Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelimuzulmesim sanirim arsizlastim ben

Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelimuzulmesim sanirim arsizlastim ben

hayırlısı olsun canım üzülme belki testte çıkmamıştır. daha adet olmadın. olmazsa da hepberaber haziranda bekleriz:))

inşallah kızlar yaa en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olur inşallah

canım uzme kendını. adetın kac gun gecıktı ? bak henuz adet olmadıysan bı umut war demektır boyle dusun

4.gun ama hic belirti yok ne adet icin ne bebek icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr yeni haber varmııı??? sayfalar cok hızlı ilerliyor takip edemiyorummm

bnm bat 4 mayıstı, 4 gün geçiktii pazara kdr gelmezse test yapıcamm

Son düzenleme:

aynı beni anlattın bilio musun suan ayaklarım donuyo iki aydır böyle. Aksamüstü öyle ağrı girdi ki ahanda adet olcam dedim sıcak bastı üstümdekileri çıkardım sancı fazla sürmedi geçti yine üşümeye devam ...
bn bu ayda adet olcam çok üşüyorum ümidim kalmadı.

oldu şekerim haber edersin haziran topigini ins. anyayi konyayi görürüz

bnm kasık ağrılarım basladı aksamüstü. Ağrı baslaynca sıcak bastı üstmdekileri çıkardım attım ahanda adet olcam dedim henüz bişey gelmedi ama kırmızılar gelecek eminim çünkü çokta üşüyorum geçen aylarda olan adet belirtilerim basladı bu ayda olmadı sanırım. Hayırlısı ne diyim.

Yok canimbenim 1 gun kaldi test yapyim tek cizgi ne yazikki

daha gecikmeden normaldirr üzülmee eğer gelmezse biraz beklee..
bnde 1gün geçince yaptm negatifti hala gelmedi ama bekliyorum 1 hafta geçsin diyee..
diğer topikte arkdasın adet düzensiliği vardı adetten 1 hafta sonra yapmış negatif sonra 1hafta daha beklemiş o zmn çift çizgi cıkmışş
sabırr

kizzz Bir usuyorum iki gundur anlatamam ayaklarim buz patik corap terlik ust uste hala soguk ayaklarim ellerim offff

bilio musun aynısını bende yasıorum ellerim ayaklarım donuyo corap corap üstüne patik hala da donuyo. Adet olacagm zamanlar böyle oluo bnde. Utanmasam eldiven takcam ellerm donuyo ayaklarm ellerimden beter.

4.gun ama hic belirti yok ne adet icin ne bebek icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım oncelıkle sakın olman gerek. stres yaptıkca adetın daha da gecıkır. ama doktorlar der kı adetten 10gun ya da 1 hafta sonra ıdrar testı yapın der.bence sende bıraz beklemelısın

usutunce tedırgın oluyorum o mahfedıyo benı su an yumurtlama donemındeoldugum ıcın ates basıyo ama bıtınce usumeye baslıcam

bilio musun aynısını bende yasıorum ellerim ayaklarım donuyo corap corap üstüne patik hala da donuyo. Adet olacagm zamanlar böyle oluo bnde. Utanmasam eldiven takcam ellerm donuyo ayaklarm ellerimden beter.

Yani bilmiyorum bn adet olcagim zaman bu kdr usumezdim hic yasamadim boyle bisi agrim sancimda yok dun vardi bugun kesildi

usutunce tedırgın oluyorum o mahfedıyo benı su an yumurtlama donemındeoldugum ıcın ates basıyo ama bıtınce usumeye baslıcam

valla aynı bnm gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun da olursa olur olmazsa da olmaz durumum belli olsun bn kendmi derslere vercem sınav haftalarna yaklastım suan durumum belirsiz oldgu için kendmi derse de veremiyorum durumlar belli olsun derslerden belki hamilelikte bu kadar kafama takılmaz. Yine bat geldgnde buralarda olurum

Yani bilmiyorum bn adet olcagim zaman bu kdr usumezdim hic yasamadim boyle bisi agrim sancimda yok dun vardi bugun kesildi

hmmm çok üşümek kimilerinde hamilelik belirtisiymiş biliyo musun ? bn bu üşümeleri zaten adete yakın yasıodum sasırmıyorumda sen bunu daha önce yasamıosan inş hamileliktendir. Bnmde ara ara agrılar birkaç dk yokluyo geçiyo. Bat ne zamandı senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…