- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.841
gercekten cok yakınmıs kuzummm
yeni bat 8 hazran artık bir topiğe falan girmicem aylardır usandım artık ya. doktor planlamanın dışın çıkamayız dedi aşılama için 2 ay daha beklicez dedi. artık umudum kalmadı böyle olmayacak. belkide 1 yıl değil yıllarca beklemem gerekecek. başkalarının bebklerine bakıp gizlice ağlamaya süresiz devam. hastane işi için de son iki ay bir daha gitmicem hamile kadınları ggördükçe mahvoldum bugün. şansıma çevremde o kadar çok hamile ve bebek var ki. insanların soruları zaten yetti artık annemin torun hasretini sürekli vurgulaması artık herşey fazla gelyor nasıl rahatlıcam bilmiyorum ne yapmam gerekiyro bilmiyorum şuan ki net kararım herşeyi bırakmak incirmiş şuymuş buymuş herşeyi bırakıyorum nasıl olursa olsun artık tek isteğim dşünmemek bu fkrin aklımdan uçup gitmesi. bunu nasl yapıcam onu da bilmiyorum
eklıyorum canım benım uzulme napalım hersey Allahtan elımızde olsa sımdı hemen bebek alırız ama ne para ne pul ne baska bırsey Rabbım ol demeden olmuyor malesefaynen oyle bencede canım kur falan tarıh hesaplama olmadan olmalı yoksa olmuyor bende aksam esıme dedım ben artık hıc bırseye bakmıyorum zamana bıraktım dedım Rabbım tez vakıtte evlatlarımızı verır ınsallah
Ooo senin baya karışık bende sen adetın bitsin üç gün sonra. Başla çoklu test aldın dimi yirmi adet anca paklar seni çnki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebisler dayanamadim teat yaptimtabiki sonuc beni hic sasirtmadi tek cizgi bende haziranciyim sanirim haydin hazirani bekleyelim uzulmesim sanirim arsizlastim ben
dimi ama aslında 15 de saymaya başlıycaktım vazgeçtimnapıyım başka türlü vakit geçmiyo neyse beni boşver sen naptın?
Ayyy kız bende bundan sonra zevkıne gebelık testı yapıcam valla oyle karar verdım:)
Ayyy kız bende bundan sonra zevkıne gebelık testı yapıcam valla oyle karar verdım:)
kızlar bnm dün gece kahverengi lekeler geldi acaba dedim sabah erken saatte az daha geldi ve malesef artık kırmızı(((((((
yeni bat 5 hazirannn(((((((((((((((((((
aynen canım hereşyi bırakıyprum psikolojim mahvoldu resmen eşimin karşı çıkmayacağını bilsem doktoru da bırakırdım. o kadar yorgun bitkin ve berbat hissediyorum ki canım anlatamam. amin diyorum dualarına.
Bnm bat 5 hazrn nedn eklemdn ki 😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eklememmı kuzummmm:13:
ben internetten çok ucuza almıştım topluca labaquickti sanırım markası. ovulasyon testi + gebelik testi.
günüm yaklaşınca yapıyordum. tanesi 1 liradan aza geliyor . en azından stres olmuyordum
e zaten bat yarın değilmi belki silikte olsa çıkarbak mutlaka bana haber ver ben senden daha heyecanlıyım
ben internetten çok ucuza almıştım topluca labaquickti sanırım markası. ovulasyon testi + gebelik testi.
günüm yaklaşınca yapıyordum. tanesi 1 liradan aza geliyor . en azından stres olmuyordum
canımm okumadınmı ben dun yaptım bembeyez sayfa ve tek cızgı
canımm okumadınmı ben dun yaptım bembeyez sayfa ve tek cızgı
canım ben bu bahsettiğin tasti araştırdım ma kötü yorumlar olunca vazgeçtim sen kaç gün önce öğrendin? yani tanıtımında ilişkiden 7 gün sonra diyorda merak ettim
durya bende netten alayım hangı sıteden alıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?