Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

Selam Canlarrr,

Bende Mayıs kaybı yaşayanlardanım maalesef.

merhaba canım beni tanıyorsun zaten :) bende 29 mayısta kürtaj olmuştum maalesef (.sosyal sorumsuzla araştırma üzerine konuşuyorduk geçmişi okudunmu.bana doktorlar ısrarla araştırmaya gerek yok dediler.sağlıklı doğumun var önce düşüğün yok dediler.hemen hamile kaldım 2 gebeliğimdede.doktorlar saçmaladığımı söylediler.ilk düşük yüzde 90 sağlıksız yada kalitesiz döllenme dediler bidaha olmaz olursa araştırırız dediler iyki dinlememişim.sen naptın araştırdınmı.

Hayır canım araştırmadım. Bir ara çok istedim araştırmayı, eşimde destek oldu bana, ne istiyorsan yaptıralım yeterki senin için rahat etsin dedi ama sonrasında doktor kontrolünde kist felan çıktı. Onunla uğra git gel derken araştırma işini bir kenara bıraktım.

slm kızlar nasılsınız

benim sat 09 ağustostu ben bir ay 28 günde diğer ay 24 günde adet olduğumu fark ettim yani dış gebeliğim öncesindeki 3 ayki adet tarihimi yazmışım ona baktım öyle, sonra dış gebelik geçirdikten sonraki 3 aylık adet tarihime baktım ondada öyle.ağustostaki adetim 28 günde olmuştu. inş. eylülde adet olmam şimdi bat dediğiniz bana 9 eylül mü yoksa adet döngüsümü yani 28 veya bana göre 24 günmü ?

sat son adet tarihin bat beklenen adet tarihin adet döngün kaçsa sayacaksın son adet tarihinden itibaren beklenen adet tarihini batı bulacaksın canım.

MERHABA YARIM SAAATTİR YAZDIKLARINI OKUMAYA ÇALIŞIYORUM . VE SİZLERİ OKUYUNCA BİRAZ DA OLSA ÜMİTLENDİM BENDE 5,5 AYLIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
SONRA TESTLERİMİ YAPTIRDIM ŞUNDAN DOLAYI BEBEĞİN ÖLMÜŞ DİYEN YOK
YAŞIMDAN DOLAYO DOWN SENDROMU RİSKİ ÇIKTIĞI İÇİN KARNIMDAN SU ALDIRMIŞTIM . SU KAYBI OLMUŞ BEBEĞİMDE . ŞU AN 4 AY GEÇTİ O KADAR ÜZGÜNÜMKİ ŞİMDİ YAŞASAYDI BU HAFTA DOĞACAKTI. YAŞIM 37'Yİ GEÇİYOR BİR DAHA HAMİLE KALIRMIYIM , HAMİLE KALIRSAM AYNI ŞEYLERİ YAŞARMIYIM YAŞAMAZMIYIM BİLMİYORUM. SADECE ALLAHIMA HAYIRLSINI VER DİYE DUA EDİYORUM. ve sürekli keşke böyle olmasaydı diye söylenip ortalarda dplaşıyorum.

evet canlarım, telaşlı ve heyecanlıyım, daha doğurmadım, bugün 39. haftamz bitti, bakalım 40 ı görücekmiyiz :)

kuzum nerlerdesin haberlerini vermedin merak içindeyim bebişini aldınmı kucağına? kızlarrr ses verin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…