Mayıs ayında hamile kalanlar:)

5. haftada artıyor diye biliyorum ama inşallah artmaz bulantın
Bnde su anda bulanti az var kusma yok agrilarim yok bugun karnimin alti agriyor insallah iyi biseydir sadece canim cekirdek cekiyor oda tuzlu oldugundan dolayi cekirdwgi pek sevmem normalde

Merhaba arkadaslar,bende çok şükür Rabbime dün öğrendim hamile olduğumu bugünde kan verdim 122 çıktı daha çok yeniyiz şuan
Masallh canim degerin guzel allhm guzel bir sekilde artirsin umarim hamileligin guzel gecer insallah

Yaa güzelmi doktor pek birşey söylemedi Çarşamba gel tekrardan kan alalım dedi,amin inşallah çok sağol
Canm benim degerimde 28di ne gelirse rabbimden gelir korkma kan tahlilininide yap emin degilsen icin icine sigmiyorsa kendini rahatlatmak icin acilde kan tahlili yap bence en azindan tedirginligin gecer ben dayanamadim oyle yaptim bir bucuk gun snra yaptim

Tabiki herşey Allah'tan çok istedim çok dua ettim hayırlısiysa olsun dedim hep çok şükür duam kabul oldu ,şimdi hafta sonu girecek araya acilde yaptirsam alirmiyim sonucunu aynı gün

Tabiki herşey Allah'tan çok istedim çok dua ettim hayırlısiysa olsun dedim hep çok şükür duam kabul oldu ,şimdi hafta sonu girecek araya acilde yaptirsam alirmiyim sonucunu aynı gün
Ben ilk önce idrar testlerinden yapmıştım 2. Çizgi silikti ve geç çıkmıştı sana yakındı değerlerim bi kaç gün sonra aynı marka testten yaptım 2. Çizgi daha belirgindi evde test varsa bunu da yapabilirsin bence

Evet canim alirsin buyuk hastanelerin acilinde alirsin gebelik suphem varde kusmam varde oyuzden kan tahlili yaparlar direk hamilelik varmi yokmu diye bakarlar bn oyle yaptim ama benim karnima agri girmisti afedersin gazdan dolayi hareket edemiyirdum oyuzden acile gittik kan tahlili ve idrar tahlili yaptilar

Sen nasıl oldun canım ağrıların hafifledi mi ? Doktora ne zaman gidiceksin bidaha

Sen nasıl oldun canım ağrıların hafifledi mi ? Doktora ne zaman gidiceksin bidaha
Iyiyim canim agri olunca neden agrim var kotu bisey aklima geliyor hemen ama agrim olamayinca neden agrim yok anormalmi acaba dusunup strese giriyorum cok sure okuyorum doktor beni haftaya persemdlbe gel demisti haftaya persembede arife gunu acaba doktor varmiki arife gunu kendisi hastanede olacakmiki acaba daha keseyi gormedim canim bol dua edin benim icin insallah bende keseyi ve kalp atisini duyarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…