- 30 Ekim 2013
- 20.498
- 57.170
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.341
cnm hadı ama herkes senden gelecek haberı beklıyorr....bugun yoksunnnnnn...
sonuc 2 de cıkacak esım alacak ben olmayacagını bıldıgım ıcın hıc aklıma gelmedi bılgı vermek
secido bnm yeni bat 5 haziran beni de ekleyebilir misin müsait zmnında
kızlar tahlıl sonucu cıktı tabiki hamile değilimcok sukur fsh ve e2 hormonu noralmıs esım aldı sonucları yarın doktoruma gostereceğim. Bakalım ne olacak
kızlar tahlıl sonucu cıktı tabiki hamile değilimcok sukur fsh ve e2 hormonu noralmıs esım aldı sonucları yarın doktoruma gostereceğim. Bakalım ne olacak
kızlarrrr bn cmts hormon testi yaptırmıstm sonuçlar çıkmış ama dr 22 mayısda gel zmn bakarz demişti şimdi merak ediyorm durumum ne diye prolaktin normal değerden biras fazla çıkmış yani e2 fsh lhdeğerleri de var ama olması gerekenler yazmıyo bilgisi olan ver mi bu değerler yaklaşık kaç olmalı
Canim fsh en yuksek9 olmali.lh en yuksek15olmali.benim fsh 8.46 ,lh 18.5 yuksek malesef insALLAH seninkiler gguzel olaur:) :)
cnm çok sağol fsh :7.09 lh:6.98 çıkmış ama prolaktin 35 bu biras yüksek gibi inşallah seninde düzelir yumurtalıklarım için de güzel demişti dr ma 4 ay geçti tık yok(
bide e2 54
Cnm lh'in fsh'den dusuk olmasi iyi birsey prolaktin bende 9.15.ama ne yazikki fsh'mde yuksek lh hele hic demiyorum iste bunlar bizim anne olaa sansimizi azaltiyor.maSALLAH iyisenin sonuclar.prolaktin en yuksek 26.72gibi birsey fazla deyil hemencecik ustunde durursan insALLAH gecer duzelir canim benim:) e2 bende 93 .acikcasi tam hatirlayamadim ama doktor isaretlemis normal demisti bende sanki.seninkine azacik dusuk diye bilir ama.netten bakmamiz lazim nicindi e2.onemli iki hormonn iyi insALLAH guzel haberler ver bize yakin zamanda tatlim:) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlarbu sayfaya ne umutlarla başlamıştık birtane hamile haberi dışında haber yok ya herkes bu topiği bıraktı yada herkes haziranı beklemeye geçti
hayırlısı canım ya bendede umutlar tükendi 19unu bekliyom artık
Aynen cnm mesela bn hazirani bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendede umutlar eylüle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?