- Konu Sahibi tombixsx11
-
angel ne güzel ya demek kontrole gittin bi biz şöle bi doktor bulamadık dotkor bizi taa önünüzdeki cuma çağırdı yani adetin 12. günü belki yoldan geliyoruz aynı şehirde değiliz diyedir sanırım ben de hafta sonu aşılamaya alınırım bakalım kaç yumoş ne kadar büyücek bu benim 3.aşılamam ama ilkini saymamak lazım 0 ileri hızlıyla ve morfoloji bozukluğuyla belki tutar diye yaptırmıştık şimdi değerlerimiz düzeldi bu aşılamadan ümitliyim Allah ım yüzümüzü güldürsün inşallah tüm arkadaşlarım için istiyorum hepimiz :CüvCüv:böyle olalım
Kızlarr selamlar.. hatırlarsınız belki aşılamanın 15.günü kan değeri 9 çıkmıştı. dr sağlıksız gebelik olabilecği için progestanı kesmemi istedik adetle atayım diye. ama tuhaflık vardı bende. kahverengi akıntılar geliyodu ağzımın tadı değişmişti böle çikin bi tad açım ama tad alamıyorum falan. tabi en dikkat çekici yanı bi türlü adet olamamaktı. dün gittim tekrar kan testi yapıldı ve 45 çıktı yani hamileyim. ama aşılama tutmamış sonradan gelen yumurta çatlamış ve döllenmiş. çok şükür. fakat dün akşam sulu pembe akıntı oldu daha sonrada sulu sümük gibi kanama. geçti şimdilik ama çok korkuyorum.
Kızlarr selamlar.. hatırlarsınız belki aşılamanın 15.günü kan değeri 9 çıkmıştı. dr sağlıksız gebelik olabilecği için progestanı kesmemi istedik adetle atayım diye. ama tuhaflık vardı bende. kahverengi akıntılar geliyodu ağzımın tadı değişmişti böle çikin bi tad açım ama tad alamıyorum falan. tabi en dikkat çekici yanı bi türlü adet olamamaktı. dün gittim tekrar kan testi yapıldı ve 45 çıktı yani hamileyim. ama aşılama tutmamış sonradan gelen yumurta çatlamış ve döllenmiş. çok şükür. fakat dün akşam sulu pembe akıntı oldu daha sonrada sulu sümük gibi kanama. geçti şimdilik ama çok korkuyorum.
etmemmi şimalcim dünden hep dua ediyorum aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2seneyi geçti az deil yani kolay olmadı o yüzden hepinizi çok iyi anlyıorum sizde benim için dua edin
YALNIZ KIZLAR EŞLERİNZE MUTLAKA HAVUÇ SUYU İÇİRİN MUTLAKA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
etmemmi şimalcim dünden hep dua ediyorum aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2seneyi geçti az deil yani kolay olmadı o yüzden hepinizi çok iyi anlyıorum sizde benim için dua edin
YALNIZ KIZLAR EŞLERİNZE MUTLAKA HAVUÇ SUYU İÇİRİN MUTLAKA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
mavioje çok ço ksaol canım.. bak allahın izniyle mutlaka yararını göreceksiniz bu ay olmasa öteki ay yada sonraki ay. ne güzel söylemişsin biz elimizden geleni yaptık evet. ve dualarım sayesindede allah dileiğimizi gerçekleştirdi. bu ay 4444 salat-ı tefriciye okumaya da başlamıştım ben. 420 tane okuyabildim ama olsun yarım bırakmıcam bitene kadar okucam rabbim kabul etti duamı ya daha fazlada okurum.
Selam kızlar.. dün akşam yine kanama geçirdim ve bugün kan testi yapıldı 46 çıktı 79dan 46ya düşmüş
yani kaybediyorum..çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar dr.a gidicem muayene ve kan testi yapılcak. değerin düşmesi gerekiyo dedi dr.um.. yoksa kürtaj olacakmışım parça kalmamalıymış rahimde.
kızlar dr dan geldım cumartesı asılamam var allahın ıznıyle yrn aksam 20 30 da catlatma ıgnesı olcam dua edın nolur
angeeeeel87 canım senle aynı gün başlamıştık demek cumts aşılama var ya ben doktora gidemedim bizim dr şehir dışında yarın gidicektik şimdi içim sıkıldı kasık ağrım da var kaç yumurta oluştu senin ve kaç mm of acaba bugün burdaki başka bi dr gidip yumoşlara baktırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?