Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

eklıyorum canım benım uzulme napalım hersey Allahtan elımızde olsa sımdı hemen bebek alırız ama ne para ne pul ne baska bırsey Rabbım ol demeden olmuyor malesef aynen oyle bencede canım kur falan tarıh hesaplama olmadan olmalı yoksa olmuyor bende aksam esıme dedım ben artık hıc bırseye bakmıyorum zamana bıraktım dedım Rabbım tez vakıtte evlatlarımızı verır ınsallah

aynen canım hereşyi bırakıyprum psikolojim mahvoldu resmen eşimin karşı çıkmayacağını bilsem doktoru da bırakırdım. o kadar yorgun bitkin ve berbat hissediyorum ki canım anlatamam. amin diyorum dualarına.

kızlar bnm dün gece kahverengi lekeler geldi acaba dedim sabah erken saatte az daha geldi ve malesef artık kırmızı(((((((
yeni bat 5 hazirannn(((((((((((((((((((

Ayyy kız bende bundan sonra zevkıne gebelık testı yapıcam valla oyle karar verdım:)

ben internetten çok ucuza almıştım topluca labaquickti sanırım markası. ovulasyon testi + gebelik testi.
günüm yaklaşınca yapıyordum. tanesi 1 liradan aza geliyor . en azından stres olmuyordum

bırakma kendını her serde bir hayır vardır bunu sakın unutma birtanem malesef en kötüsü ölüm onda bile sonrasında heyet devam ediyor.. Dua ile kal ruhu ferahlatan dualar var oku canım sureklı

ben internetten çok ucuza almıştım topluca labaquickti sanırım markası. ovulasyon testi + gebelik testi.
günüm yaklaşınca yapıyordum. tanesi 1 liradan aza geliyor . en azından stres olmuyordum

canım ben bu bahsettiğin tasti araştırdım ma kötü yorumlar olunca vazgeçtim sen kaç gün önce öğrendin? yani tanıtımında ilişkiden 7 gün sonra diyorda merak ettim

durya bende netten alayım hangı sıteden alıyordunuz

canım ben bu bahsettiğin tasti araştırdım ma kötü yorumlar olunca vazgeçtim sen kaç gün önce öğrendin? yani tanıtımında ilişkiden 7 gün sonra diyorda merak ettim

yoook ovulasyon testleri özellikle çok iyi. ben hep yakaladım
bebetime markaya da çok kötü diyorlar ama ben 1 hafta kala çok incecik çizgiyi gördüm.
bazıları tedavi görürken aldığı ilaçlardan dolayı testlerde çift çizgi çıkıyor sonra hayal kırıklığına uğruyorlar.
Allah kimseyi o duruma düşürmesin çok zor. ama ben önceki aylarda çok kullandım.
en son gebe kaldığımı onunla öğrenmedim çünkü bitmişti. bebetime ile öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…