öğreneceğimiz çok şey var.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…