Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar dün öğlen sol kasığıma bir sızı girdi akşam da uzayan şeffaf akıntım oldu.yumurtam çatladı sanırım :) bugün ardarda 6. çalışma günüm :) yoruldum valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 gun mu anam masallah benım herıf rıtmık 2 gunde bıle yoruldum dıyo :) walla masallah sana bu azımle duwarı delersın hamıle kalırsın

6 gun mu anam masallah benım herıf rıtmık 2 gunde bıle yoruldum dıyo :) walla masallah sana bu azımle duwarı delersın hamıle kalırsın

Valla bebek konusu olunca 30 gün bile çalışmaya razıyım :) yeter ki gelsin bebişim :) bu aydan umutluyum bayan:) benimki bir tek ayak dikmeye kızıyo o be öyle diyo :)

Hala regli olmadim... Hep tek cizgi ... Ama deli basagrisi basdonmrsi ve mide yanmasi var 😢😢😢 nedirki bu ellerim ayaklarim buz gibi

Kizlar canim cok skkndoktor ya tahlil sonuclari kotu yada sen regl olmamissin dedi cunku amh yestine gore yumurtaliklar iyi ama bu teste gore ise kotu doktor haftaya carsamba gel yumurtaliklara bakayim dedi eee okadar para verip amh testi yaptim o yanlismiydi

Cok uzuldum skma cnm kendini elbet duzelticektir dr ilaclarla

eheheuehueeh delı yaa :)benım de bu ay olmazsa bende muhtemelen ust uste yaparım :) gercı ust uste yapmamak gerekıyo spremın kalıtesı dusuyo dıyo doktorlar. bı umut yapalım dıyoruz bızde dımı

canım bı dur bakalım sıkma canını..sımdı benım anladıgım ellınde 2 tane test war. bıtanesınde yumurtalıkların ıyı cıktı ve de adet olmamıssın dedı. oburunde ıse hormonların mı kotu cıkmıs..kız bırınden bırınde yanlıslık wardır.ultrasondan baktıgında bellı olur ne oldugu.lutfen moralını bozma ınsallah kotu bısey cıkmaz :/

eheheuehueeh delı yaa :)benım de bu ay olmazsa bende muhtemelen ust uste yaparım :) gercı ust uste yapmamak gerekıyo spremın kalıtesı dusuyo dıyo doktorlar. bı umut yapalım dıyoruz bızde dımı

Valla canım geçen ay günaşırı denedim olmadı bu ay ard arda denedim bakalım sonuç ne olucak :) burda ard arda deneyip çok hamile kalan varmış bende onların gazına geldim :) tutarsa herkese tek tavsiyem ard arda çalışın olur herhalde :)

üzülme canım. En azından ilgili bi doktorun varmış ki tekrar farklı tahliller istemiş. Buna göre en kısa sürede tedavi edecektir bi sorun varsa.

Duramıyorum yerimde. Şüpheli ilişkimin üzerinden 9 gün geçti. adetime 5 gün var. kan vermek için sabırsızlanıyorum. İlk kez bu ay ovulasyonla denedik. Varsa onu bi an önce öğrenmek istiyorum. Yoksa da kafam rahatlar adetimi zamanında olurum diyorum. Ama hadi sınırda bi şey çıkar da tekrar tekrar kan yaptırmak zorunda kalırsam. Offffff bilemedim hadi bi akıl verin bana. :18:

canım senın kac gun gecıktı

9. Gun bugun 😢😢😢😢 atesim 36.5 larda dusmedi ama idrarda bisi yok syrica goguslerde de bisi yok sdc kasikta ara ara agri

Bu aradaaaa gunaydinnnnnnnnn herkese guzel bi gun olsun insallah 😘

Olsun oda cok onemli tatlim uzme kendini... Hayirlisiyla umutlar yeni aya 😘

Günaydn canmm 😔 ya benm regle 7 gün kala kan testi sonucm 3.54 çıktı 5 gün kala yani dün 0.100 çıktı sence yükselir mi tekrar ?? 😔😔🙏

💕✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…