- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Nasil yani ilk ultrasonda gerek yokmus dedin anlamdimBenim 5 haftalık imis 6 haftalıkken kalp atışı için çağırdı idrara sıkışık gel dedi ilk ultrasonda gerek yokmus :)
Keseyi görmek için yani kalp atışı için idrar sıkışık olmalı imisNasil yani ilk ultrasonda gerek yokmus dedin anlamdim
29 benimKizlar bu arada yaslariniz kac
5.haftamın içindeyim. Bebeği gordugumuzde net ne kadarlık olduğunu soylucek doktorum. Aynı haftadayz sanırımGüzel bekleyiş inşallah kaç haftalık sizin
İnşallah canımInsallh gorurumde kapl atisini duyarimda insallh butun stresim sikintim gitmis olur insallh
Gerçekten miKeseyi görmek için yani kalp atışı için idrar sıkışık olmalı imis
26 canımKizlar bu arada yaslariniz kac
Evet ne kadarlık evlisin. Nerde yaşıyosunuz kızlarEn kucugu benmisim galiba 24um bnde
3 senelik evliyim istanbulda yasiyor ya 3 bucuga girmeden cok sukur hamileyimEvet ne kadarlık evlisin. Nerde yaşıyosunuz kızlar
Bana dediği için yazdım dr a göre değişiyor demek kiGerçekten mibenim doktorum sıkışık gel demedi bana
10 ay bitti benim Karaman'dayım ben deEvet ne kadarlık evlisin. Nerde yaşıyosunuz kızlar
Maşallah Allah daim etsin :) bende 10 aylık evliyim Bursada yaşıyorum3 senelik evliyim istanbulda yasiyor ya 3 bucuga girmeden cok sukur hamileyim
Bana dediği için yazdım dr a göre değişiyor demek ki[/QUOTE
Hastaneye gidince sıkış öyle gel demesin de :)
Aynı zamanlarda evlenmisiz demek ki :) Allah daim etsin inşallah hepimizinkini10 ay bitti benim Karaman'dayım ben de
Demek ki :) amin amin insallah sağlıkla da kucagimiza almayı nasip etsin ınşallah Rabbim.Kan uyuşmazlıgi var ben de de 7 aylıkken iğne vurulacakmisAynı zamanlarda evlenmisiz demek ki :) Allah daim etsin inşallah hepimizinkini
Aminn. Kan uyuşmazlığından herhangi bir sıkıntı çıkmıyor için rahat olsunDemek ki :) amin amin insallah sağlıkla da kucagimiza almayı nasip etsin ınşallah Rabbim.Kan uyuşmazlıgi var ben de de 7 aylıkken iğne vurulacakmis
Evet çok şükürAminn. Kan uyuşmazlığından herhangi bir sıkıntı çıkmıyor için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?