- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Maşallah kuzuya maşallah adıyla yaşasınHatırliyorum o günü evet yazmıştın sanırım birde kapttım tüp bebek konusunu demiştin. Çok güzel bir sey ya çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.kaç haftalık şimdi? Benim 31 haftalık oldu 7 aylık yani erkek. Nasip olursa Yusuf koyacağız adını canım.agustos bası temmuz sonu olur heralde
benim gebelikte farklılıklar olması nedeniyle oğluma göre kız diyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla ve hayırlısı ile gelsin inşallah[/QUO
Aminn inşallah :) canımın ne istediği bile belirsiz sabah ekşi akşam tatlı garip valla :)
Evet canım bende de var hormonlar tavan yaptığı için sivilceler de baş gösterdi
Ben sivilceleri pek takmıyorum da bulantı cok zorluyorboynuma kadar indi sivilceler benim de çıban gibi
Ya bnde bulanti az gelip gidiyor agri yok gohuslerim fazla sis degil 4. Haftaya girecegim catlatma ignesine gore ama kese gorundukten sonra haftalik belli olacak ama sizlerdede agrilar varmiBen sivilceleri pek takmıyorum da bulantı cok zorluyor
Kac haftaliktiniz ben de bulantı vs yok şükür ama oruc tutmuyorum bir şeyler yiyemiyorum da iştah yokBen sivilceleri pek takmıyorum da bulantı cok zorluyor
Ben sivilceleri pek takmıyorum da bulantı cok zorluyor
Ya bnde bulanti az gelip gidiyor agri yok gohuslerim fazla sis degil 4. Haftaya girecegim catlatma ignesine gore ama kese gorundukten sonra haftalik belli olacak ama sizlerdede agrilar varmi
Lütfen kafana takma en kötüsü stres inanki. Kahve mahve boşver hepsi bahane. Kahve lekesi olmauanda riskli durumda ona bakarsan. Herkes riskli o dönem sana has değil. Allahın izniyle herşey güzel olacak inş. Allahın isimleri var onları karnına dokunarak oku ayetel kürsiyi oku bol bol dua et canım. Çok saol canım sende bende tüm hamileler hamile kalmak isteyenlerde inş kucaklarına alaınlar evlatlarını dualarım bunyöndeMaşallah kuzuya maşallah adıyla yaşasın
benim 9. haftalık oldu ara ara kahverengi lekelenme oluyor dr kanama alanı yok dedi ama canım sıkılıyor
Sağlıkla kucağına al paşayı inşallah
Merhaba arkadaslar,bende çok şükür Rabbime dün öğrendim hamile olduğumu bugünde kan verdim 122 çıktı daha çok yeniyiz şuan
tebrik ederim :)
Teşekkür ederim Çarşamba tekrar kan vericem yukselmismi ona bakicak doktor ,hem korku hem heyecan ikisi birarada
5.haftaya girdikten sonra ağrı azaldı bende canım seninde öyle olur tamamen geçmiş değil benimde ama eskisi gibi de ağrım yok çok şükürYa bnde bulanti az gelip gidiyor agri yok gohuslerim fazla sis degil 4. Haftaya girecegim catlatma ignesine gore ama kese gorundukten sonra haftalik belli olacak ama sizlerdede agrilar varmi
Aynen benimde öyle ağzımın tadı hiç yok. İştahla biseyler yemek istiyorum ama malesef olmuyorbulantım var benimde aynı zamanda ekşime yanma ve ağzımda zehir gibi bir tat bende zorlanıyorum
Pazartesi günü keseyi gördük doktorum bebegi gördüğümüzde tam ne kadarlk oldugunu soyleyebilirim dedi. Sanırım 5.haftanın sonlarndaym. Benimde iştah hiç yok ağzıma ne atsam midem resmen kaynıyorKac haftaliktiniz ben de bulantı vs yok şükür ama oruc tutmuyorum bir şeyler yiyemiyorum da iştah yok
Tebrikler :) inşallah güzel artar değerlerinMerhaba arkadaslar,bende çok şükür Rabbime dün öğrendim hamile olduğumu bugünde kan verdim 122 çıktı daha çok yeniyiz şuan
içini ferah tut yükselir Allahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?