- 30 Ekim 2013
- 20.498
- 57.169
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.801
Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelim uzulmesim sanirim arsizlastim ben
hayırlısı olsun canım üzülme belki testte çıkmamıştır. daha adet olmadın. olmazsa da hepberaber haziranda bekleriz:))
InSALLAH arkadasim uzme kendinibende adete dair gram belirtide yokki rahatlasam acabalarla yatip kalkar oldum.8.gunden sonra kan vermedim ptesiyi bejleyim diyorum.kendimi kaptirmamak icin surekli biseyler yapiyorumki unutayim.Burda okuduklarima gore o kadar gec ogrenen veya lekesi geldiginde bile hamile kalanlar varki RABBim buyuk sikinti yapma bekle azacik .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım uzme kendını. adetın kac gun gecıktı ? bak henuz adet olmadıysan bı umut war demektır boyle dusun
evet burası baya kalabalık sende hoşgeldinhenüz hazran listesini hazırlamadık ben su adet günümü atlatim de hazirana geçer miyiz geçmez miyiz bilemiyorum 11 mayısta anyayı Konyayı görürüm bnde
oldu şekerim haber edersin haziran topigini ins. anyayi konyayi görürüz
kızlarr yeni haber varmııı??? sayfalar cok hızlı ilerliyor takip edemiyorummm
bnm bat 4 mayıstı, 4 gün geçiktii pazara kdr gelmezse test yapıcamm
benımde aynı senın gıbı oluyo canım.yumurtlama donemınde ayaklarım demır gıbı oluyo hatta dızıme kadar bacaklarım da usuyo.sonra kokuyorum ayaklarımı usuturum yumurtlamamı olumsuz etkıler dıye endıselenıyorum.sonra adetıme dogru ates basıyo derken hooooop adet oluyorum
oldu şekerim haber edersin haziran topigini ins. anyayi konyayi görürüz
:)) çok çalışmak lazım çok.
Yok canimbenim 1 gun kaldi test yapyim tek cizgi ne yazikki
kizzz Bir usuyorum iki gundur anlatamam ayaklarim buz patik corap terlik ust uste hala soguk ayaklarim ellerim offff
4.gun ama hic belirti yok ne adet icin ne bebek icin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı beni anlattın bilio musun suan ayaklarım donuyo iki aydır böyle. Aksamüstü öyle ağrı girdi ki ahanda adet olcam dedim sıcak bastı üstümdekileri çıkardım sancı fazla sürmedi geçti yine üşümeye devam ...
bn bu ayda adet olcam çok üşüyorum ümidim kalmadı.
bilio musun aynısını bende yasıorum ellerim ayaklarım donuyo corap corap üstüne patik hala da donuyo. Adet olacagm zamanlar böyle oluo bnde. Utanmasam eldiven takcam ellerm donuyo ayaklarm ellerimden beter.
usutunce tedırgın oluyorum o mahfedıyo benısu an yumurtlama donemındeoldugum ıcın ates basıyo ama bıtınce usumeye baslıcam
Yani bilmiyorum bn adet olcagim zaman bu kdr usumezdim hic yasamadim boyle bisi agrim sancimda yok dun vardi bugun kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?