Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben dayanamayıp burda bi doktora gittim 3 yumurta varmış ama daha çok küçükler 11mm burdaki dr iğnenin dozunu arttırın dedi sonra kendi dr aradık bugün de dozu 50mg dan vur yarın gel bakıcam dedi artık hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olacak senin için de dua edicem bebişine hayırlısıyla kavuşman dileğiyle canımŞeniz

slm kızlar benim yumoşlar 17 16mm civarı dün akşam çatlatma iğnemi vyrdum yarın aşılama yapıyoooz duuua ediin noluuurr.....

canım ıyı olmus bı yonden gosterdıgın ıcındekı suphe gıttı en azından ben 225 mg dan basladım dun 150 mg yaptırdım sen kaclık dozdan baslamıstın?tatlım benım cok saol sende benım dualarımdasın dedıgın gıbı elımızden gelenı yaptık gerısı rabbıme kalmıs hayırlısı olsun hakkımızda dualarımdasın canım:1hug:

slm kızlar benim yumoşlar 17 16mm civarı dün akşam çatlatma iğnemi vyrdum yarın aşılama yapıyoooz duuua ediin noluuurr.....

zelalcım rabbım yardımcın olsun dualarım senınle sende bana dua et canımhihoyyyt benımde cumartesı sabah yapılacak asılamam allahın ıznıyle ınsallah tutunur bebıslerımızde pes pese haberlerı verırız

maviojecım ne yaptın gıttın mı dr a hayırlı haberlerle gel ınsallah.bende sabah randevu aldım hastaneen yıkama ıslemı ıcın dua edelım canım bırbırımıze rabbım pespese bebek haberlerımızı vrmeyı nasıp etsın

kizlar 16 gunum hala tik yok test yapmaya gidiyorum ins kirmizilar orada gelmez dua edin benim icin ins benimledir bebegim angel yarin asilaman var duainim hayatim optumturkbayragi

SELVıNURCUM canım inşallah hamilesin canım bilmy.benim içime bi an öyle doğduuu hayatım bnde senin gibi heemn 14.gün test yapmayı düşünmüyorum bekliycem bnde günümüüüü hadi hayırlısı cnmmm ne zman çıkıcak sonucunnnn hemen yaz ha Bol Şans

kizlar 16 gunum hala tik yok test yapmaya gidiyorum ins kirmizilar orada gelmez dua edin benim icin ins benimledir bebegim angel yarin asilaman var duainim hayatim optumturkbayragi

selvınurum hayırlı haberını 4 goze beklıyorum tatlım rabbım yardımcın olsun dualrım senınle bana da moral olcak ınsallah senın bebek haberın hihoyyyt

esengulum senınde hayırlı haberını alırız ınsallah rabbım hayırlısıya nasıp etsın hepımıze:Saruboceq:

:1hug:
esengulum senınde hayırlı haberını alırız ınsallah rabbım hayırlısıya nasıp etsın hepımıze:Saruboceq:

canımmmm ben senide uzaktan takip ediyorum biliyorum yaşadıklarını o kistlerini inşallah seninde aşılaman mutlu sonla biter canım "Allahımmmmmm kucağımızı boş bırakma yarabbim":Saruboceq:

Canım İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.delikafadulden
Dualarım seninle.
Allahım sana meleğini göndersin.:Saruboceq:

:1hug:

canımmmm ben senide uzaktan takip ediyorum biliyorum yaşadıklarını o kistlerini inşallah seninde aşılaman mutlu sonla biter canım "Allahımmmmmm kucağımızı boş bırakma yarabbim":Saruboceq:

canım benım ınsallah nasıp edecek rabbım 2 ay ugrastım bekledım ıcmedıgım ot cop kalmadı bu aya kısmetmıs demek kı bakalım bu ay ne surprızler beklıyo ınsallah hayalkırıklıgıyla uzuntuyle gecen 2 ayın mukafatını verırı rabbım dualarım senınle canım bebıs haberını beklıyoruz hayırlısıylakaydirigubbakcemile2

inşallah inşallah canımmmm güzel haberlerimizi burda paylaşırızzz:Saruboceq:

Kızlar inşallah hepinizin aşılaması tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevcancım ınsallah tutar dua et nolur kalpten gıdecem heralde ben yarına kadar bu kadar yaklasmısken rabbım gonderır ınsallah bebegımı.sen nasılsın nasıl gıdıyo cıcegı burnunda annelık darısı basımıza ınsallaaahhhhhhh:Saruboceq:

angel aşılaman hayorlı olsun bebişin seni daha fazla bekletmesin bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah bu arada benim yumoşlar daha olgunlaşmadı sanırım çarşamba olacak aşılamam sen benden önce haber alacaksın inşallah önce senin sonra benim halayımı çekicez tabi arada bekleyen diğer arkadaşlarında

angel aşılaman hayorlı olsun bebişin seni daha fazla bekletmesin bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah bu arada benim yumoşlar daha olgunlaşmadı sanırım çarşamba olacak aşılamam sen benden önce haber alacaksın inşallah önce senin sonra benim halayımı çekicez tabi arada bekleyen diğer arkadaşlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…