- 6 Aralık 2008
- 492
- 14
- 643
- Konu Sahibi tombixsx11
-
ins canim :CüvCüv::CüvCüv:kismet bakalimmmmmmmmm hepimiz znne oluruz ins ben 21 yasindayimmmm esim 22 daha ama evlilik 3 seneye giriyor bizim kafamizi taktigimiz konu bu mirmirmirmir ins olur yasiniz kucuk diyolar ama biz simsiden baslayalim sonra niye gec kaldik diye daha zorluklarla ugrasmayalimmm deilmisositososito
Günaydın kızlar.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ben hala adet olmadım.
Ama hamile de değilim.
Test yaptım.Negatif.
Gelsin artık kırmızılar.
mrb canım bende 21 yasındayım bızde yenı gırdık3.yılımıza evlııkte 1.5 yıla yakın korunduk sımdıde rabbımden buyuk bı umutla beklıyoruz bakalım:Saruboceq:rabbım herkese versın ıns dusmanıma bıle aratmasın cok zor cok:1no2::1no2::1no2:
bende mayıs ayınında yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım 2. aşılamam olucak bide güzel bi doktor ve güzel bi hastane ...
slm arkadaşlar banada dr aşılama önerdi .ama kist çıktı hap kullanıyorum .b ayın sonunda regl olcam kist yok olmuşsa aşılama için iğnelere başlıycaz.çok heyecanlıyım
canim benim ya sendemi :1hug:rabbim bizi boyle sinavindan geciriyor olacak bir gun ins yaza kadar olurrrrrrr ikimizinde sen ne yaptin tahlil falan hersey iyimi dtr ne dedi asilaman mayistami kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Ben hala adet olmadım.
Ama hamile de değilim.
Test yaptım.Negatif.
Gelsin artık kırmızılar.
canımm kan testı yaptır bırde belkı ıdrarda cıkmamıstır
selam kızlar.. benim bir oğlum var çok şükür 10 yaşında.. 2senedir kardeşi olsun istiyoruz ama olmadı. dr. ilaç aşılama derken bu zamanı buldu. 2 kez aşılama oldum. ikiside negatif.. ilkinde sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan aşılama yapıldı.. ikincisinde merional ve ovitrellle de sonuç alamadık.
kist oluşmuş d.kontrol hapı kullanıyorum şimdi. Mayısın 2si gibi adet olcam ve nasipse 3.aşılama için iğnelere başlıcas. bu son zaten. bu da olmassa uzun bi süre bişi denemek istemiyorum. eğer baktık olmadı belki tüp bebek bilemiyorum şimdiden kestirmek zor..
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.. aminnnn
selam kızlar.. benim bir oğlum var çok şükür 10 yaşında.. 2senedir kardeşi olsun istiyoruz ama olmadı. dr. ilaç aşılama derken bu zamanı buldu. 2 kez aşılama oldum. ikiside negatif.. ilkinde sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadan aşılama yapıldı.. ikincisinde merional ve ovitrellle de sonuç alamadık.
kist oluşmuş d.kontrol hapı kullanıyorum şimdi. Mayısın 2si gibi adet olcam ve nasipse 3.aşılama için iğnelere başlıcas. bu son zaten. bu da olmassa uzun bi süre bişi denemek istemiyorum. eğer baktık olmadı belki tüp bebek bilemiyorum şimdiden kestirmek zor..
Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.. aminnnn
İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimize.. ben 1yılı geçti üyeyim ama son 6aydır tebrik dışında bişi yazmıyorum sadece okuyorum. ve karar verdim bu topiğe yazıyım ve bu süreci beraber yaşayalım istedim. belki şansımız döner :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?