Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

benimde evet mol gebeliğe bakılmıştı çıkmadı ama mol gebelik, ama şöyle bir şey var benim bebek hiç canlanmadığı için pıhtılaşma olmamıştır diye düşünüyorum, canlanıp düşse o zaman pıhtılaşma testi yaptırırdım, hiç kalp atışı alamdık ki bebeğimden

geçen topikte bi bayanla tanıştım 2 düşük yapmış 3. gebeliğinde kızını kucaklamış sonra 1 düşük daha yapmış öğrenmiş ki pıhtılaşma var şimdi hamile kan sulandırıcı kullanıyor kızım bir mucize yazmış :)).Allah ın takdirinden sual olunmaz.işin aslı bu aslında.benim komşum var 2 düşük sonra hamile kalmış oğluna 10 haftalıkken kalbi durdu demişler fenalaşınca sakinleştirip getirin kürtaj yapıcam demiş doktor buarada ümmü sübyan muskası yazdırmış 2 gün sonra gitmiş doktor bakmışki kalbi atıyor.oğlu şuan 3 yaşında tüylerim diken diken olmuştu anlatırken.bu kış yine düşük yaptı kimyasal oluyo onunkiler hep doktor bidahaki gebelikte iğne önermiş araştırılmıştı.karşı komşum bu bayanda anlattığım.Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah.sen önlemini al sonrada tevekkül edicez.akıbetimizi Allah ım biliyor inşallah güzel olur inşallahh

nerden ve nasıl yapılıyor bu test beni bu konuda bilgilendirir misin? bende yaptırayım o zaman, 2. defa yaşamayayım bu acıyı

benim 6. hafta kalp atımını duydum kesem normaldi doktor her gittiğimde hatta 10. hafta kontrolümde çok sağlıklı çok güzel herşey olması gerektiği gibi kalbi tıkır tıkır diyodu esprilide bi doktordu gelip eşime anlatıyordum.pıhtılaşma varsa vucudun hangi dönemde ne tepki göstereceğini bilemiyorsun.

Allah bir daha yaşatmasın canım, inşallah önleminide almışsın bundan sonraki gebeliğinde bir sorun yaşamassın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…