- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.721
InSALLAH arkadasim uzme kendinibende adete dair gram belirtide yokki rahatlasam acabalarla yatip kalkar oldum.8.gunden sonra kan vermedim ptesiyi bejleyim diyorum.kendimi kaptirmamak icin surekli biseyler yapiyorumki unutayim.Burda okuduklarima gore o kadar gec ogrenen veya lekesi geldiginde bile hamile kalanlar varki RABBim buyuk sikinti yapma bekle azacik .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
InSALLAH arkadasim uzme kendinibende adete dair gram belirtide yokki rahatlasam acabalarla yatip kalkar oldum.8.gunden sonra kan vermedim ptesiyi bejleyim diyorum.kendimi kaptirmamak icin surekli biseyler yapiyorumki unutayim.Burda okuduklarima gore o kadar gec ogrenen veya lekesi geldiginde bile hamile kalanlar varki RABBim buyuk sikinti yapma bekle azacik .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim bende 9 aydir bebek istiyorum ama daha yok. Bugun gecikmemin 13. Günü 10. Gunde kan testi yaptim nefatiff cikti. Doktora gittim. Rahmin kalunlasmis ya adet olucaksin yada gec dollenme dedi bi dahaki hafta persembeye kadar bekle adet olmazsan gelirsin bakariz dedi. Sokturucu vrmicem dedi. Bende bekliyorum iste. Senin kacinci denemen
canım merak ettim ne yaptın test falan yaptın mı bugün müydü senin bat?
canım hoşgeldin burayasende gelişme yok mu kanaman falan var mı ?
Hosbuldum canim :)) yok valla daha bisey.. bekliyorum bende.. bu aralar cok sikintiliyim hanife ya. Esim yarin yurtdisina gidiyo. Ayin 18ine kadar yok. Tek basina boyle bi donemde olmak uzuyo beni..
hanife sana diyorum canım yazmamışım :)
bende buraya atladım benide ekleyin 7 haziran bat hanife55 geldjm cnm burasi bayagi kalabaljk maşallah
canım ya smdi gördüm bnm 3 ay önce hep 30 günde olurdum su son 3 aydr 33 günde bir olmaya basladm 8 mayıs adet günüm eski hesaplama eski hesaba göre burdaki listeye yazdrmısım.
Yani 11 mayısta adet olmam gerekiyo. Bekliyorum canım bnm.
hayırlısı olsun canım benim de senden bir gün sonra :))) ağrın sızın var mı
te geldi kırmızılar. :26:
hadi haziran topiğine geçeyim ben.
tam gününde gelmiş senin. Hayırlısı olsun orda da bna yer kap oldu mu bnde gelicem biliyorum
tam gününde gelmiş senin. Hayırlısı olsun orda da bna yer kap oldu mu bnde gelicem biliyorum
valla tam zamanında gelmesi çoooook iyi oldu. şükürler olsun ki zamanında geldi. gel yerin hazır kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?