Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Olsun oda cok onemli tatlim uzme kendini... Hayirlisiyla umutlar yeni aya 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kımsett bn ewlenmedn önce 2 yıl yapmam diyordum..olsun istiyorum ama bu gidişle 1yıl olucak doğana kdr 2 yıla yakın olucak yinee

Bugün yazmayı unutmusum :) benim istahda açılma var bide olmadık şeyler istiyor canım bianda acaba nedir :) su iğnenin günü bitsede ne olduğunu anlasam çok zor ya

kımsett bn ewlenmedn önce 2 yıl yapmam diyordum..olsun istiyorum ama bu gidişle 1yıl olucak doğana kdr 2 yıla yakın olucak yinee

Bnde snn gibi dusunuordum... 9 aydir denioz ama kismet olmadi daha haziranda 2.yilimiz bitio... Kucagima insllah 3.yilda alirim bebisimi... Daha beklmk istemiorum🙏😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar bu sayfaya ne umutlarla başlamıştık birtane hamile haberi dışında haber yok ya herkes bu topiği bıraktı yada herkes haziranı beklemeye geçti

günaydın kızlar bu sayfaya ne umutlarla başlamıştık birtane hamile haberi dışında haber yok ya herkes bu topiği bıraktı yada herkes haziranı beklemeye geçti

Gunaydinn:) :) ben hala beklemedeyim adet olamadim oyle bekliyorum:/ kimsdcikler yok burda bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 mayıs adet günü olan arkadaslar durum nedir adet oldunuz mu ?

Benim 10 mayisti yazmıştım ama eklenmemis gozden kacti sanirim. Hala adet olmadim ama belirtilerim var olacak gibi.bide dun yest yaptim negatifti ise gittim geldim hi baktim ikinci cizgi çıkmış belirgin sekilde bilmiyorum ama baya bekledikten sonra cikmis olabilir..sizce durum ne olabilir kizlarr

Kızlar beklenen adetim 18 Mayıs idrar testi yada kan testi yapsam çıkarmı ? Dakikalar geçmiyor

belmemek zor cnm ama yapma adet tarıhını bekle bence..gecen ay bende senın gıbı duramadımm tam doktoragıdecegım kan tahlılı yaptıracagım gun regl oldummm .cokta umutlandırmısım kendımı gecen ay cok uzulmustumm.. bundan sonra kendımı uzmemek adına normal gıdısata bırakıverdım kendımı..benımde yarın regl gunumm bakalım....

Yapılan testlerde cnm ılk 5 dakıka önemlı sonrası gecerlı olmuyor...regl olmamıs olmanada tuhaff..eger 10 unda olman gerekıyorsa ve olmadıysan gıdıp bı dr.görun kan tahlılı ıstee derım benn.

git canım aslında bu değerler bir hastalıgnda belirtisi olabiliyo Allah korusun.
o yüzden iyiki hormon testlerimi yaptrmısım çünkü bnm babamda tiroid hastası tahlil yaptrmasaydm bilemicektim önemli bunlar.

evet aynen.benim annemdede var.guatr amelyatı oldu hatta. bugün gittim kan testi yaptı yeniden.bakalım öğleden sonra çıkcak sonçlr.

Adet oldum bu sabah canım,yeni bat 10 haziran...

Secido benim yeni bat 9 haziran vaktin olunca degisiklik yapar misin? Adet gününe kadar gebeyim aş ermem bile oluyor gıh gıh gıh yazık kocacima o da hevesim kırılmasın diye gık demiyor. Hadi haziran bebekimi getir

Secido durumun nedir tahlil yaptırdın mı? Bebik olmayabilir tabiki adet olabilmekte cok guzel bisey ama insallah bebikin vardir

canım malesef geçersiz oluyor test.kendimden biliyorum. önceki testlerimde dediğin gibi atmaya kıyamıyordum akşam bi bakıodm ikinci çizgi.malesef o ay kendimi çok hamile zannediyodum.bütün belirtileri yaşıodum psikolojikmiş. 17 gün gecikti adetim.geç döllenme oluyor bende bi ümit diodum adet olmadığım her gün ama 17 gün sonra oldum. sonraki ay hiç kafama takmadım.arkadşımın düğünü falan vardı koşuşturmaca derken hamile kalmışım:) geç döllenme olmasına rağmen adetim 6 gün geçmişti ve çift çizgiyi gördüm. sana tavsiyem rahatla canım kafana takma hiçbi şekilde. inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip eder

Son düzenleme:

Bende cok umutlanmadim zaten canim yanlis olduğunu düşündüm. Bakalim mevlam hayirlisini versin yarin da olmazsam bi test daha yaparim oda cikmazsa doktora giderim aryik

Durumum Allaha emanet canim :) bugun sonuc cikacak mudurler geldi hic bakamiyorum firsat bulunca yazarim bebekle optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…