- 24 Nisan 2014
- 128
- 72
- 98
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.781
hmmmm anladım bekleyelim görelim gelişmeleri yazalım. Ya bn zaten çok üşüyorum bnm yumurtlama döneminden üşüme baslar adetme kadar devam eder özellikle ayaklarım hiç ısınmıyo suan ayagma neler giydim ama ayak parmaklarm donuyo. Bunlar da adet belirtisi bunları her ay yasıorum çünkü.
Bat a 1 kaldı hadi hayırlısı...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bat a 1 kaldı hadi hayırlısı...
oluurr.. benim için problem yok :13::13::13::13:
O zaman buradan Haziran ayına pozitif sinyaller gönderiyorum şimdiden.
Masallah canim oglusin hayirli bir omur gecirir insallahMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim ocakta dusuk yaptim ogunden beri hamile kalamiyorum bu ay cok umitlenmistim ama ne yazikki dun regl oldum neden boyle oluyor bilmiyorum bu arada 3yasinda oglum var
Merhaba canim bende 9 aydir bebek istiyorum ama daha yok. Bugun gecikmemin 13. Günü 10. Gunde kan testi yaptim nefatiff cikti. Doktora gittim. Rahmin kalunlasmis ya adet olucaksin yada gec dollenme dedi bi dahaki hafta persembeye kadar bekle adet olmazsan gelirsin bakariz dedi. Sokturucu vrmicem dedi. Bende bekliyorum iste. Senin kacinci denemen
Oyle oluyo zaten cnm bnm gecen ay onbes gun gecikmem oldu hic adet sancisi cekmedim g
Hic belirtimde yoktu emin olunca hamile olmadigima bi tatli kasigi corekotu ve bi fincan adacayi ictim aksaminda oldum eger hamile degilsen bunu yap derim sokturuyo ilac almaktansa dogal sokturuculer
Yani adete bi iki gun kala yumurtluyorsan olabilir bekleyip görürsün o zmn tatlim
Allahım hayırlısını yaşatsın inşallah hepimize canım benimİyi dusun iyi opsun birtanem rabbim hayirlisini versin
Sende bendensin hadi hayırlısı ben az önce test yaptım negatif çıktı gerçi
oluurr.. benim için problem yok :13::13::13::13:
O zaman buradan Haziran ayına pozitif sinyaller gönderiyorum şimdiden.
aynen canım demekki zamanı değilmişpeki ben bişey merak ediyorum testeki yumurtlama gününle ovulasyon takvimindeki günler birbirini tuttumu?:44::44:
Hala gelen yok giden yok 😢😢 ikinci cizgide yokk offf boyle olunca vucudum cok sarsilio cok tatli istiorum karnim hic doymuo 😢😢😢 bari bi civciv olaydida ondan yeseydim bu kdr seyi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bizde yumurtlamadan 5 gün önce başladık 8 gece 1 gece hariç her gece yaptık. İnş olur .. Soğan kürüde yaptım, olmazsa adetin 7. Günü tekrar yspcam
:)) çok çalışmak lazım çok.zamanlaman ıyı olmus canım.batına kadar calısmalara dewam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?