Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Maşallah kuzuya maşallah adıyla yaşasın
benim 9. haftalık oldu ara ara kahverengi lekelenme oluyor dr kanama alanı yok dedi ama canım sıkılıyor

Sağlıkla kucağına al paşayı inşallah

Ben sivilceleri pek takmıyorum da bulantı cok zorluyor
Ya bnde bulanti az gelip gidiyor agri yok gohuslerim fazla sis degil 4. Haftaya girecegim catlatma ignesine gore ama kese gorundukten sonra haftalik belli olacak ama sizlerdede agrilar varmi

Maşallah kuzuya maşallah adıyla yaşasın
benim 9. haftalık oldu ara ara kahverengi lekelenme oluyor dr kanama alanı yok dedi ama canım sıkılıyor

Sağlıkla kucağına al paşayı inşallah
Lütfen kafana takma en kötüsü stres inanki. Kahve mahve boşver hepsi bahane. Kahve lekesi olmauanda riskli durumda ona bakarsan. Herkes riskli o dönem sana has değil. Allahın izniyle herşey güzel olacak inş. Allahın isimleri var onları karnına dokunarak oku ayetel kürsiyi oku bol bol dua et canım. Çok saol canım sende bende tüm hamileler hamile kalmak isteyenlerde inş kucaklarına alaınlar evlatlarını dualarım bunyönde

Arkadaşlar dün doktora gittik fındığım 6 hafta beş günlükmüş doktor kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda hareket eden gri bi yeri gösterdi bak kalbi atıyo diye pıt pıt gidip geliyordu. İçinde atan bi kalp taşımak başka bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Ya bnde bulanti az gelip gidiyor agri yok gohuslerim fazla sis degil 4. Haftaya girecegim catlatma ignesine gore ama kese gorundukten sonra haftalik belli olacak ama sizlerdede agrilar varmi
5.haftaya girdikten sonra ağrı azaldı bende canım seninde öyle olur tamamen geçmiş değil benimde ama eskisi gibi de ağrım yok çok şükür

Kac haftaliktiniz ben de bulantı vs yok şükür ama oruc tutmuyorum bir şeyler yiyemiyorum da iştah yok
Pazartesi günü keseyi gördük doktorum bebegi gördüğümüzde tam ne kadarlk oldugunu soyleyebilirim dedi. Sanırım 5.haftanın sonlarndaym. Benimde iştah hiç yok ağzıma ne atsam midem resmen kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…