Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım 12. gunu gec degıl mı yumurtalar asırı buyumusse ne olacak bana 6.gunu gel demıstı pazara denk geldıgı ıcın dun cagırdı carsamba tekrar gıdecegım bakalım ne diyecek sende igne yaptiriyodun degil mi canim dozun kac mg bana 3 tane birden yapiliyo fostimon 225 mg la basladik o dozda devam et dedi rabbim yuzumuzu guldursun insallah tutar :Saruboceq:

Kızlarr selamlar.. hatırlarsınız belki aşılamanın 15.günü kan değeri 9 çıkmıştı. dr sağlıksız gebelik olabilecği için progestanı kesmemi istedik adetle atayım diye. ama tuhaflık vardı bende. kahverengi akıntılar geliyodu ağzımın tadı değişmişti böle çikin bi tad açım ama tad alamıyorum falan. tabi en dikkat çekici yanı bi türlü adet olamamaktı. dün gittim tekrar kan testi yapıldı ve 45 çıktı yani hamileyim. ama aşılama tutmamış sonradan gelen yumurta çatlamış ve döllenmiş. çok şükür. fakat dün akşam sulu pembe akıntı oldu daha sonrada sulu sümük gibi kanama. geçti şimdilik ama çok korkuyorum.

canım benım cok sevındım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder rabbım ınsallah benımde gelecek hafta olacak buyuk ıhtımalle dualarında unutma tatlım hamılelerın duası cabuk kabul olurmus yasasın bı bebıs daha geldı allah nazarlardan korusun ıkınızıde :CüvCüv:hihoyyyt

tebirk ederim arkadaşım..sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah..dikkat et kendine bol bol dinlen..

ya bi de bişey sorucam canım ya hani demişsin ya sonradan gelen yumurta çatlamış ve döllenmiş diye, bize doktorumuz aşılamanın ertesi gününden itibaren 3 gün ilişki önerdi.sonrasında eşim de ben de tedirgin olup bi daha ilişkiye girmek istemiyoruz. çok özel olacak belki ama siz aşılamadan sonra rahat mı davrandınız?

saol canım..tabikide rahat davrandıkdr.unun tavsiyesini dinlemelisin.. 1hafta boyunca aşılama günü hariç bi dolu bi boş geçirdik biz yani toplamda 3kez. sonradan gelen yumurtanın döllendiğinden emin dr.um bende eminim. çünkü aşlamanın 5.ve 6.günleri aşırı sancı oldu kasıklarımda hatta buraya da yazmıştım önceki sayfalara bakarsan görürsün o gün çatladı arkadan gelen. inşallah herkes istediğine kavuşur canım

teşekkür ederim cevabı için canım...bize aşılamdan sonraki günden itibaren 3 gün üst üste ilişki önerdi. daha sonra da bi daha düşünmüyoduk biz. ama düşünsek iyi olacak galiba : )
bizler için de dua et lütfen..

angeeel canım çok saol dünrkes için den beri dua ediyorum allah tüm isteyenlere nasp etssin

etmemmi şimalcim dünden hep dua ediyorum aynı şeyleri bende yaşadım hemde 2seneyi geçti az deil yani kolay olmadı o yüzden hepinizi çok iyi anlyıorum sizde benim için dua edin

YALNIZ KIZLAR EŞLERıNZE MUTLAKA HAVUÇ SUYU ıÇıRıN MUTLAKA ŞıDDETLE TAVSıYE EDıYORUM

beren tebrik ederim canım kucağına almak nasip olsuna.s.ben de eşime 2 haftadır havuç suyu içiriyorum bu ay da aşılama olacak gerisi Allah a kalmış biz elimizden geleni yapıyoruz bebişin tekrar hayırlı olsun öptüm

mavioje çok ço ksaol canım.. bak allahın izniyle mutlaka yararını göreceksiniz bu ay olmasa öteki ay yada sonraki ay. ne güzel söylemişsin biz elimizden geleni yaptık evet. ve dualarım sayesindede allah dileiğimizi gerçekleştirdi. bu ay 4444 salat-ı tefriciye okumaya da başlamıştım ben. 420 tane okuyabildim ama olsun yarım bırakmıcam bitene kadar okucam rabbim kabul etti duamı ya daha fazlada okurum.

canım benım esım bu ay kecıboynuzu pekmezı ıctı bı kavanoz bakalım faydası olmus mu bıde ısırgan tohumu yagı yolladım ıltıhap ıcın kaydirigubbakcemile3burda olsa havuc suyuda hazırlarım ama yok ınsallah tutar olmazsa kısa denerım artık umarım gerek kalmadan gelır ılk seferınde:Saruboceq:

Allah kabul etsin kolayca ve sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim bizlere de dua et canım hamilelerin duası kabul olur

berenim canım......
içini ferah tut kendini sıkma ve dr.un verdiği ilaçları kullanmaya devam et rahat ol ii düşün ii olsun seninleyim bebiş

Selam kızlar.. dün akşam yine kanama geçirdim ve bugün kan testi yapıldı 46 çıktı 79dan 46ya düşmüş
yani kaybediyorum..çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar dr.a gidicem muayene ve kan testi yapılcak. değerin düşmesi gerekiyo dedi dr.um.. yoksa kürtaj olacakmışım parça kalmamalıymış rahimde.

kızlar dr dan geldım cumartesı asılamam var allahın ıznıyle yrn aksam 20 30 da catlatma ıgnesı olcam dua edın nolur

ne desem bilmiyorum ki canım...hayırlısı böyle demek ki..inşaallah bi dahaki sefere sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve kucağına alrsın bebişini...

kızlar dr dan geldım cumartesı asılamam var allahın ıznıyle yrn aksam 20 30 da catlatma ıgnesı olcam dua edın nolur

angeeeeel87 canım senle aynı gün başlamıştık demek cumts aşılama var ya ben doktora gidemedim bizim dr şehir dışında yarın gidicektik şimdi içim sıkıldı kasık ağrım da var kaç yumurta oluştu senin ve kaç mm of acaba bugün burdaki başka bi dr gidip yumoşlara baktırsam mı

canım evet aynı gun baslamıstık dr um yumurta sayısını soylemedı tam 2 tanesıne olcum yaptı ama 3 yumurta daha dıgerlerıne yakın buyuklukte nerdeyse vardı gelımekte olan dun de 2 ıgne yaptırdım onlarda gelısıyo sanırım acayıp kasık agrım var adet olcakmısım gıbı bugunde aksam 20 30 da ovıtrelleyı yaptıracagım allah ızın verırse canım sen bı dr a goster ıstersen olcumunu yapsın fazla gelısmeden catlatma ıgnenı olman gerekebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…