Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

valla canım ben de alıştım ne yapalım.Millet çatır çatır doğuruyor.Biz anca gülelim

demiii yaw bn hamile kalmayı çok basit bişey sanardım bir kez korunmada hopp bebek olur diye düşünüyodum ne kadar yanlıs düşünmüşüm 5 aydır bekliyorum Türk filmleri yalan söylüyomuş

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim ocakta dusuk yaptim ogunden beri hamile kalamiyorum bu ay cok umitlenmistim ama ne yazikki dun regl oldum neden boyle oluyor bilmiyorum bu arada 3yasinda oglum var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnmde hemen hemen öyledir mercimek kadardırr ah yavrum beniiimmm Allah ım gülmekten ayırmasın bnm basma gelecek var hee bugün çok güldüm olumsuz olsada üzülmücem kendme söz verdm inş sözümü tutarım

demiii yaw bn hamile kalmayı çok basit bişey sanardım bir kez korunmada hopp bebek olur diye düşünüyodum ne kadar yanlıs düşünmüşüm 5 aydır bekliyorum Türk filmleri yalan söylüyomuş

:)) Ben de ilk denemede olmaz diye biliyordum çevremden ama ilk denemede oldu fakat 6 haftalıkken düşük yaptım nasip değilmiş.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.zamanını beklicez artık canım benim.

:)) Ben de ilk denemede olmaz diye biliyordum çevremden ama ilk denemede oldu fakat 6 haftalıkken düşük yaptım nasip değilmiş.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.zamanını beklicez artık canım benim.

hmmmm anladım bekleyelim görelim gelişmeleri yazalım. Ya bn zaten çok üşüyorum bnm yumurtlama döneminden üşüme baslar adetme kadar devam eder özellikle ayaklarım hiç ısınmıyo suan ayagma neler giydim ama ayak parmaklarm donuyo. Bunlar da adet belirtisi bunları her ay yasıorum çünkü.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gıremedım yahu iş çoktu şimdi okudum ne güzel gülmüşsünüz Rabbim kimseyi ağlatmasın..
ınsallah rabbım tez vakıtte evlatlarımızı verecdek yeterkı dua edelım :):13:

Son düzenleme:
ya kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan olduysa bana bi yardımcı olabilrmii ya ben 1buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım ve martta bıraktım ve en son 1 nisanda adet oldum. haptan önce 35 40 günde bi adet oluyodum ve hapla 28 günde bir olmaya başladım. ama ben 1 nisandan beri hala adet olmadım.ilacı bıraktıktan sonra eskiden olduğu gibi 35 40 günde bir mi olacam yani?? ve ben son 15 gündr 3 günde bi test yapıyorum hep negatif anladım ki 10 gün öncede doktora gittim bişe demedi bekle 15 gün sonra yine gel dedi..

evet canım ben kıst ıcın kullandım bıraktıgım ay 28 gune dustu sonra tekrar eskı halıne geldı sorun yapma canım benım

evet canım ben kıst ıcın kullandım bıraktıgım ay 28 gune dustu sonra tekrar eskı halıne geldı sorun yapma canım benım

saol canım cvbn için demekki adetime 2 gün var ve testlerimin negatif çıkması erken yapmamdan kaynaklanıyor olabilr buda bi umutt

saol canım cvbn için demekki adetime 2 gün var ve testlerimin negatif çıkması erken yapmamdan kaynaklanıyor olabilr buda bi umutt

Cnm sabredemiyo yapiyoruz ama evde yapilan gebelik testleri adet gecikmesinden 5 ile 7 gun sonrasinda kesin sonuc veriyo ki o bile kesin degil yanilma payi var yinede erkndn yapip ayy negatif cikti iki gun sonra silik ucuncu yine negatif demektense adet geciktikten bi hafta snra yapmk en mantiklisi galiba

İşte mantıklı bir cevap

işte canm gelde sabrett:18::18: düşünmesek zaman çabuk geçecek ama kadın olmak çok zor yaa gelde düşünmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…