- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.321
Olsun oda cok onemli tatlim uzme kendini... Hayirlisiyla umutlar yeni aya 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kımsett bn ewlenmedn önce 2 yıl yapmam diyordum..olsun istiyorum ama bu gidişle 1yıl olucak doğana kdr 2 yıla yakın olucak yinee
11 mayıs adet günü olan arkadaslar durum nedir adet oldunuz mu ?
günaydın kızlarbu sayfaya ne umutlarla başlamıştık birtane hamile haberi dışında haber yok ya herkes bu topiği bıraktı yada herkes haziranı beklemeye geçti
Rahim filmi cekilcem cuma gunustresi basti simdi
Gunaydinn:) :) ben hala beklemedeyim adet olamadim oyle bekliyorum:/ kimsdcikler yok burda bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rahim filmi cekilcem cuma gunustresi basti simdi
11 mayıs adet günü olan arkadaslar durum nedir adet oldunuz mu ?
Kızlar beklenen adetim 18 Mayıs idrar testi yada kan testi yapsam çıkarmı ? Dakikalar geçmiyor
Yapılan testlerde cnm ılk 5 dakıka önemlı sonrası gecerlı olmuyor...regl olmamıs olmanada tuhaff..eger 10 unda olman gerekıyorsa ve olmadıysan gıdıp bı dr.görun kan tahlılı ıstee derım benn.Benim 10 mayisti yazmıştım ama eklenmemis gozden kacti sanirim. Hala adet olmadim ama belirtilerim var olacak gibi.bide dun yest yaptim negatifti ise gittim geldim hi baktim ikinci cizgi çıkmış belirgin sekilde bilmiyorum ama baya bekledikten sonra cikmis olabilir..sizce durum ne olabilir kizlarr
git canım aslında bu değerler bir hastalıgnda belirtisi olabiliyo Allah korusun.
o yüzden iyiki hormon testlerimi yaptrmısım çünkü bnm babamda tiroid hastası tahlil yaptrmasaydm bilemicektim önemli bunlar.
Sabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم
1) “Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.”
Bakara 45
2) “Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.”
Bakara 153
3) “Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.”
Bakara 155
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
tetul *************5 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
AyPrensessi *******4 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
sudem14**********9 Mayıs
elifalt44***********9 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
sidal20***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
bernaaydin********13 Mayıs
sedolii01*********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
violin35***********16 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
krdmr************19 Mayıs
nedesembilemedim**19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
esra51***********21 Mayıs
angels1987********24 Mayıs
ankaram**********24 Mayıs
hatibulut**********24 Mayıs
cevizyapragi *******25 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Ozlem8787********26 Mayıs
dmk03 ***********26 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
papatis***********28 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
blummmm********28 Mayıs
deryaisa07********28 Mayıs
eylemahu*********29 Mayıs
PONCIK1988*******31 Mayıs
esra_the_teacher****3 Haziran
secido ***********3 Haziran
CKbeautyandsheer****4 Haziran
brczngn************5 Haziran
_pdr *************6 Haziran
Umuttt************6 Haziran
miracan***********7 Hairan
şeker pembe********8 Haziran
CICIBICIMELEK******9 Hairan
eski9*************13 Haziran
Benim 10 mayisti yazmıştım ama eklenmemis gozden kacti sanirim. Hala adet olmadim ama belirtilerim var olacak gibi.bide dun yest yaptim negatifti ise gittim geldim hi baktim ikinci cizgi çıkmış belirgin sekilde bilmiyorum ama baya bekledikten sonra cikmis olabilir..sizce durum ne olabilir kizlarr
canım malesef geçersiz oluyor test.kendimden biliyorum. önceki testlerimde dediğin gibi atmaya kıyamıyordum akşam bi bakıodm ikinci çizgi.malesef o ay kendimi çok hamile zannediyodum.bütün belirtileri yaşıodum psikolojikmiş. 17 gün gecikti adetim.geç döllenme oluyor bende bi ümit diodum adet olmadığım her gün ama 17 gün sonra oldum. sonraki ay hiç kafama takmadım.arkadşımın düğünü falan vardı koşuşturmaca derken hamile kalmışım:) geç döllenme olmasına rağmen adetim 6 gün geçmişti ve çift çizgiyi gördüm. sana tavsiyem rahatla canım kafana takma hiçbi şekilde. inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip eder
Secido benim yeni bat 9 haziran vaktin olunca degisiklik yapar misin? Adet gününe kadar gebeyim aş ermem bile oluyorgıh gıh gıh yazık kocacima o da hevesim kırılmasın diye gık demiyor. Hadi haziran bebekimi getir
Secido durumun nedir tahlil yaptırdın mı? Bebik olmayabilir tabiki adet olabilmekte cok guzel bisey ama insallah bebikin vardir
cnm hadı ama herkes senden gelecek haberı beklıyorr....bugun yoksunnnnnn...Durumum Allaha emanet canim :) bugun sonuc cikacak mudurler geldi hic bakamiyorum firsat bulunca yazarim bebekle optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?