- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.821
hmmm çok üşümek kimilerinde hamilelik belirtisiymiş biliyo musun ? bn bu üşümeleri zaten adete yakın yasıodum sasırmıyorumda sen bunu daha önce yasamıosan inş hamileliktendir. Bnmde ara ara agrılar birkaç dk yokluyo geçiyo. Bat ne zamandı senin ?
Dedim ya bugun senle ayni zamanda yunurtlamisiZ onbirine kdr olmam lazim bnde okumustum onu usumek belirti olabilirmis ben hic yasamadim boyle bisi hayatımda donuyorum resmen goguslerim tas gibi aciyo kasik agrim dun cok kotuydu bicak saplanir gibi sag kasigima kestiler oydular sanki sagimi bugun agri fln yok ates hala yuksek bekliyorum bakalim zaten hamile degilsem pazartesiye kdr da olcm gibi yani hamile degilsem adet olcagim icindir bunlar
canım o kadar kişiyle tanıstım ki burda.. Kimseyi aklımda tutamıorum k.bakma
umarım bu belirtiler hamileliktendir yaa. Hamile olarak süphenilen coğu byanda belirti olarak ates yükselirmiş
yani adetine birkaç gün kala vucüt ısısı düşenler adet gününde adet olurlarmıs hamilelikte genel anlamda ates yükselirmiş böyle tanığım birkaç arkadasm var. Az ihtimlade olsa üşümekte hamilelik belirtisi olabiliyomuş. Günümüz geldi çattı bakalım neler olcak bekleyip görelim . :44:
inşallah kızlar yaa en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olur inşallah
Ya ilginç olanda atesim yuksek cikiyo ama elim ayagim buz tutuyo :-D aman beeee varsa var yoksa yok off ctlicam artik
bu saatte acıktım yaa
Kizlarr bi el atin banaovulasyon testi aldm ben ama malesf nasl yapacgmi bilmiyorm sorun šu adetm duzensz gecen ay 3 gun once oldum günümden bu ay da 10 gün once oldum smdi ben testi hangi tarhte yapmaliyim ki 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım senındemı bu ay olmadı bende olunca aklıma ılk sen geldın ıns onunkısı olmustur dedım ama kısmet deılmıs bu ay bıze bakalım bu ay ne olacak yıne ıgne vurulacakmısın ben ne yapacagımı bılemıyorum bakalım doktor ne dıyecek:26::26::26:
Tamam sen bati yaz yarin guncelleyelimm umitlarimiz hic bitmesin
kizzz Bir usuyorum iki gundur anlatamam ayaklarim buz patik corap terlik ust uste hala soguk ayaklarim ellerim offff
Hayırlısı olsun cnmbnm kasık ağrılarım basladı aksamüstü. Ağrı baslaynca sıcak bastı üstmdekileri çıkardım attım ahanda adet olcam dedim henüz bişey gelmedi ama kırmızılar gelecek eminim çünkü çokta üşüyorum geçen aylarda olan adet belirtilerim basladı bu ayda olmadı sanırım. Hayırlısı ne diyim.
Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelim uzulmesim sanirim arsizlastim ben
günaydın güzel anne adaylarıbenim geri sayım başladı :18: tabi ben biraz uzun geri sayıcam son 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?