Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bat a 1 kaldı hadi hayırlısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde aynı senın gıbı oluyo canım.yumurtlama donemınde ayaklarım demır gıbı oluyo hatta dızıme kadar bacaklarım da usuyo.sonra kokuyorum ayaklarımı usuturum yumurtlamamı olumsuz etkıler dıye endıselenıyorum.sonra adetıme dogru ates basıyo derken hooooop adet oluyorum

Masallah canim oglusin hayirli bir omur gecirir insallah

Canim merhaba bende 5aylik evliyim hic korunmadim.bende yumurtlama sorunu oldugunu pgrendim gecen ay LH hormonum biraz tyksek cikti.ama ilk defa 51gun doldu bisey yok randevu aldim gec sollenmeyse diye.ayyyy INSALLAH hamile kaliriz bu ay ne guzel olur.diktor ultrasyonla bakti sana dimi?bende kanda ulteasyonla baktirayim diyor idrar testimde negatif cikiyor.

Mrb canim :) ay bi gorsen ne karisimlar yiyorim ne bitki caylari iciyorum ozellikle corek otlu.tik yok inanko ben hastaligimi hemen anlayan insanim bu ay farkli gibi bakal uarin doktor.ne diyecek insALLAH gec dollenme olur :) :) :)

Sende bendensin hadi hayırlısı ben az önce test yaptım negatif çıktı gerçi

Ben yapmak istemedim canım açıkçası bu ay beklemiyorum eşimle tedavi oluyoruz çünkü rabbim hayırlısını versin hepimize sende üzülme canım neler okuyoruz iyi düşünelim iyi olsun inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oluurr.. benim için problem yok :13::13::13::13:

O zaman buradan Haziran ayına pozitif sinyaller gönderiyorum şimdiden.

canım senındemı bu ay olmadı bende olunca aklıma ılk sen geldın ıns onunkısı olmustur dedım ama kısmet deılmıs bu ay bıze bakalım bu ay ne olacak yıne ıgne vurulacakmısın ben ne yapacagımı bılemıyorum bakalım doktor ne dıyecek:26::26::26:

kızlar ınsallah bu ay hayırlısı ıle hamıle kalırız.. gecen ay testı gec yaparım yıl donumumde esıme suprız yaparım demıstım olmamıstı. bu ay da bakalım artık ınsallah nasıp olursa bu ay suprız yapmak ıstıyorum.

bu ay yumurtlama donemımde en azından karnımda bırazcık agrılar oldu.buna da sukur dıyorum.. yumrtlama donemınde agrı olmazsa yumurtlama olmaz gıbı gelıyo bana uzuluyorum

Hala gelen yok giden yok 😢😢 ikinci cizgide yokk offf boyle olunca vucudum cok sarsilio cok tatli istiorum karnim hic doymuo 😢😢😢 bari bi civciv olaydida ondan yeseydim bu kdr seyi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bizde yumurtlamadan 5 gün önce başladık 8 gece 1 gece hariç her gece yaptık. İnş olur .. Soğan kürüde yaptım, olmazsa adetin 7. Günü tekrar yspcam

canım uzme kendını. adetın kac gun gecıktı ? bak henuz adet olmadıysan bı umut war demektır boyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…