- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.381
Seffa ve uzayan sumuksu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar dün öğlen sol kasığıma bir sızı girdi akşam da uzayan şeffaf akıntım oldu.yumurtam çatladı sanırım :) bugün ardarda 6. çalışma günüm :) yoruldum valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6 gun mu anam masallah benım herıf rıtmık 2 gunde bıle yoruldum dıyo :) walla masallah sana bu azımle duwarı delersın hamıle kalırsın
Kizlar canim cok skkndoktor ya tahlil sonuclari kotu yada sen regl olmamissin dedi cunku amh yestine gore yumurtaliklar iyi ama bu teste gore ise kotu doktor haftaya carsamba gel yumurtaliklara bakayim dedi eee okadar para verip amh testi yaptim o yanlismiydi
Valla bebek konusu olunca 30 gün bile çalışmaya razıyım :) yeter ki gelsin bebişim :) bu aydan umutluyum bayan:) benimki bir tek ayak dikmeye kızıyo o be öyle diyo :)
Hala regli olmadim... Hep tek cizgi ... Ama deli basagrisi basdonmrsi ve mide yanmasi var 😢😢😢 nedirki bu ellerim ayaklarim buz gibi
Kizlar canim cok skkndoktor ya tahlil sonuclari kotu yada sen regl olmamissin dedi cunku amh yestine gore yumurtaliklar iyi ama bu teste gore ise kotu doktor haftaya carsamba gel yumurtaliklara bakayim dedi eee okadar para verip amh testi yaptim o yanlismiydi
eheheuehueeh delı yaa :)benım de bu ay olmazsa bende muhtemelen ust uste yaparım :) gercı ust uste yapmamak gerekıyo spremın kalıtesı dusuyo dıyo doktorlar. bı umut yapalım dıyoruz bızde dımı
canım senın kac gun gecıktı
bilmiyorum ama pskolojik belirtiler başladı ama yanında umutsuzlukta başladı
Allah ın izniyle inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Olsun oda cok onemli tatlim uzme kendini... Hayirlisiyla umutlar yeni aya 😘
hiç umudum kalmadı ablam akşam zorla idrar testi yaptırdı koca bir negatifo nedenle artık umudum eylüle
Canm günaydnn benden güzel haber bekliodundeğerim 0.100 e düşmüş moralim sonm derece bozk (
💕✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?