Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

valla canım ben hala devam ediyorum, kanama riski sezeryanda daha fazla olduğu için 1 hafta ya da 4-5 gün önce bıraktırıyolarmış, normal doğumda ağrın başlayınca o gün kullanma yeterli diyor benim doktor bir de başka doktora sordum o da öle söledi, benim de aklıma bşy takıldı, yaa normal doğum gerçekleşmezde acilen sezeryana alınırsam iğneyi çok önce bırakmış olmam gerekiyordu, bi sorun olur mu, salı günkü kontrolde sorucam bakalım, şimdilik bi ağrım sancım yok bakalım bekleyişteyim :))

canlarım benim valla inanın tlf elime bile alamıyorum minnoşum hafif sarılık olmuş onu emzirmekle uğraşıyorum biliyosunuz sütüm gelmemişti 3. gün geldi ama edizcik almadı memeyi çok uğraştık cebelleştik 5.gün kontrole gittik emmiyo diyince doğum koçuna yolladılar kadın benimle 2 saat ilgilendi doğru tutuş sakinleştirme uyutma birsürü bilgi verdi. ediz onun sayesinde emmeye başladı. sarılık için bol emzir ve güneşe tut bacaklarını kollarını dediler. öyle işte aetık emiyor. sürekli uğraşıyorum onunla o uyuduğunda bende uyuyorum birde gelen giden çok oluyo yazamadum size ama aklımdasınız hwpiniz. incinazcım ben güya 4 gün önce kesecektik ama bir gün erken gelince 3 gün önce kesmiş oldum bişe olmadı inş olmaz aklına kötü şeyler getirme. ferhancım temmuza kadar denemeyecek misiniz bebiş? melihacım tosuncuğumuz nasıl? ben girmeye çalışıcam arada çok öpüyorum. resmini de koycam mesajla yollarım size bu siteden.

canıım kuzucuğa çok geçmiş olsun, neyseki emmeye başlamış, senin için yorucu ama tatlı telaşlar bunlar, yakında ben de yaşayacağım inşallah, senin heyecanın ve mutluluğun yazdığın bu meajdan bile o kadar çok belli ki, inan gözlerimin içi parlayarak gülerek okuyorum, Allah oğluşunu size bağışlasın, cümlemizinkini tabi, melihanın Emreciğini, benim yakında gelicek olan kuzucuğumu, bafs n güzel yavrusunu ve ona gelicek kardeşi(inşallah) cümlemizinkini...

canım iğne için endişelenme vuruldugumuz iğne 0,4 etkısı 24 saat ben sezeryandan 8 gun once bırakmıstım.1 gun once bırakmıs olsan da sorun degıl doktorum oyle soylemıstı 24 saat gecmıs olması yeterlı demıstı..hayırısıyla normal dogum yaparsın inşallah valla oyle kıskanıyorum kı normal dogum yapanları en rahatı keske benım de normal dogum olabılseydı gercı .herhalde bı 11 gun daha bekleseydım mıthat emre 4 kıloyu asar gene sezeryan olmak zorunda kalabılırdım ama neyse hayırlısı geldı gectı ınsallah ıncınazcım senın dogum hıkayenıde okuruz:)hayırlısıyla...

su an memeleket neresı bizde ağrıdayız dogu mahrumıyet bogesı ben de sureklı bu genetık testerı ıcın erzuruma gıtmek zorunda kalıyordum.baksana mıthat ıcın bıle antalyada surunuyorum yok ya bu doğunun bızım ıcın hıc elde tutulur yanı yok ne doktor var ne hastane ne adam gıbı bır yer. ustelık maddı acıdan da cok zorluyor bızı .eşim benım asker tazmınat vermıyorar bıze . cok sukur bızımde bır senemız kaldı seneye bu zamanlar yenı bır sehır yenı bır ev Rabbım agzımızın tadını bozmazın hayırlısıyla ınsallah...o yuzden senı cok ıyı anlıyorum neyse gec olsun guc olmasın demekkı onunda vaktı saatı var sen cabucak ıyılesmeye bak:)

Son düzenleme:

evet canım ya hele hakkari tahmin edemeyeceğin kadar kötü. ( Allah tan merkezdeyiz.ilçeler daha da kötü.Halmize şükrediyorum.inşallah seneye Rabbim yüzümüzü güldürsün.batıda güzel yerlere çıksın tayinler.bi senem güzel geçti aslında arkadaş ortamım iyiydi.hamile kalıncada zaten nerde olduğumu bile unutmuştum.ama bebeğimi kaybedipte tedavi alarak gebe kalmam gerektiğini öğrendiğimden beri burayı sevmiyorum ( zaten şartlar zordu şimdi herşey gözüme batar oldu ( Rabbim beterinden korusun tez amanda feraha eriştirsin inşallah.benim eşimde polis :) asker olunca tayin nasıl oluyor tecih yapacakmısınız biz gibi sizde nereleri düşünüyorsunuz?belki batıda buluşuruz meliha tanışmak nasip olur:)benim memleket ısparta

Son düzenleme:
kızlarr nbr? salı günü kontrolüm vardı, benm doktor izinde olduğu için başka bi doktora gittim aynı hastanede, her şey normal bi sıkıntı yok, nst de de sancı falan görünmedi, 3200 kilosu bebişimin, haftaya kontrole gel yine dedi, kanama,sancı olursa suyun gelirse gelirsin, bu saatten sonra doğumu bekle her an dedi, bekliyorum ama henüz bşy yok, çok heyecanlıyım, artık karnımdan çıkıp kucağıma gelmesini istiyorum :)benim doktor izinden 2 eylülde dönüyomuş, bana da doğum için 2 eylül demşti zaten, bakalım hayırlısı :) siz de ne var ne yok ?

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

canım ben düşmüştüm ya ayağım düzelmeyince emar çekildi düşmeye bağlı kemik iliği ödemi oluşmuş doktor az kalsın kırılıyormuş dua et kırılmamış dedi fizik tedavi başladık şimdi ilaç verdi ödem dağılsın diye 3 ay dedi iyileşme süresi 6 ayıda bulabilir dedi.3 hafta sonra kontrolüm var şuanda evde fizik tedavi uyguluyoruz düzelme yeterli olmazsa hastanede doktor kendim yapıcam dedi sanırım ben bunlarla uğraşırken zaman akıp gidicek zaten tayin zamanı gelir.zaten başka bişey düşünecek halimde kalmadı kızlar herşeyin başı sağlık ayağım iyileşsinde Allah ın izniyle.durumum bu yani (.incinazım seninde güzel haberlerini okumak için hevesleniyorum tez vakit bi nefeste kavuş bebeğine inşallah canım.meggie canım bebeişle zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun dimi :)).Rabbim evlatlarımıza sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin inşallah.ve hayırlı sağlıklı sıhatli kardeşlerde nasip etsin yüce Rabbim.yuvalarımızı bereketlendirsin eksiltmesin her daim hazinesinden bahşettiği nimetleriyle çoğaltsın inşallah.şükürden ayırmasın bizleri öpüyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin

canım sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah.ben ayağımla uğraşıyorum.meggie bebekle.sen doğumla inşallah.meliha da bebeişiyle meşgul sanırım.birbirimizi ihmal etmeyelim kopmayalım kızlar.seninde tez vakit doğum haberlerini okuruz inşallah burdan.vakit buldukça bakıyorum özellikle sana bakıyorum incinazım güzel haberlerini okumak için :))

kürtaj olan arkadaşlara soruyorum, kürtajdan sonra adet düzensizliği ve adet gününde azalma olan arkadaşlar var mı acaba???

canım adetlerin eski düzenine girmesi bünyeden bünyeye değişiyormuş bazısı hmen giriyor.bazısı zamanla 6 ayı bile bulan varmış inşallah öyle olmayız.bende 29 mayısta kürtaj oldum ilk 41. gün gördüm.2. adetimide 37. gün inşallah önümüzdeki ay rutini bulurum.benim rutinim zaten 33 35 gündü.kanamalarımda 8 gün sürerdi normalde kürtaj olduğumdan beri 2 günde leke şeklinde eklendi 10 günü buluyor.sanırım oda düzelecektir.sen ne zaman kürtaj oldun?inşallah yardımcı olabilmişimdir.benimle i kürtaj olan arkadaşım vardı mayıs ayında o 3. adeti gördü ben 2. gördüm daha mesela.ve onun 21 günmüş rutini benim 33 gün.yani eski düzenini baz almalısın.

benim 30. günümde gelmişti ilk adetim, ikinci ise 28. günde geldi, normalde de 28 günde bir olurum zaten, 5-6 gün sürerdi, sonrada aynı sürdü, sadece ilkinde çok yoğun oldu, ikincide normal oldu, zaten üçüncüyü beklemedim korunmayı bıraktım, hamile kaldım.
bu mesajı göreli çok oldu da daha yeni yazcak fırsat buldum, pc pek elime almıyorum da sıcaktan :)

sağolasın canım, valla merakla ve heyecanla bekliyorum, sabırsızlanıyorum, ama nihayetinde sayılı günler kaldı 9 ay beklemişim şurda günlerden bahsediyouz, hayırlı, sağlıklı, güzel bir doğum olsun da beklemek zor değil, iyi dileklerin için çok sağol canım

incinazcım nasılsın yalancı sancıların oluyor mu? çok az kaldı heyecan içinde bekliyorum bende bebişini kucağına almanı. çok güzwl bir duygu incinaz hele ilk doğduğunda yanağıma dayadılar yaa gözyaşlarımı tutamadım inanılmazdı. tüm günümü bebil alıyor uykusuzum yorgunum kendimi unuttum ama herşeye değer... kızlar 9 kilo verdim daha 5 kilom var ama hiç bi kıyafetim olmuyo basenden de popodan da almışım dışarı çıkcak kıyafetim yok ferhancım ayağın biran önce iyileşir düzelir inş. oğluşun napıyo sende onunla vakit geçiriyorsundur. iyiki varlar hayat artık daha anlamlı daha farklı... öyle değil mi? incinaz hergün yaz da yazmadığın gün doğum yaptığını anlayalım :) nasıl fikir ama :) inş sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini cnm dualarım seninle.. melihacım nerelerde...

kızlar merhaba ben sık gıremıyorum annemlerde ınternet yok kızkardesıme gıttıkce gırebılıyorum.bız ıyıyız yarın tıp fak.gıdecegız testlerımızmız var hersey yolunda sıcaklar harıc:)ıncınazcım hayırlısıyla kucagına alırsın merakla beklıyoruz senı.meggiee tarıfı mumkun olmuan duygular yasıyorsun cok sukur.kıyafetlerın malesef bır sure daha olmayacak anne olunca ınsanın anatomısı degısıyor kılo versende ılla bır degısıklık var aynada tanıyamıyorsun kendını zamanla gıdecek herhalde bende dogumda verdıgım 10 kılo kaldım gerıye kalan 4-5 kıloyu hala veremedım emzırıncede tabi kaldı...emmıyorsada zaten kılo verme hemen sutun azalır canım bol bol dıınlenmeyede calıs ayrıca oglumuzun resmını beklıyoruz sabırsızlıkla :)

ohh be meggie ve meliha, sonunda girebildiniz de yazdınız, doğuma yalnız gidicem diye korkuyodum :) biliyorum aklınız ben de ama henüz bşy yok, bekliyoruz, yalancı sancılarım var, geceleri hafif hafif oluyo geçiyo ama bugün kasığımda özellikle sol kasığımda keskin bir ağrı var acı gibi bi ağrı, yürürken ya da ani harekt ettiğimde ağrıyo, sancı gibi bşy değil ama neyin nesi anlamadım, bir de her tuvalete girişimde acaba nişan denilen akıntı var mı gelicek mi diye hevesle bakıyorum ama yok bşy, salı günü yine kontrole gidicem 39. haftamda doluyo bakalım nst de sancı çıkıcak mı, bi an önce doğsa da o tarifsiz güzel duyguyu yaşasam artık, çok istiyorum, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, meggie fırsat buldukça yazarım her gün :) face de ayakları gördük, yesinler o ayakları :) tamamını ne zman görcez paşanın :)

arkadaşlar cevap verdiğiniz için tşk ederim, ben 18 mayısta kürtaj oldum ilk adetim 28 gün sonra yoğun bir şekilde, 2. adetim 34 gün sonra az 4 gün bi kanamam oldu,normalde 7 gün sürerdi ,3 adetim ise yine 34 gün sonra ve yine az bi şekilde oldu, kürtaj olmadan önce 30 günde bi adet olurdum ayrıca kanamalarım yani ilk ve son günü siyaha yakın bi kanama oluyor düzenim çok değişti bende bugün için doktordan randevu aldım bakalım doktor ne diyecek inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar 3 aylık korunma sürem bitti, yaşım 31 kaybedecek çok fazla zamanım kalmadı o yüzden hayırlıysa tabi bebek istiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım Rabbim hayırısıyla nasip etsin bebeişini inşallah.doktordan sonra haber ver.inşallah önemli bişey yoktur.bebeğinin kalbimi durdu kürtaj nasıl oldu.eğer öyleyse mutlaka tahlille pıhtılaşmana baktırmanı tavsiye ederim.burda hepimiz düşük sonrası bunu öğrendik ve arkadaşlarımda iğne kullandılar hamilelik boyunca Rabbim tekrar nasip ederse inşallah bende bidahaki hamileleiğimde kullanacağım kan sulandırıcı.mutlaka bunu ekarte edip hamile kal.doktorlar umursamıyor 3 4 düşük sonrası araştırıyorlar.kaybedecek vaktim yok yazmışsın bunları oyüzden yazıyorum.doktora gidecekmişsin hazır gitmişken söyle gerekirse özelde kendin yaptır.bana doktor sağlıklı bir doğumun var gerek yok dedi bakmadı kendim baktırdım ve pıhtılaşma çıkınca gerek yok diyen doktora götürdüm yüzü çok kötü oldu kan sulandırıcı kullanmamız lazım dedi.seni senden çok kimse düşünmez canım.burda paylaşımlarını bekliyorum bak kızlar ne güzel bebişlerini kucakladı darısı bizim başımıza.ben merdivenden düştüm kemiğim ödem toplamış doktor iyileşmesi 3 6 ay arası dedi fizik tedavi alıyorum ( inşallah biran önce iyileşirim (

canım benim çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, her şeyde vardır bir hayır belkide daha kötü bir şey olacaktı ve böyle bir şey oldu...iyileşme süren bitince sende tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah...benim kuzenimde 2 kere bebeğini pıhtılaşma yüzünden aldırmıştı sonrasında hamilelik boyunca iğne vuruldu şimdi 5 yaşında bir kızı var, en azından doğal yollarla hamile kalabiliyorsun buda çok güzel bir olay :)

bana gelince dün doktora gittim doktor herşeyin normal olduğunu, sağlıklı yumurtlayan bi kadın olduğumu ve korunmayı bırakmamı söyledi...canım benim kürtajımda 7 haftaya kadar bebekte kalp atışı duyamadık yani hiç canlanmadığı ıçin kürtaj oldum sonucum patolojiyede gitti ondada bir şey çıkmadı, ilk gebeliklerde genelde görünüyormuş bizde Takdiri İlahi dedik ve yolumuza devam edeceğiz...

canım benim bebeğimide patolojiye yolladı doktor bişey çıkmadı.zaten patoloji mol gebelikse onun belli olması için.başka bi amacı yok onda bişey çıkmıyor yani.doktor banada sağlıklı bi doğumun var bişey çıkmaz bebekte sorun olduğu için vucut atıyor ilk 3 ayda demişti.Tabiki takdiri ilahi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.benimde yakınım bebeği gelişmedi düşük yaptı ilk gebelik olabilir dedi bidaha hamile kaldı bebek gelişmedi yine 3. de dış gebelik oldu.2. de öğrendi pıhtılaşmayı sonra 4. bebekte iğne kullandı şimdi bir oğlu var yakınımda olmasa benimde aklıma gelmez baktırmazdım.Hayırlısı olsunhakkımızda inşallah.ben yinede çıkmaz diyodum çünkü bi oğlum var kazara hamile kaldım hiç sorun yaşamadım ne hamilelikte nede doğumda ama sonradan oldu demekki yada ozamanda vardı ama etkilemedi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…