- Konu Sahibi tombixsx11
-
merhaba canım uzun zamandır görüşemedik.ben de ayın sonunda adet olacağım tüm sonuçları alıp doktoruma göstereceğiz bakalım aşılama derse bende mayısta sonuç bekliyor olacağım.ilk aşılamam tutmadı belki değerler düşük diyecek aşılama önermeyecek.hiç bilmiyorum ne olacağımızı?
slm kizlar bende mayista asilamami yaptiracam ilk asilamam olacak bu hicbir sorunum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ne bende ne esimde tutmaz diyorum kendi kendime umutlanmak istemiyorum simdiden sabirsizin asilama sonrasi yaniti almak icin nasil beklerim bilemiyorum cuma gecesinin hurmetine ins rabbim bize saglikli bebisler verir YA BIDE TUTMAZSA
Çok şükür bak kistin gitmiş.:sm_cool:
İnşallah aşılamanda olumlu sonuç alırsın.:Saruboceq::CüvCüv:
SEVCAN KIZ BELKIDE HAMISSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SANKI ICIME DOGDU YA NE BILIM:CüvCüv:INS
slm bende aşılama yaptıracam ilk önce rahim filmi çektirmem gerek adetimi bekliyorum ankara tıp cebecide başlıcam esk de oturuyorum bakalım hayırlısı benim ilk aşılamam tutmadı
2 sene 4 aylik evliyim 2 senedir istiyoruz onceleri kafama takmiyodum su son siralar takmaya basladim uzman bir dtr gittim rahim filmi sperm testi iyi ama sadece spermler 4 saat canli kaliyo 4 saatten sonra zayiflasiyo mayista asilama istedik dkr bekleyin dedi ama ben dayanamadim mayista asilamam var ins kismetse olacak ama sitede okuyorum cogununki olmuyo ilk denemede sebep neki bilmiyorum tutarmi pek umitli deilim her sey iyi sorun yok ama bebekte yok anlamiyorum cok coktum valla herkez yapti benle evlenenler ben.......................................... benim esim cok istiyo onu gorunce dayanamiyorum oturup agliyoruz rabbim kimseyi boyle sinamasinnnn ins ikimizin de tutar ikiz olur insssssssssssssssŞeniz
slm bende aşılama yaptıracam ilk önce rahim filmi çektirmem gerek adetimi bekliyorum ankara tıp cebecide başlıcam esk de oturuyorum bakalım hayırlısı benim ilk aşılamam tutmadı
selam kızlar mayıs ayında aşılama yaptıracaklar gelin burada bulusalım benden doktor önce rahim filmi istedi onunla start vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?