Tamam canımCok guzel olur belirti falan olursa onlari yazariz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımCok guzel olur belirti falan olursa onlari yazariz![]()
Naptin canim belirti falan var miTamam canım![]()
Canım benim 2 gün sonra kanamam oldu ilişkiden sonra korktum doktoruma Bi sebebe bulamadı beklemedeyim hiç belirtim yok açıkcası ümidim kalmadı bu ay için öyle olunca hayırlısı böyleymiş sende durumlar nasılNaptin canim belirti falan var mi![]()
Merhaba ben özelde oldum 1500 TL aşılama ücretim muayene ücreti, ilaç ve iğne ücreti toplamda 2500 TL mal oldumerhabalar süreçleriniz nasıl gidiyor? Bir de aşılama için ne kadar ücret ödediniz? Ben çok araştıramadım. Gittiğim hastane ile fiyatları karşılaştırmak istiyorum.
Yerlesme kanamasi olabilir mi acaba veya yumurtanin catladigi zamanda kanama oluyomus bazilarinda oyle bisey olabilir umutsuzluga kapilma daha cok gunumuz varCanım benim 2 gün sonra kanamam oldu ilişkiden sonra korktum doktoruma Bi sebebe bulamadı beklemedeyim hiç belirtim yok açıkcası ümidim kalmadı bu ay için öyle olunca hayırlısı böyleymiş sende durumlar nasıl
Daha çok gün var doğru diyosun tamda bayrama denk gelicek inşallah bayrama şekeri olur bizeYerlesme kanamasi olabilir mi acaba veya yumurtanin catladigi zamanda kanama oluyomus bazilarinda oyle bisey olabilir umutsuzluga kapilma daha cok gunumuz varbende suan belli bisey yok bazen belim agriyo o da normal o kadar
Bende polikistik over var eşimde sayı problemi vardı tedavi gördü yükseldi sayı normal yolla olmasını beklemek yerine Bi an önce aşılama yaptıralım dedik. Zaten iğne ile değil klomenle yaptırdık 1 yumoş oluştu 19mm civarında. Hepimizin sonucu güzel olur inşallahHerkes aşılama sebeplerini yazabilir mi acaba kıyaslayıp ihtimallerimizi ölçüp tartma imkanımız olur mayıs ayının şans getirmesi dileğiyle.
Benim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisiBende polikistik over var eşimde sayı problemi vardı tedavi gördü yükseldi sayı normal yolla olmasını beklemek yerine Bi an önce aşılama yaptıralım dedik. Zaten iğne ile değil klomenle yaptırdık 1 yumoş oluştu 19mm civarında. Hepimizin sonucu güzel olur inşallah
Benim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisiBu arada ben iğne ile başladım bugün ikinci iğnemi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim eşim varikosel yani yeni öğrendik ve buna bağlı hareket morfoloji problemi. Hızlı hareket hiç yok yavaş ve yerinde %20 hemen aşılamaya giriştik aşılama ile hızlanır diye ümit ediyorum. Genelde ameliyat olduktan sonra yapılmış aşılama ama ameliyattan çekindik biraz olumlu sonuçlanır umarın hepimizin tedavisiBu arada ben iğne ile başladım bugün ikinci iğnemi oldum
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısıHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sebepsiz infertiliteHerkes aşılama sebeplerini yazabilir mi acaba kıyaslayıp ihtimallerimizi ölçüp tartma imkanımız olur mayıs ayının şans getirmesi dileğiyle.
Doktorum bana aşılamanın en çok sebepsiz infertilitede işe yaradığını söyledisebepsiz infertilite
Evet ben de öyle duyduğum için kendi kendime nasihat ediyorum ne olursa olsun hiç birini belirtiden sayıp ümitlenmeyeceksin diyeBende 30 nisanda oldum aşılamamı bizdeki sorun yumurta tembelligi var onuda gobalf ile büyüttrğk geçen ay çatlatma ignesiyle kendimiz denedik
Olmayınca buayda aşılama yaptırdık
Bizimki sebebsiz hsg falan temiz
Spermlerde sorun yok igneyle büyüyo yumurtalar ama gebelik olusmuyo
Belirti aramayın kızlar geçen ay sırf takip için 10-11 güne kadar idrar testi yaptım hep pozitifti
12. Gün igneden kan verdim negatifti 15. Gün aksam adet oldum
Yani igneden en erken 12. Gün test yapın
İgne birebir gebelik belirtileri yasatıyo
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz aşılamaya nasıl karar verdiniz?sebepsiz infertilite
Çocuk düşüneli çok oldu mu bu arada? biz 2 yıla yakındır evliyiz ilk bir yıl istemedik bilseydim bi problem olduğunu hiç korunmazdık tek pişmanlığım o.Bende 30 nisanda oldum aşılamamı bizdeki sorun yumurta tembelligi var onuda gobalf ile büyüttrğk geçen ay çatlatma ignesiyle kendimiz denedik
Olmayınca buayda aşılama yaptırdık
Bizimki sebebsiz hsg falan temiz
Spermlerde sorun yok igneyle büyüyo yumurtalar ama gebelik olusmuyo
Belirti aramayın kızlar geçen ay sırf takip için 10-11 güne kadar idrar testi yaptım hep pozitifti
12. Gün igneden kan verdim negatifti 15. Gün aksam adet oldum
Yani igneden en erken 12. Gün test yapın
İgne birebir gebelik belirtileri yasatıyo