- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.761
Testi yaptım negatif çıktı((((
valla canım ben de alıştım ne yapalım.Millet çatır çatır doğuruyor.Biz anca gülelim
Yav bn internetten baktim testi adet gecikmesi den snra yapin diyo bi hafta falan gecmesi gerekiyomus ne bilim hem biz gec yumurtlamiyoruz bebegim 12. Gunle 21. Gun arasi olmasi gerekiyo sağlıklı bi kadinda bnm 19. Gun oldu diye düşünüyorum normal yani ama daha ileri tarihte yumurtlama oldugundan testte daha geç cikiyo onbir gun olmus bnm mesela onbirgunluk sey cikarmi idrarda hic iste bi umut yaptim :-D :-D
Evet doğru söylüyorsun az daha sabredelim zaten daha 2 gunum var adetime bakalım be olacak canim :/Bn dedim sana bebis bnmde oyle cikti az daha sabredelim su adetimiz bi gecsin
demiiiyaw bn hamile kalmayı çok basit bişey sanardım bir kez korunmada hopp bebek olur diye düşünüyodum ne kadar yanlıs düşünmüşüm 5 aydır bekliyorum Türk filmleri yalan söylüyomuş
:)) Ben de ilk denemede olmaz diye biliyordum çevremden ama ilk denemede oldu fakat 6 haftalıkken düşük yaptım nasip değilmiş.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.zamanını beklicez artık canım benim.
Testi yaptım negatif çıktı((((
ya kızlar aranızda doğum kontrol hapı kullanan olduysa bana bi yardımcı olabilrmiiya ben 1buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım ve martta bıraktım ve en son 1 nisanda adet oldum. haptan önce 35 40 günde bi adet oluyodum ve hapla 28 günde bir olmaya başladım. ama ben 1 nisandan beri hala adet olmadım.ilacı bıraktıktan sonra eskiden olduğu gibi 35 40 günde bir mi olacam yani?? ve ben son 15 gündr 3 günde bi test yapıyorum hep negatif anladım ki 10 gün öncede doktora gittim bişe demedi bekle 15 gün sonra yine gel dedi..
evet canım ben kıst ıcın kullandım bıraktıgım ay 28 gune dustu sonra tekrar eskı halıne geldı sorun yapma canım benım
saol canım cvbn içindemekki adetime 2 gün var ve testlerimin negatif çıkması erken yapmamdan kaynaklanıyor olabilr buda bi umutt
geldımı gıtme yaa burada konusalım ne fark eder aylar onemlı olan yurekler
Umut etmek gerçekten güzel ve beklemekten baska caremiz yok hayirli :)uzulme bırtanem daha ortada netleşen birşey yok hadi gülümse
Cnm sabredemiyo yapiyoruz ama evde yapilan gebelik testleri adet gecikmesinden 5 ile 7 gun sonrasinda kesin sonuc veriyo ki o bile kesin degil yanilma payi var yinede erkndn yapip ayy negatif cikti iki gun sonra silik ucuncu yine negatif demektense adet geciktikten bi hafta snra yapmk en mantiklisi galiba
İşte mantıklı bir cevap
Cnm sabredemiyo yapiyoruz ama evde yapilan gebelik testleri adet gecikmesinden 5 ile 7 gun sonrasinda kesin sonuc veriyo ki o bile kesin degil yanilma payi var yinede erkndn yapip ayy negatif cikti iki gun sonra silik ucuncu yine negatif demektense adet geciktikten bi hafta snra yapmk en mantiklisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?