Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Dedim ya bugun senle ayni zamanda yunurtlamisiZ onbirine kdr olmam lazim bnde okumustum onu usumek belirti olabilirmis ben hic yasamadim boyle bisi hayatımda donuyorum resmen goguslerim tas gibi aciyo kasik agrim dun cok kotuydu bicak saplanir gibi sag kasigima kestiler oydular sanki sagimi bugun agri fln yok ates hala yuksek bekliyorum bakalim zaten hamile degilsem pazartesiye kdr da olcm gibi yani hamile degilsem adet olcagim icindir bunlar

canım o kadar kişiyle tanıstım ki burda.. Kimseyi aklımda tutamıorum k.bakma
umarım bu belirtiler hamileliktendir yaa. Hamile olarak süphenilen coğu byanda belirti olarak ates yükselirmiş
yani adetine birkaç gün kala vucüt ısısı düşenler adet gününde adet olurlarmıs hamilelikte genel anlamda ates yükselirmiş böyle tanığım birkaç arkadasm var. Az ihtimlade olsa üşümekte hamilelik belirtisi olabiliyomuş. Günümüz geldi çattı bakalım neler olcak bekleyip görelim . :44:

Ya ilginç olanda atesim yuksek cikiyo ama elim ayagim buz tutuyo :-D aman beeee varsa var yoksa yok off ctlicam artik

Ya ilginç olanda atesim yuksek cikiyo ama elim ayagim buz tutuyo :-D aman beeee varsa var yoksa yok off ctlicam artik

aynen bnmde öyle. sadece elim ayağm donuyo. Bende bu hamileliği saldım artık yaa elbet olur bi gün. düşüne düşüne kafayı yicez yakında

Kizlarr bi el atin bana ovulasyon testi aldm ben ama malesf nasl yapacgmi bilmiyorm sorun šu adetm duzensz gecen ay 3 gun once oldum günümden bu ay da 10 gün once oldum smdi ben testi hangi tarhte yapmaliyim ki 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sabah kırmızıları gördüm işe geldim. Nasıl çalışcam bu sıkıntıyla haziran ayı umudum artk

Ooo senin baya karışık bende sen adetın bitsin üç gün sonra. Başla çoklu test aldın dimi yirmi adet anca paklar seni çnki

kısmetimiz ne zamansa o zaman olacak şekerim. bu ay yine kullanıcam yumurta geliştiriciyi ve iğneyi. doktoruma söyleyeceğim ama regl oldum diye. haber bekliyor çünkü.

kizzz Bir usuyorum iki gundur anlatamam ayaklarim buz patik corap terlik ust uste hala soguk ayaklarim ellerim offff

valla ben de regl olmadan son 3 gün ayaklarımı ısıtamadım. metabolizma mı yavaşlıyordur, kan dolaşımı mı yavaşlıyordur bilemedim.

inşallah regl olmazsın bari senden güzel haber alalım :13:

günaydınnn kızlarrrr:))) güzel yepyeni bi güne merhaba.. dün adet olmuşstum. o kadar rahatladımki kaç gecelerden sonra soluksuz bi uyku uyudum. beklemek çok kasmış beni. yeni bat tarihiö 6 hazirannnnn

Kızlar satım 28 nisan.adetin 11.günü daha dün çalışmalara başlayabildim.bu ay umarım bebişime kavuşurum.adet olana kadar devam edicem çalışmalara.ama daha az stresliyim bu ay hayırlısı inş

Hayırlısı olsun cnm
bende bugün hastaneye gidicem kan coktam geldi ama buda azalıyor yaa vücudumu taninayadim yada ben salagim ne biljm nasilimdir ama kan testinte negatif cikcak eminim vee o testlerinde göstereceğim

Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelimuzulmesim sanirim arsizlastim ben

yeni bat 8 hazran artık bir topiğe falan girmicem aylardır usandım artık ya. doktor planlamanın dışın çıkamayız dedi aşılama için 2 ay daha beklicez dedi. artık umudum kalmadı böyle olmayacak. belkide 1 yıl değil yıllarca beklemem gerekecek. başkalarının bebklerine bakıp gizlice ağlamaya süresiz devam. hastane işi için de son iki ay bir daha gitmicem hamile kadınları ggördükçe mahvoldum bugün. şansıma çevremde o kadar çok hamile ve bebek var ki. insanların soruları zaten yetti artık annemin torun hasretini sürekli vurgulaması artık herşey fazla gelyor nasıl rahatlıcam bilmiyorum ne yapmam gerekiyro bilmiyorum şuan ki net kararım herşeyi bırakmak incirmiş şuymuş buymuş herşeyi bırakıyorum nasıl olursa olsun artık tek isteğim dşünmemek bu fkrin aklımdan uçup gitmesi. bunu nasl yapıcam onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…