- 30 Ekim 2013
- 20.519
- 57.176
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.301
ikili tartışmaya girmediysen sorun yok
amin canım amin aklımızı yıtırmesek ıyı
aman napayım ya valla fıkrımı soyleyıp kacıyorum
zaten bu ay da olmazsa agnucastn alcam eczaneden. adet zamanı prl yı olcturucem.eger yuksekse hapı kullanıcam,yuksek degılse hap kullanılıyomu bılmıyorum.. onu arastırıcam ona gore kullanıcam. rıtmık calısmalara dewam edıcem. haftaya esımle sprem testı yapmaya gıdıcez.
cocuk yapmak dewletı fethetmek kadar sıstemlı we cıddıye alınması gereken bı o kadar da zewklı bı ıs
bdv hangı topık kız yardıma geleyım :)
Bir derdim var bolumu gel kiz soyleyip kacalim haahaa
anam topıklere baktım ıcım karardı walla.bızım burda da bazen ıcımız kararıyo adet oluyoruz dıye ama Allah baska dert wermesın yaaa.kızın bırıne kardesı demıs kı sana dayanamıyorum :O oha dedım yaa bıtanesı dıyo kı ablam cok fıtne bırı dıyo kı babam annemı aldatıyo babamdan nefret edıyorum.
ınsanların cok derdı war halımıze sukredelım kızlar.. sen hangı topıge gırıp cıkıyosun :)
İNŞALLAHH CANIM YA BEN HİÇBİŞİ BİLMIORUM BU DOKTORLAR HAKKINDA GİDİP NE DİCEM MESELA BU AY OLMASSA BENDE Bİ GİDİCEM
Gittim canım bugün dr.a ben şükür düşmüş prolaktinim 0.6 olmuş dr. beklicez artık dedi Allahım nasip etsin inşallah bizede.Sende git canım dr.a eşinde gitse iyi olur biz eşimle birlikte gittik eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu ikinizde görünün bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar beklenen adetim 18 Mayıs idrar testi yada kan testi yapsam çıkarmı ? Dakikalar geçmiyor
Kizlar yarin sabah randevum var. Ogrenecwgim neyin ne oldugunu fakat bakin basima gelene... 2 gun once yaptigim test bugun yaptigimdan bariz bisekilde daha koyuydu. Rengin acilmasi ne demek? Daha once boyle bisey yasayan oldu mu? Inaniyordum fakat artik inancim gitti sigaraya bile tekrar basladim
cnm analdığım kadarıyla troidin cıkmıs..peki hamilelik ile ilgili bi sonuc deger varmı???
bnm ablm hamile kalınca cıkmıstı troidi..bebeğe bi zararı yok dr. ona göre hap veriyor hamilelik bitince o da gidiyor..cıkarsa da cok stres yapma dua et de hamilesindir..eskidenn hemilelikler boğazları şişince anlaşılıyormuşş...
benim tsh biraz yüksek çıkmıştıda.doktora sordum okadar önemli değil dedi.bi ara dahiliye görün dedi. acil bişe olsa hemen git derdi herhalde.ondan sordum.bende yarın gidiyim doktora içim rahat etsin.
Kuzum anlamadim bu testler aynimi ayniysa silinmesi normal git yrn doktora baktir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Farkli testler canim.2 gun once daha koyuydu bugun yaptigim daha silikti. Yarin dr terslemez insallah gunun gecmeden neden gelmedin diye.
Tabiki gunungeccekte gidiceksin habervver mutlaka
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlarrrrrr regl oldummm
yeni bat 9 hazirann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?