bebeğini kaybenelerin üzücü ayı 2012 mayıs bunu görmek bile insanı çok üzüyor kızlar bende bir melek annesi olarak aranıza katıldım ama bunu anlatmak çok zor kısaca anlatim 1 mayıs günü dünyam başıma göçtü kızlar allahım yardım et demekten başka bişey gelmiyor elimden, sabır versin rabbim cümlemize 2,5 aylık bebeğimi kaybettik dünyamız başımıza göçtü sanki, herşeyimiz çok iyi geçmişti gebelikte herhangi bir problem yaşamadık doğum herşey çok güzeldi sadece biraz sütüm gelmedi onla sorunumuz oldu o kadar gayet iyiyidi takviye veriyoduk, 2. ayda zorlada olsa anne sütü vermeye çalışıyoduk, birgün birden fenalaştı gece neyden olduğunu hala anlamadım vefatından 2 gün önce doktora getirmiştim biraz enfeksiyonu var diye antibiyotik vermişlerdi iğne acaba diyorum o iğnemi dokundu vücudumu almak istemedi ne bilem işte herşeyi düşünüyorsun çokta yaptırmadık ama topu topu 3 iğneydi hatta biride serumdan gitti anlamadım inanın ama şölede bi durum varr iğneden olsa hemen etki gösteriridi diyolar, işte kızlar herşeyin bi nedeni olacağı gibi insan oğlu sebep arıyor boşuna sebep arıyoruz ecel geldiği zaman ne bir dk ileri ne bir dk geriymiş, rabbim bizlere yardım etsin çok zor hele bir anne için en büyük acıymış allahım güç versin hepimize inş. tez zmanda hayırlısıyla herkesin kucaklarını doldururu rabbim, yani olmayınca olmuyor kızlar bakın siz daha karnınızdayken kaybettiklerinize yanıyorsunuz ben ise sevip kokladım kokusuna alıştım ama onu bile kaybediyorsun diyecem herşeyde bi hayır vardır unutmayın rabbim sevdiği kullarını dünyada denermiş..sabredelim hep birlikte elbet mükafatını göreceğizdir inş. ....allah büyük her zaman yar ve yardımcımız olsun cümlemizin inş.
merhaba arkadaşlar... kürtajımdan bu yana 2 haftayı geçti kanamam anca bitti sayılır. sizde durumlar nasıl kanamanız ne kadar sürdü... ben biraz üşüttüm gibi şimdi de doktor dikkat etmelisin demişti acaba bişey olur mu rahimde enfeksiyondan falan korkuyorum...
canım inşallah bişey olmaz rahimde enfeksiyon olduğunu biz anlayabiliyor muyuz bilmiyorum açıkçası.Ayaklarını ve belini sıcak tutmaya çalış doktorum öyle demişti bana.Ben de 2. adetimi bekliyorum bitince gideceğim doktora.3 ay demişti doktor beklememiz için bugün 53.gün Allahın izniyle temmuz başı gibi gideriz.
ne güzel canım yaa bak geçmiş bi şekilde zaman... inşallah kontrolün iyi geçer de hamile kalırsın temmuz ayında. bana muayenenden sonra haber ver olur mu?
İnşallah canım yaa Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip etsin kötü günler geride kalsın.Ben gidince neler dediğini falan yazarım buraya hiç merak etme.Şimdi okula gitmeliyim sınavlar var okulda
bitmedi şu okullar da gitti demi :) bizimde 2 hafta sonra sınavlar olacak... lisede mi öğretmenlik yapıyosun?
walla öyle canım biz bittik okul bitmedi:)Ama az kaldı sınav haftası başladı ya biter diye düşünüyorum hemen.Ben endüstri meslek lisesinde öğretmen olduğum için bide kelli felli adamların çıraklık sınavını falan yapıyoruz:)Bir yönden de iyi oluyor evde olsam kafamda kurar dururdum en azından sorularla falan uğraşıyorum:))
ahhhh benim meslek dersi arkadaşım bende ticaret meslek lisesinde bilgisayar öğretmeniyim kelli fellilerle uğraşmıyorum ben ama deve kadar öğrencilerim var bense ufak tefek :) meslek liseleri yıpratıcı öğrenciler bakımından falan ama ben seviyorum yaa ilköğretim bana daha zor geliyor sanki çocuklarla uğraşmak falan... aynen çalışmak o bakımdan iyi yani düşünmüyoruz çok fazla neden oldu şöyle oldu böyle oldu falan gibi kurmuyoruz. ama artık bitsin diye baktım yaa çok bunaldım... iyi bi tatili hakettik...
bende 1 haziranda kaybettim bebeğimi6+3 günlüktü bu kadar küçükken bile bu kadar acı veriyorsa Allahım daha ileri zamanlarında olan anne adaylarına kolaylık versin ve böyle şeyler yaşamasınlar.
bende 1 haziranda kaybettim bebeğimi6+3 günlüktü bu kadar küçükken bile bu kadar acı veriyorsa Allahım daha ileri zamanlarında olan anne adaylarına kolaylık versin ve böyle şeyler yaşamasınlar.
Ben meslek lisesinde edebiyat öğretmeniyim tatlım ama öğrencilere okuma yazma öğretiyorum desem yeridir o derece seviyeleri çookkk düşük ama yine de seviyorum onları:)Tatili hakettik gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun canım.
offf senin işin daha zor yaaa:) ben de toplama çıkarma öğretiyorum. mecburen bilgisayar bölümü sayısal bölüm olunca... keşke meslek liseleri böyle olmasa. yani seviye olarak düşük okul statüsünde olmasa çünkü gerçekten meslek liselerinin amacı çok güzel. ağaç yaşken eğilir misali meslek öğreniyolar hem de kültür derslerini alıyorlar. 20 yaşına gelip üniversitede meslek öğrenen kişilere nazaran meslek lisesinde 15 yaşında başlıyorlar değil mi? ama malesef ülkemizde okumayacak çocukların bari gidip de meslek öğrensin gözüyle bakıldığı bir okul bizimkisi...
aynen öyle canım.Senin okul nerede nerede ikamet ediyorsun canım?
yalova canım? sen?
canım allah bol sabırlarından sana da versin inş. allahım cennete kavuştursun benim gibi acın çok yeni arkadaşım inş. allahın izniyle rabbim cümlemize bollll sabırlar veririe acımızı hafifletir inş. allahım herkese herşeylerin hayırlısını versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...
geçmiş olsun canım. evet seninki çok küçükmüş ama küçük büyük farketmez bence o annelik duygusu daha ilk öğrendiğinde yerleşiyor insana heleki çok istiyorsa bebeği... benim 14 haftalıkken kalbi durmuş yavrumun herşeyi tamdı küçücük parmak kadar bir bebekti... acısı çok derin... Rabbim kimseye yaşatmasın hiç kimseye...
çok geçmiş olsun arkadaşım çok yeniymiş kaybın seni en iyi biz anlarız herhalde.Şimdi zaman sana geçmek bilmez kafanda bir yığın nedenler nasıllar dolaşıp durur ama inan bana geçecek atlatacağız atlatacaksın.Sadece çok fazla nedene niçine takılma böyleymiş hayırlısı de ve kendini bir an önce toparlamaya çalış ki vücudun da çabucak yeni bir hamileliğe uyum sağlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?