Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Vatana millete hayırlı olsun adet belirtim yok dedim iğne batmaları sağda solda baslamaya basladı sinirden gülüyorum

Bende ara ara karın ağrısı oluyo canım nadiren.Bir de göğüslerim dokununca çok acıyor.Adet öncesi olağan şeyler bunlar bende değişik bir durumum yok.Zaten olmazsa da üzülmicem çünkü düşük yaptığım için genetik testleri falan yaptırdım onların sonucu çıkıcak ama 2 ay sonra.Bir problem varsa ona göre tedavi olucam.ama Acelemiz yok olursada seviniriz tabi :))

inş hayırlısı olsun bnmde şimdik iğne batmalarm basladı suan geçti bi dk sürüyo gidiyo hayırlısı bu ayda olmadı sanırım çok tuhaf hallerdeyim gülesim geliyo yaw deli gibiiiii

Yok cnm glmedi bn yumurtlamama gore onbiri ni bekliyorum bakalim senle ayniyiZ

öyle miii ? bnm normalde ayın 8inde bir ayım doluyo eskiden 30 günde bir olurdum tahminen 11 mayısta bekliyorum ne zaman yumurtladın bn geç yumurtladım 26-27 veya 28 inde. Çünkü kasık ağrısı akıntı belirtilerm vardı.

Aynen bnmde oyle 26 27 civari yunurtladim bugun test yaptim ama negatif cok erken yaptim adetin gecikmesi gerekiyo

Aynen bnmde oyle 26 27 civari yunurtladim bugun test yaptim ama negatif cok erken yaptim adetin gecikmesi gerekiyo

kesnlikle. Geç yumurtladgmzdan çıkmayabilir bekle bakalım bnde bekliyorum hayırlısı. amann olmazsa olmaz yaaa umut garibin ekmegidir diye bi söz var yanlıs bilmiyosam

Yani bi kac ayda bir gidiyo..

ne edelim canım iş yoğunlugu diyelim. bnm esimde ayda bir çift mesaili çalısıyo ha evde var ha evde yok senden çokta farkım yok yüzünü göremedgm zamanlar oluo pestili çıkmıs halde geliyo yatıo 16 saat calıstgı zamanlar. Bide gece vardiyası zor ooluo mesela bu hafta gecedeydi tek kaldm evde. Tek kalmaya da alıstım napalım alışmalıyız dünyanın binbir türlü hali var yinede olumlu bakalım işsiz olmasından iyidir sıkma canını. Burda birbirimze destek oluruz.

inş hayırlısı olsun bnmde şimdik iğne batmalarm basladı suan geçti bi dk sürüyo gidiyo hayırlısı bu ayda olmadı sanırım çok tuhaf hallerdeyim gülesim geliyo yaw deli gibiiiii

valla canım ben de alıştım ne yapalım.Millet çatır çatır doğuruyor.Biz anca gülelim

kesnlikle. Geç yumurtladgmzdan çıkmayabilir bekle bakalım bnde bekliyorum hayırlısı. amann olmazsa olmaz yaaa umut garibin ekmegidir diye bi söz var yanlıs bilmiyosam

Yav bn internetten baktim testi adet gecikmesi den snra yapin diyo bi hafta falan gecmesi gerekiyomus ne bilim hem biz gec yumurtlamiyoruz bebegim 12. Gunle 21. Gun arasi olmasi gerekiyo sağlıklı bi kadinda bnm 19. Gun oldu diye düşünüyorum normal yani ama daha ileri tarihte yumurtlama oldugundan testte daha geç cikiyo onbir gun olmus bnm mesela onbirgunluk sey cikarmi idrarda hic iste bi umut yaptim :-D :-D

Kizlar bu arafa bisey sormak istiyorum yumurtlama dan ondort gun sonra adet olunuyo ya olunmazsa hamile oldugumuzun anlamina mi geliyo mesela 1 mayista yumurtlayan bi kadinin 14 unde adet olmasi gerekiyor olmazsa hamilemi oluyo :what:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…