Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zero canım eşinin değerleri nasıl?:uhm:
doktor ilk aşılamayı yaptığına göre ikinciyi de yapar bence.a.s
Eşin neler kullanıyo?CADIARZU
Bol bol ceviz yedir eşine, bide keçiboynuzu kürü yap.cokacimcoook
Değerleri artar inşallah.:Saruboceq:

selvinur senin de aşılaman hayırlı olsun.:Saruboceq:
ama sen daha baştan paniksin.
Biraz rahat ol relax
Ya tutmazsa deme.
Hayırlısıyla tutucak inşallah.
Madem ne sende ne eşinde sorun yok o zaman neden tutmasın.
Nasıl problemli kişilerin ki tutuyo.
Yeterki kafanı olumsuz şeylere verme.a.s
Pozitif ol.:lepi:
İnşallah listedeki bütün kızlar Mayıs'ta hamile.:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::teytey::dance:

Sabırlı anne aday adayları

tombiş11:Saruboceq:
<yumyum>:Saruboceq:
RENO:Saruboceq:
sevcangoksel:Saruboceq:
angeeeeel87:Saruboceq:
zero55:Saruboceq:
selvinur:Saruboceq:

Çok şükür bak kistin gitmiş.:sm_cool:
İnşallah aşılamanda olumlu sonuç alırsın.:Saruboceq::CüvCüv:

canım allaha bınlerce kez sukurler olsun bırde ona ugrassaydım ılac falan kafayı yıyecektım rabbım yardım ettı.ınsallah hepımız hayırlısıyla bebıs haberlerımızı vercez dualarım sızınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar iğnelerine başlayan oldu mu?
Benim hâlâ adetim gelmedi.
Dün bekliyodum,dün gelmedi,bugün de yok.
Gelse de iğne vurulmaya başlasam.

tombiş11 :Saruboceq:
<yumyum> :Saruboceq:
RENO :Saruboceq:
sevcangoksel :Saruboceq:
angeeeeel87 :Saruboceq:
zero55 :Saruboceq:
selvinur :Saruboceq:

Ah ah bacım ıns ben herseyı cok kafama takan bırıyım daha sımsıden boyleyım ıns olur allahımmmmmmmmmmmm dualrım sızınle ne ev ısı ne yemek elım kolum kalkmıyo kızlar ıyıce tembel oldum benım bebısım babasına cekmıs gelmek bılmedı nazlııııııııı olacak galıba

SEVCAN KIZ BELKIDE HAMISSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SANKI ICIME DOGDU YA NE BILIM:CüvCüv:INS

SEVCAN KIZ BELKIDE HAMISSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SANKI ICIME DOGDU YA NE BILIM:CüvCüv:INS

Bilmiyorum selvinur.
Ben iğnelerimi aldım geçen hafta.
Nasıl olsa hamile değilimdir deyip almıştım.
Hem de 650 milyon verdim onlara.
Şu anda Hamileysem sevinir miyim,üzülürmüyüm bilmiyorum.
Ne acayip dimi?

HAYATIM 650 MILYONMU OF OF DIYORUM AMAN BOSVERSENE BEBIS GELSINDE INTERSE 650000000000000000000000000 OLSUN DEILMI SEN NEDEN ASILAMA YAPTIRIYORSUN SORUN NE NE KADARLIK EVLISIN ANLAT KIZ BIRAZ BENDE BIR KAHVE YAPIM SENI BEKLERKEN:içelim:

Ben 5 yıllık evliyim.
İlk 3 yıl istemedik bebek.
2 yıldır istiyoruz. Olmuyo.
Doktora gittik.Bende hiç sorun yok.Allaha şükür.
Eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşüktü.
Doktor bu değerlerle aşılama yapmam,ancak tüp bebek olur dedi.
Biraz daha bekleyin dedi.
Eşim keçiboynuzu kürü,havuç suyu içti.
Bide vitamin kullanıyo şimdi.
Allaha şükür değerleri yükseldi.
Doktoruma tekrar gittik.Tamam aşılama yapabiliriz dedi.
Adetimin 2.günü doktora gidicem.
3.günü de iğnelere başlıycam.
Belki yarın adet olurum.
Sen anlat bakalım şimdi.

2 sene 4 aylik evliyim 2 senedir istiyoruz onceleri kafama takmiyodum su son siralar takmaya basladim uzman bir dtr gittim rahim filmi sperm testi iyi ama sadece spermler 4 saat canli kaliyo 4 saatten sonra zayiflasiyo mayista asilama istedik dkr bekleyin dedi ama ben dayanamadim mayista asilamam var ins kismetse olacak ama sitede okuyorum cogununki olmuyo ilk denemede sebep neki bilmiyorum tutarmi pek umitli deilim her sey iyi sorun yok ama bebekte yok anlamiyorum cok coktum valla herkez yapti benle evlenenler ben.......................................... benim esim cok istiyo onu gorunce dayanamiyorum oturup agliyoruz rabbim kimseyi boyle sinamasinnnn ins ikimizin de tutar ikiz olur insssssssssssssssŞeniz

slm bende aşılama yaptıracam ilk önce rahim filmi çektirmem gerek adetimi bekliyorum ankara tıp cebecide başlıcam esk de oturuyorum bakalım hayırlısı benim ilk aşılamam tutmadı

rahim filmini cektir bir an once ins temizdir canim hayirlisi ikincisi tutar insssssss:Saruboceq:

Canım kaç yaşındasın?
Niye oturup ağlıyosunuz kocişle siz bakim?CADIARZU
Yaşınız belki gençtir daha.
Allahım vereceği zamanı çok iyi bilir.:sm_cool:
Hayırlı zamanı ne zamansa o zaman versin hepimize.
Acele etmekte iyi değil.
İlk aşılaması tutan baya kişi var bu sitede.:teytey:
Yada ilk aşılaması tutmayıp sonradan normal yolla hamile kalanlarda çok var.:dance:
Mesela özçeliksena diye bi arakadaş var.İlk aşılaması tuttu.Hemde üçüz.delikafadulden
İnşallah bizimki de tutucak.:lepi:

slm bende aşılama yaptıracam ilk önce rahim filmi çektirmem gerek adetimi bekliyorum ankara tıp cebecide başlıcam esk de oturuyorum bakalım hayırlısı benim ilk aşılamam tutmadı

Canım aramıza hoşgeldin.
Merak ettim de neden ilk aşılamanda rahim filmi istemedi doktor.
Eğer tüpler kapalıysa aşılama yapmaması gerekirdi.
İnşallah tüpler açıktır ve 2.aşılamanda hamile kalırsın inşallah.

tombiş11 = hsg çekilcek,1.aşılama:Saruboceq:
<yumyum> = 2.aşılama :Saruboceq:
RENO = 2.aşılama:Saruboceq:
sevcangoksel = 1.aşılama:Saruboceq:
angeeeeel87 = 1.aşılama:Saruboceq:
zero55 = 2.aşılama:Saruboceq:
selvinur = 1.aşılama:Saruboceq:
MOGAN022 = hsg çekilcek, 2.aşılama:Saruboceq:

ins canim :CüvCüv::CüvCüv:kismet bakalimmmmmmmmm hepimiz znne oluruz ins ben 21 yasindayimmmm esim 22 daha ama evlilik 3 seneye giriyor bizim kafamizi taktigimiz konu bu mirmirmirmir ins olur yasiniz kucuk diyolar ama biz simsiden baslayalim sonra niye gec kaldik diye daha zorluklarla ugrasmayalimmm deilmisositososito

bende mayıs ayınında yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsızım 2. aşılamam olucak bide güzel bi doktor ve güzel bi hastane ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…