mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

merhabalar süreçleriniz nasıl gidiyor? Bir de aşılama için ne kadar ücret ödediniz? Ben çok araştıramadım. Gittiğim hastane ile fiyatları karşılaştırmak istiyorum.

Naptin canim belirti falan var mi 😊
Canım benim 2 gün sonra kanamam oldu ilişkiden sonra korktum doktoruma Bi sebebe bulamadı beklemedeyim hiç belirtim yok açıkcası ümidim kalmadı bu ay için öyle olunca hayırlısı böyleymiş sende durumlar nasıl

merhabalar süreçleriniz nasıl gidiyor? Bir de aşılama için ne kadar ücret ödediniz? Ben çok araştıramadım. Gittiğim hastane ile fiyatları karşılaştırmak istiyorum.
Merhaba ben özelde oldum 1500 TL aşılama ücretim muayene ücreti, ilaç ve iğne ücreti toplamda 2500 TL mal oldu

Canım benim 2 gün sonra kanamam oldu ilişkiden sonra korktum doktoruma Bi sebebe bulamadı beklemedeyim hiç belirtim yok açıkcası ümidim kalmadı bu ay için öyle olunca hayırlısı böyleymiş sende durumlar nasıl
Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba veya yumurtanin catladigi zamanda kanama oluyomus bazilarinda oyle bisey olabilir umutsuzluga kapilma daha cok gunumuz var 😊😊 bende suan belli bisey yok bazen belim agriyo o da normal o kadar

Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba veya yumurtanin catladigi zamanda kanama oluyomus bazilarinda oyle bisey olabilir umutsuzluga kapilma daha cok gunumuz var 😊😊 bende suan belli bisey yok bazen belim agriyo o da normal o kadar
Daha çok gün var doğru diyosun tamda bayrama denk gelicek inşallah bayrama şekeri olur bize 🤗

Merhaba bende 1 mayıs yani dün aşılamamı oldum. 14 mayıs test tarihim, gonalf kullanmadım sadece klomenle 1 yumurta gelişti ve aşılama yapıldı. Şuan yaptıranlar varsa yıkama işleminden sonra kaç sperm transfer edildi ileri hareketli ne kadardı bilgisi olan yazabilir mi lütfen

Merhaba ben 1 mayısta aşılama için iğne kullanmaya başladım ilk aşılamam pek ümitli değilim açıkçası eş faktörü olduğu için aşılama dedi direk doktor.

Herkes aşılama sebeplerini yazabilir mi acaba kıyaslayıp ihtimallerimizi ölçüp tartma imkanımız olur mayıs ayının şans getirmesi dileğiyle.

Herkes aşılama sebeplerini yazabilir mi acaba kıyaslayıp ihtimallerimizi ölçüp tartma imkanımız olur mayıs ayının şans getirmesi dileğiyle.
Bende polikistik over var eşimde sayı problemi vardı tedavi gördü yükseldi sayı normal yolla olmasını beklemek yerine Bi an önce aşılama yaptıralım dedik. Zaten iğne ile değil klomenle yaptırdık 1 yumoş oluştu 19mm civarında. Hepimizin sonucu güzel olur inşallah

Bende polikistik over var eşimde sayı problemi vardı tedavi gördü yükseldi sayı normal yolla olmasını beklemek yerine Bi an önce aşılama yaptıralım dedik. Zaten iğne ile değil klomenle yaptırdık 1 yumoş oluştu 19mm civarında. Hepimizin sonucu güzel olur inşallah
Benim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisi🙏🏻 Bu arada ben iğne ile başladım bugün ikinci iğnemi oldum

Benim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisi🙏🏻 Bu arada ben iğne ile başladım bugün ikinci iğnemi

Benim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisi🙏🏻 Bu arada ben iğne ile başladım bugün ikinci iğnemi oldum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bende 30 nisanda oldum aşılamamı bizdeki sorun yumurta tembelligi var onuda gobalf ile büyüttrğk geçen ay çatlatma ignesiyle kendimiz denedik
Olmayınca buayda aşılama yaptırdık
Bizimki sebebsiz hsg falan temiz
Spermlerde sorun yok igneyle büyüyo yumurtalar ama gebelik olusmuyo 🥺
Belirti aramayın kızlar geçen ay sırf takip için 10-11 güne kadar idrar testi yaptım hep pozitifti
12. Gün igneden kan verdim negatifti 15. Gün aksam adet oldum
Yani igneden en erken 12. Gün test yapın
İgne birebir gebelik belirtileri yasatıyo

Bende 30 nisanda oldum aşılamamı bizdeki sorun yumurta tembelligi var onuda gobalf ile büyüttrğk geçen ay çatlatma ignesiyle kendimiz denedik
Belirti aramayın kızlar geçen ay sırf takip için 10-11 güne kadar idrar testi yaptım hep pozitifti
Evet ben de öyle duyduğum için kendi kendime nasihat ediyorum ne olursa olsun hiç birini belirtiden sayıp ümitlenmeyeceksin diye😊 tedavisiz geçirdiğim aylarda bile regl öncesi kendimi dinlemekten her şeyi belirti diye düşünüp acaba mı diyordum çok yoruldum her ay aynı son. İnşallah bu defa olur tutar ama ben belirti mi diye düşünmeyeceğim hiç bir şeyi. Bu arada sebepsiz infertilitede aşılama başarısı daha yüksek

Çocuk düşüneli çok oldu mu bu arada? biz 2 yıla yakındır evliyiz ilk bir yıl istemedik bilseydim bi problem olduğunu hiç korunmazdık tek pişmanlığım o.

Back
X