Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Benim bat bugun gelen bise yok henuz :) test yaptim negatif ama ovulasyon testi vardi elimde onu yapinca ikinci cizgi cikio anlamadim bisey ama gebelik olsaydi gebelik testinde de cikardi di mii yani yok gibi gorunuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebe time markasi nasil kizlar bana cok kaliteli gelmedi de stresten gecikio hep ya kafaya takmim diyorum elde degil ki

Hepimiz her ay acabalarla günlerimizi geçiriyoruz. Ben sizlere bir şey danışacağım bu süreçte, ilaç kullanıyor musunuz, ağzımda aft çıktı ilaç aldım, bi baktım c katagorisinde bir şey olur mu acaba kullanmasam mı?

secido bnm yeni bat 5 haziran beni de ekleyebilir misin müsait zmnında

kızlar tahlıl sonucu cıktı tabiki hamile değilim cok sukur fsh ve e2 hormonu noralmıs esım aldı sonucları yarın doktoruma gostereceğim. Bakalım ne olacak

kızlarrrr bn cmts hormon testi yaptırmıstm sonuçlar çıkmış ama dr 22 mayısda gel zmn bakarz demişti şimdi merak ediyorm durumum ne diye prolaktin normal değerden biras fazla çıkmış yani e2 fsh lhdeğerleri de var ama olması gerekenler yazmıyo bilgisi olan ver mi bu değerler yaklaşık kaç olmalı

kızlar tahlıl sonucu cıktı tabiki hamile değilim cok sukur fsh ve e2 hormonu noralmıs esım aldı sonucları yarın doktoruma gostereceğim. Bakalım ne olacak

cnm kaçmış değerlerin bnde internettn baktm tahlil sonucuma 22 mayısa 10 gün var nerdeyse meraktn çatlıcm bn 2.günü yaptrdıydm e2: 54.78 fsh:7.09

Canim fsh en yuksek9 olmali.lh en yuksek15olmali.benim fsh 8.46 ,lh 18.5 yuksek malesef insALLAH seninkiler gguzel olaur:) :)

Canim fsh en yuksek9 olmali.lh en yuksek15olmali.benim fsh 8.46 ,lh 18.5 yuksek malesef insALLAH seninkiler gguzel olaur:) :)

cnm çok sağol fsh :7.09 lh:6.98 çıkmış ama prolaktin 35 bu biras yüksek gibi inşallah seninde düzelir yumurtalıklarım için de güzel demişti dr ma 4 ay geçti tık yok (
bide e2 54

Son düzenleme:
cnm çok sağol fsh :7.09 lh:6.98 çıkmış ama prolaktin 35 bu biras yüksek gibi inşallah seninde düzelir yumurtalıklarım için de güzel demişti dr ma 4 ay geçti tık yok (
bide e2 54

Cnm lh'in fsh'den dusuk olmasi iyi birsey prolaktin bende 9.15.ama ne yazikki fsh'mde yuksek lh hele hic demiyorum iste bunlar bizim anne olaa sansimizi azaltiyor.maSALLAH iyisenin sonuclar.prolaktin en yuksek 26.72gibi birsey fazla deyil hemencecik ustunde durursan insALLAH gecer duzelir canim benim:) e2 bende 93 .acikcasi tam hatirlayamadim ama doktor isaretlemis normal demisti bende sanki.seninkine azacik dusuk diye bilir ama.netten bakmamiz lazim nicindi e2.onemli iki hormonn iyi insALLAH guzel haberler ver bize yakin zamanda tatlim:) :)

ayy inşallah haziranda bebiş haberleri havada ucusur:))) netten baktm da pek bişi bulamadm biras daha arastırıym :)

buldum gibi bişiler yumurta gelişim zamanı 1-147 arasında ovulasyon dönemi 93-404 araında olmalı diyo önemli bir hormonmus sanırım bnm 2.günü olduğu için fena sayılmaz oran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…