Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

çok iimişşşş :))))))

al benden de okadar...

buarada ben hala goremedım kırmızıları demıstım sana lıstenın basında kalıcam dıee

:):) o cok kötü bir durum bende yaşadım tamm 64 gün olamadım yumurtam çatlamadığı için kist oluşmustu inşallah sende bebek olur:13:

Verdign bilgiler icn cok teskkr ederm testi ne zaman yapagaimi bilmiyorm cunku adet duZenm son 3 aydir yok 21 24 28 gunde bir regli oldum elimde yeternce ovulasyon var gununy denk getre bilsem yeter :)

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Ben de senin gibi bol bol aldım testi :))) ve sanırım aynı markayı kullanıyoruz. Ben memnun kaldım. İnşallah sen de en yakın sürede ikinci çizgiyi yakalarsın.
Bu arada testlerini atma olur mu? üzerine tarihi, testi yaptığın günü, ve adetinin kaçıncı günü olduğunu yaz mutlaka. Bu senin testlerdeki farklılığı görmende yardımcı olur. Testlerini daha iyi yorumlarsın. testi yapmadan 2-3 saat önce sıvı tüketimini azalt, dört saat falan idrara sıkışık ol ve testi hep aynı saatlerde yapmaya çalış.

gelsin bebişleeeeer

Canmmmm yaaaa cok saoll gercekten cok yardimci oldun

:):) o cok kötü bir durum bende yaşadım tamm 64 gün olamadım yumurtam çatlamadığı için kist oluşmustu inşallah sende bebek olur:13:

inşallahh bakalım :13::13::13::13::13::13::13::13:

24ünde baska bı dr ıcın randevu aldım bı sabır onu beklıorummmm

kızlar az önce peceteye cok az kırmızı geldi basur var bnde ondanmı geldi yoksa regl mi oluyorum anlamadım ama sanrım büyük ihtimal regl olucam:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…