Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

amin canım amin aklımızı yıtırmesek ıyı

zaten bu ay da olmazsa agnucastn alcam eczaneden. adet zamanı prl yı olcturucem.eger yuksekse hapı kullanıcam,yuksek degılse hap kullanılıyomu bılmıyorum.. onu arastırıcam ona gore kullanıcam. rıtmık calısmalara dewam edıcem. haftaya esımle sprem testı yapmaya gıdıcez.

cocuk yapmak dewletı fethetmek kadar sıstemlı we cıddıye alınması gereken bı o kadar da zewklı bı ıs

Kadin icin oylede erkekte en az bizanslilar kadar rahat

Bir derdim var bolumu gel kiz soyleyip kacalim haahaa

anam topıklere baktım ıcım karardı walla.bızım burda da bazen ıcımız kararıyo adet oluyoruz dıye ama Allah baska dert wermesın yaaa.kızın bırıne kardesı demıs kı sana dayanamıyorum :O oha dedım yaa bıtanesı dıyo kı ablam cok fıtne bırı dıyo kı babam annemı aldatıyo babamdan nefret edıyorum.

ınsanların cok derdı war halımıze sukredelım kızlar.. sen hangı topıge gırıp cıkıyosun :)

Oyle kuzum ya vallahi halimize sukurler olsun aman onlar iste birde bugun ocak annelerinin topigine girdim bizimkilerin hepsi orada

Kizlar yarin sabah randevum var. Ogrenecwgim neyin ne oldugunu fakat bakin basima gelene... 2 gun once yaptigim test bugun yaptigimdan bariz bisekilde daha koyuydu. Rengin acilmasi ne demek? Daha once boyle bisey yasayan oldu mu? Inaniyordum fakat artik inancim gitti sigaraya bile tekrar basladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar beklenen adetim 18 Mayıs idrar testi yada kan testi yapsam çıkarmı ? Dakikalar geçmiyor

Kuzum anlamadim bu testler aynimi ayniysa silinmesi normal git yrn doktora baktir

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Secido canım benim adet tarihim 7 haziran oldu güncelleyebilirmisin.

evet canım ilaçlatedavisi olan bişey. hormon testlermde tiroid çıktı bakalım yarn tiroid doktorum tahlil sonuçlarma bakarak ne dicek, merak ediyorum.

bnde dahil inş en kısa zamanda hamile kalırız.

benim tsh biraz yüksek çıkmıştıda.doktora sordum okadar önemli değil dedi.bi ara dahiliye görün dedi. acil bişe olsa hemen git derdi herhalde.ondan sordum.bende yarın gidiyim doktora içim rahat etsin.

git canım aslında bu değerler bir hastalıgnda belirtisi olabiliyo Allah korusun.
o yüzden iyiki hormon testlerimi yaptrmısım çünkü bnm babamda tiroid hastası tahlil yaptrmasaydm bilemicektim önemli bunlar.

Kuzum anlamadim bu testler aynimi ayniysa silinmesi normal git yrn doktora baktir

Farkli testler canim.2 gun once daha koyuydu bugun yaptigim daha silikti. Yarin dr terslemez insallah gunun gecmeden neden gelmedin diye.

Farkli testler canim.2 gun once daha koyuydu bugun yaptigim daha silikti. Yarin dr terslemez insallah gunun gecmeden neden gelmedin diye.

Tabiki gunungeccekte gidiceksin habervver mutlaka

Tabiki gunungeccekte gidiceksin habervver mutlaka

Yanlis yazmisim gecmeden gittim diye olacakyi :) ben cumartesi sonucu gordum yarini bekleuebildim ancak. 28. Gunum insallah biseyler cikar. Ultrasonla zaten gorunmez de deger yuksek olsa daha ne isterim... haber veririm canim

kızlarrrrrr regl oldummm

yeni bat 9 hazirann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…