- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.741
valla tam zamanında gelmesi çoooook iyi oldu. şükürler olsun ki zamanında geldi. gel yerin hazır kuzum.
Bnde gelcm keainy haziran topigine
te geldi kırmızılar. :26:
hadi haziran topiğine geçeyim ben.
Vallami kiz :-(
neyse sıkma canını umutlar hazirana artık
valla canım bna doktorum hayıt hapı verdi adet dönemim rahat geçsin diye ondan mıdır bilmem ama normalde agrım olması gerekirken gayet rahatım bişeym yok çok nadiren kasık ve gögüs sızlıyo bi dk snra geçiyo. Akıntı yok. Sende durumlar nasıl ?
Bnde gelcm keainy haziran topigine
tamamdır tskgününde gelmesi iyi oldu daha fazla ümitlenmemiş oldun.
canım senn geldi mi kırmızılar ?
Bende ara ara karın ağrısı oluyo canım nadiren.Bir de göğüslerim dokununca çok acıyor.Adet öncesi olağan şeyler bunlar bende değişik bir durumum yok.Zaten olmazsa da üzülmicem çünkü düşük yaptığım için genetik testleri falan yaptırdım onların sonucu çıkıcak ama 2 ay sonra.Bir problem varsa ona göre tedavi olucam.ama Acelemiz yok olursada seviniriz tabi :))
Yok cnm glmedi bn yumurtlamama gore onbiri ni bekliyorum bakalim senle ayniyiZ
öyle miii ? bnm normalde ayın 8inde bir ayım doluyo eskiden 30 günde bir olurdum tahminen 11 mayısta bekliyorum ne zaman yumurtladın bn geç yumurtladım 26-27 veya 28 inde. Çünkü kasık ağrısı akıntı belirtilerm vardı.
hadi yaa öyle mi çok üzüldm keske yannda olabilseydi ama gecici bir durum bu değil mi hep böyle olmayacaksa üzme kendini. Bunda da hayır vardr diyelim
Aynen bnmde oyle 26 27 civari yunurtladim bugun test yaptim ama negatif cok erken yaptim adetin gecikmesi gerekiyo
Yani bi kac ayda bir gidiyo..
inş hayırlısı olsun bnmde şimdik iğne batmalarm basladısuan geçti bi dk sürüyo gidiyo hayırlısı bu ayda olmadı sanırım çok tuhaf hallerdeyim gülesim geliyo yaw deli gibiiiii
kesnlikle. Geç yumurtladgmzdan çıkmayabilir bekle bakalım bnde bekliyorum hayırlısı. amann olmazsa olmaz yaaa umut garibin ekmegidir diye bi söz var yanlıs bilmiyosam
te geldi kırmızılar. :26:
hadi haziran topiğine geçeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?