Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Merhaba arkadaslar ben bugün itibariyle adet oldum bu aydan pekte umudum yoktu zaten.
Doktor doktor dolasıyorum zaten bu ay birkaç ilaç fitil bişeler kullanmıştım umutlar hazirana kaldı.

Kızlarrr hala adet olmadım gram belirti yok..Dün gece rüyamda agzıma şu 3 ü 1 arada nescafe yi boşaltıyordum ne alaka ben hic içmem uzun zamandır görmedim de sonra uyandım kus kusss hala modem bulanıyor nescafe yazarken bile kusucamm yaşben kendi kendime mi uyduruyorum bbirşeyler:/

kızlar az önce hormon değerlermden bahsetmiştim biras arastırma yaptm da prolaktin 35 biraz yüksek sanırım hayıt hapı yazanlar var siz ne diytosunuz var mı bilginiz????

kızlar az önce hormon değerlermden bahsetmiştim biras arastırma yaptm da prolaktin 35 biraz yüksek sanırım hayıt hapı yazanlar var siz ne diytosunuz var mı bilginiz????

ben bu ılacı ılk defa burda duydum acıkcası bılmıorumda.. ama bılenler bızle paylaşırsa hepımız faydalanırız :13:

Merhaba arkadaslar ben bugün itibariyle adet oldum bu aydan pekte umudum yoktu zaten.
Doktor doktor dolasıyorum zaten bu ay birkaç ilaç fitil bişeler kullanmıştım umutlar hazirana kaldı.

Canim uzuldum ya. Rabbim ne zaman verecegini biliyor insaallah cok bekletmez seni. Hakkinda hayirlisi insaallah

canm benımde prl 30 cıkmıstı.doktorum parlodel verdı bana.26gun sonra bıtıcek we adet oldugum zaman tahlıl yaptırıcam tekrar. ılac kullandın mı sen hıc ? ben ılacı kullanırken 28gunde adet oldum

hayıt ıcın oldukca ıyı seyler dıyolar. prl yı dusuruyomus kadınlık hormonlarını duzenlıyomus fln..

yok cnm biz 4 aydır korunmuyoruz ilk gittiğim dr hormon testi yapmadıydı bu ay 2.günümde gittim baska dra yaptırdm test sonucumu da internettn öğrendm dr 22 mayısda gel sağlıklı yumurtan olmus mu bakalm demişti öncesinde gelmene gerek yok teste de bakarz o gün dedi bnde arastırdım prolaktin biras yüksek gördüm o dediğim ilacı kullanıp değerleri düzelenler varmış dra gitmeyi beklesem mi yoksa hayıt hapını alıp başlasam mı ki herkes çok memnun

anladım canım. bende parlodel kullanıyorum dusurmek ıcın. baya bı arastırma yaptım.hayıt hapını bende duymustum.bıtkıselmıswe prl yı dusuruyomus.yumurtlamaya fln olumsuz bı etkısı yok dıye bılıyorum.ama senın yerınde ben olsam kullanmaya cesaret edemezdım. bence doktora gıtmeyı bekle rıske atma.

Canımmm ya hayırlısı olsun adetin kaç gün gecikmiş oldu bak benim bugün 5. Gün hala olmadm dayanamadım az önce bi gebelik testi daha yaptm tek çizgi

Hanimlar sormam gereken bisi var dun adetim bitti temizlendim 😄ancak wcye gidince az evel yumurta aki akintim oldu hemde bayaaa vajende sumk sumuk yumurtluyo olabilirmiyim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ayy inşallah haziranda bebiş haberleri havada ucusur:))) netten baktm da pek bişi bulamadm biras daha arastırıym :)

Hehee ne guzel olur haziranda kizlar hepinizin hepimizin guzel haberlerini bekliyoruzz.ALLAHimmm ne guzel olur.:) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olabilir canım uzayan sümük gibi yapışkan yumurta akı gibi oluyor hic boş durma hergünü değerlendirin

bıldıgım kadarıyla adetten hemen sonra yogun beyaz akıntı gelır. eger senın kı seffaf renkı uzayan akıntıysa yumurtluyo olabılırsın.

Canım benim geçen ay 116ydı dostinex ilaç verdi dr dün kontrole gittim 0.6 ya düşmüş ilacı kesti dr düşmüş dedi ama düşmeseydi hayıt hapını yani agnuscastonu kullanıcaktım çok faydasını göreni okudum dr. Sana normal düşürmek için ilaç vermedimi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…