- Konu Sahibi tombixsx11
-
canım evet aynı gun baslamıstık dr um yumurta sayısını soylemedı tam 2 tanesıne olcum yaptı ama 3 yumurta daha dıgerlerıne yakın buyuklukte nerdeyse vardı gelımekte olan dun de 2 ıgne yaptırdım onlarda gelısıyo sanırım acayıp kasık agrım var adet olcakmısım gıbı bugunde aksam 20 30 da ovıtrelleyı yaptıracagım allah ızın verırse canım sen bı dr a goster ıstersen olcumunu yapsın fazla gelısmeden catlatma ıgnenı olman gerekebılır
ben dayanamayıp burda bi doktora gittim 3 yumurta varmış ama daha çok küçükler 11mm burdaki dr iğnenin dozunu arttırın dedi sonra kendi dr aradık bugün de dozu 50mg dan vur yarın gel bakıcam dedi artık hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olacak senin için de dua edicem bebişine hayırlısıyla kavuşman dileğiyle canımŞeniz
slm kızlar benim yumoşlar 17 16mm civarı dün akşam çatlatma iğnemi vyrdum yarın aşılama yapıyoooz duuua ediin noluuurr.....
ben dayanamayıp burda bi doktora gittim 3 yumurta varmış ama daha çok küçükler 11mm burdaki dr iğnenin dozunu arttırın dedi sonra kendi dr aradık bugün de dozu 50mg dan vur yarın gel bakıcam dedi artık hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol derse olacak senin için de dua edicem bebişine hayırlısıyla kavuşman dileğiyle canımŞeniz
pazartesi test yapıcam meraktan ölüyorum
kizlar 16 gunum hala tik yok test yapmaya gidiyorum ins kirmizilar orada gelmez dua edin benim icin ins benimledir bebegim angel yarin asilaman var duainim hayatim optumturkbayragi
SELVİNURCUM canım inşallah hamilesin canım bilmy.benim içime bi an öyle doğduuu hayatım bnde senin gibi heemn 14.gün test yapmayı düşünmüyorum bekliycem bnde günümüüüü hadi hayırlısı cnmmm ne zman çıkıcak sonucunnnn hemen yaz ha Bol Şans
esengulum senınde hayırlı haberını alırız ınsallah rabbım hayırlısıya nasıp etsın hepımıze:Saruboceq:
kizlar 16 gunum hala tik yok test yapmaya gidiyorum ins kirmizilar orada gelmez dua edin benim icin ins benimledir bebegim angel yarin asilaman var duainim hayatim optumturkbayragi
:1hug:
canımmmm ben senide uzaktan takip ediyorum biliyorum yaşadıklarını o kistlerini inşallah seninde aşılaman mutlu sonla biter canım "Allahımmmmmm kucağımızı boş bırakma yarabbim":Saruboceq:
canım benım ınsallah nasıp edecek rabbım 2 ay ugrastım bekledım ıcmedıgım ot cop kalmadı bu aya kısmetmıs demek kı bakalım bu ay ne surprızler beklıyo ınsallah hayalkırıklıgıyla uzuntuyle gecen 2 ayın mukafatını verırı rabbım dualarım senınle canım bebıs haberını beklıyoruz hayırlısıylakaydirigubbakcemile2
Kızlar inşallah hepinizin aşılaması tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar inşallah hepinizin aşılaması tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maviojecım ne yaptın gıttın mı dr a hayırlı haberlerle gel ınsallah.bende sabah randevu aldım hastaneen yıkama ıslemı ıcın dua edelım canım bırbırımıze rabbım pespese bebek haberlerımızı vrmeyı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?