8 mayısta 22+3 haftalık bebeğimi kaybettim.Önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var doktorum ne derse ona göre davranacağız
herkese geçmiş olsun bende dün öğleyin 14 haftalık bebeğimi kaybettim.bu 4 .cüydü.allahın takdiri.şuan cok kötüyüm herşey yolundaydı.profösöre gidiyordum bütün tetkiklerim yapılmıştı.herşey güzel giidiyordu.15 gün öncesi kontrolümüzde bebeğim kıpır kıpırdı.dün aniden leklenme geldi.hemen doktouruma gitim.plesantam yırtılmıştı.kıpır kıpır olan bebeğim hareket etmiyordu.kalbi atmıyordu.doktor biişy diyemedi ama ben anladım.şuAN ÇOK KÖTÜYÜM.beni gibi yaşayan vrmı aranıza allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.
ben de 19 nisanda kaybettim 9 haftalık bebeğimi.Herhangi bir şikayetim falan yoktu her şey gayet normaldi rutin kontrole gittiğimde 1 gün önce falan durmuş kalbi dedi.Kürtaj oldum doktorum 3 ay dinlenme süresi verdi 3 aydan sonra size kalmış isterseniz yapmanızda bir sakınca yok dedi.Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittim rahim tertemiz sorun yok dedi.İlk adetimi oldum çok şükür 2.sini de olduktan sonra kontrole gideceğim ve ona göre çalışmalara başlıcaz hakkımızda hayırlısı olsun
sağol canım.Ben ilk adeti kürtajdan 38 gün sonra gördm.kürtajdan sonra kanamam da 15 gün falan sürdü canım ama yoğun değildi damla damla falan.geçmiş olsun canım... Allah bir daha yaşatmasın inşallah. ilk adetini kürtajdan kaç gün sonra gördün canım? 45 günü bulabilir de diyorlar... bir de benim kürtajdan bu yana 9 gün geçti kanamam devam ediyo ama çok çok azaldı bugün 1 damla geldi diyebilirim. senin kaç gün sürmüştü?
sağol canım.Ben ilk adeti kürtajdan 38 gün sonra gördm.kürtajdan sonra kanamam da 15 gün falan sürdü canım ama yoğun değildi damla damla falan.
sağol canım.Ben ilk adeti kürtajdan 38 gün sonra gördm.kürtajdan sonra kanamam da 15 gün falan sürdü canım ama yoğun değildi damla damla falan.
aynen canım yaa benim de senin gibi kürtaj olalı 11 gün oldu hala geliyor ama son 3-4 gündür geliyor denmez 1 damla falan... bakalım ben kaç gün sonra adet olcam... inşallah düzene gireriz çocuk sahibi olabiliriz...
aynen canım yaa benim de senin gibi kürtaj olalı 11 gün oldu hala geliyor ama son 3-4 gündür geliyor denmez 1 damla falan... bakalım ben kaç gün sonra adet olcam... inşallah düzene gireriz çocuk sahibi olabiliriz...
Hepsi geçecek canım benim bizde sağlıkla bebek sahibi olacağız inşallah içimizi ferah tutalım doktor kürtajdan sonra konrole çağırdı mı ihmal etme git tamam mı
sevindim canım bize de bunun çok normal olduğunu söyledi 3 ay korunma süresi verdi 2. adetten sonra gideceğiz bakalım ne dicek.Böyle beblerin sağlıksız olduğunu ve vücudun kendi kendine imha ettiğini anlattı böylesi en hayırlısı dedi kafana takma dedi.Çok ufak bir pıhtılaşma da neden olabilir dedi ama test falan istemedi gittiğimde bakalım ayrıntılı konuşcaz ne derse paylaşırım burdaçağırdı canım 1 hafta sonra gittik yani geçen cumartesi... rahime baktı iyi dedi sorun yokmuş. bebeğinde otopsi sonucunu verdi herhangi bir bulgu yok herşeyi tammış... kafanıza çok takmayın falan filan dedi işte... kan pıhtısı olabilir diyede 2 test yaptırdı ama normal çıktı. ama arkadaşlar ben 18 hazirana uludağ tıp fak. randevu aldım sadece tıp fakültelerinde yapılabilen bu kan pıhtılaşmasına bakılan bir dünya test varmış onları isticem. size gelişmelerden haber veririm. 3 ay dinlenme sürecinde bazı araştırmalar yaptırcam bakalım...
sevindim canım bize de bunun çok normal olduğunu söyledi 3 ay korunma süresi verdi 2. adetten sonra gideceğiz bakalım ne dicek.Böyle beblerin sağlıksız olduğunu ve vücudun kendi kendine imha ettiğini anlattı böylesi en hayırlısı dedi kafana takma dedi.Çok ufak bir pıhtılaşma da neden olabilir dedi ama test falan istemedi gittiğimde bakalım ayrıntılı konuşcaz ne derse paylaşırım burda
tamam canım paylaşalım çok iyi oluyor böyle paylaşımlar. bende randevumdan sonra anlatırım burda herşeyi. yaptırdığım testleri falan herşeyi yazarım. inşallah 2.bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelir. bende 2.adetten sonra korunmayı bırakıcam daaaa bazen acaba 1.adetten sonra başlasam mı hemen diye düşünmeye de başladım :)
o acabayı ben de çok düşünüyorum ama sonra korkuyorum biliyor musun ya o bebeğe de bişey olursa bu sefer acaba benden mi kaynaklandı beklesemiydim diye kendi kendimi yiyip bitirmekten korkuyorum cesaret edemiyorum çünkü doktorum ben sana süre vermiştim dinlemedin derse bu beni bitirir canım
kesinlikle haklısın tatlım bende tamamen ondan korkuyorum rahim kendini toplamamıştı sen hemen hamile kaldın derlerse yani 1 ay yüzünden bir daha bebeğimi kaybetme düşüncesi beni bitirir... çünkü insan hep neden neden diye düşünüyor ve beklemezsek tamamen bu yüzden olduğunu düşünürüz... haklısın... en iyisi 1 ay daha beklemek ve bir olasılığı daha yok etmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?