- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.361
Hayir tuketme birtanem sen calis:)
Neden eylule cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir tuketme birtanem sen calis:)
kızlar az önce hormon değerlermden bahsetmiştim biras arastırma yaptm da prolaktin 35 biraz yüksek sanırım hayıt hapı yazanlar var siz ne diytosunuz var mı bilginiz????
Merhaba arkadaslar ben bugün itibariyle adet oldum bu aydan pekte umudum yoktu zaten.
Doktor doktor dolasıyorum zaten bu ay birkaç ilaç fitil bişeler kullanmıştım umutlar hazirana kaldı.
kızlar az önce hormon değerlermden bahsetmiştim biras arastırma yaptm da prolaktin 35 biraz yüksek sanırım hayıt hapı yazanlar var siz ne diytosunuz var mı bilginiz????
canm benımde prl 30 cıkmıstı.doktorum parlodel verdı bana.26gun sonra bıtıcek we adet oldugum zaman tahlıl yaptırıcam tekrar. ılac kullandın mı sen hıc ? ben ılacı kullanırken 28gunde adet oldum
hayıt ıcın oldukca ıyı seyler dıyolar. prl yı dusuruyomus kadınlık hormonlarını duzenlıyomus fln..
yok cnm biz 4 aydır korunmuyoruz ilk gittiğim dr hormon testi yapmadıydı bu ay 2.günümde gittim baska dra yaptırdm test sonucumu da internettn öğrendm dr 22 mayısda gel sağlıklı yumurtan olmus mu bakalm demişti öncesinde gelmene gerek yok teste de bakarz o gün dedi bnde arastırdım prolaktin biras yüksek gördüm o dediğim ilacı kullanıp değerleri düzelenler varmış dra gitmeyi beklesem mi yoksa hayıt hapını alıp başlasam mı ki herkes çok memnun
Merhaba arkadaslar ben bugün itibariyle adet oldum bu aydan pekte umudum yoktu zaten.
Doktor doktor dolasıyorum zaten bu ay birkaç ilaç fitil bişeler kullanmıştım umutlar hazirana kaldı.
ayy inşallah haziranda bebiş haberleri havada ucusur:))) netten baktm da pek bişi bulamadm biras daha arastırıym :)
Hanimlar sormam gereken bisi var dun adetim bitti temizlendim 😄ancak wcye gidince az evel yumurta aki akintim oldu hemde bayaaa vajende sumk sumuk yumurtluyo olabilirmiyim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Hanimlar sormam gereken bisi var dun adetim bitti temizlendim 😄ancak wcye gidince az evel yumurta aki akintim oldu hemde bayaaa vajende sumk sumuk yumurtluyo olabilirmiyim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
bıldıgım kadarıyla adetten hemen sonra yogun beyaz akıntı gelır. eger senın kı seffaf renkı uzayan akıntıysa yumurtluyo olabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?