- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Evet özellikle onun için iki günde bir gittimInsallh zarari olmaz doktora syledinmi lekelenmem var diye
Iyi yapmissin canim simdi durumlar nasilEvet özellikle onun için iki günde bir gittim
Dünden beri yatıyorum lavabo ve yemek harici kalkmıyorum leke çok azaldı çok şükür yarın kontrolüm var inşalalh herşey güzel ilerler :)Iyi yapmissin canim simdi durumlar nasil
Insallh guzel haberler alirsin yarin haberdar et bizleriDünden beri yatıyorum lavabo ve yemek harici kalkmıyorum leke çok azaldı çok şükür yarın kontrolüm var inşalalh herşey güzel ilerler :)
Ne guzel canim hayirli olsun saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah bnde bi keseyi gorsem insallah ve kalp atislarinida duyarim insallahKızlar çok şükür bebeğimizin kalbini duyduk herşey yolunda sıkıntılarım varsı rabbimin izniyle bırakmadı biziTam 6+1 iz
amin inşallah bekleyen herkes güzel haberlerle sürecimizi güzel geçirelim inşallahNe guzel canim hayirli olsun saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah bnde bi keseyi gorsem insallah ve kalp atislarinida duyarim insallah
Durumunuz sanırım lekelenme olmuş korkmayın rabbimin izniyle oluyor herşey her dam dua etmek gerek. Benim biraz üç dört damla şeklinde kanamam olmuştu donra lekelenmelerle devam etti üç gün fln şimdi çok şükür kesemizde kalp atışımızıda görsük inşallah sizinde güzel ilerlerDünden beri yatıyorum lavabo ve yemek harici kalkmıyorum leke çok azaldı çok şükür yarın kontrolüm var inşalalh herşey güzel ilerler :)
Insallah hamileligimizi guzel geciririz canim benimAmin inşallah
amin inşallah bekleyen herkes güzel haberlerle sürecimizi güzel geçirelim inşallah
Yaaaa gerçekten miiii hamilemisin nasıl sevindim var yaaa... anlatamam dua ediyorum hepimize inanki hep ama. En son tedavi görüyordun değil mi? Ay çok mutlu oldumHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Kaç haftalık oldun ben 6+0 da karından ekranda kalp atışını gördüm 7+3 te duyduk
Maşallah minigime
Kusma bulantı bende 6 haftada başladı kusma arada oluyor ama bulantı hissi hep var
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle insan merak etmiyor değil:) ben kız hissediyorum belkide öyle istediğim için bilmiyorum ama çoğunluk erkek hissediyor üç dört kişinin dışında:)merhabalar tabi ki önce sağlıklı olmaları duamız ama cinsiyet konusunda hisleriniz ne yönde :)her yüzümü gören farklı bişey söylüyor ya bakalım
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle insan merak etmiyor değil:) ben kız hissediyorum belkide öyle istediğim için bilmiyorum ama çoğunluk erkek hissediyor üç dört kişinin dışında:)
benim gebelikte farklılıklar olması nedeniyle oğluma göre kız diyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla ve hayırlısı ile gelsin inşallahmerhabalar tabi ki önce sağlıklı olmaları duamız ama cinsiyet konusunda hisleriniz ne yönde :)her yüzümü gören farklı bişey söylüyor ya bakalım
evet hamişim tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadım 11 nisanda düşük oldu bir mucize oldu ondan sonra doğal yoldan gebe kaldım. rabbime binlerce şükür çok insandan dua aldım biliyorum allah razı olsun sendenYaaaa gerçekten miiii hamilemisin nasıl sevindim var yaaa... anlatamam dua ediyorum hepimize inanki hep ama. En son tedavi görüyordun değil mi? Ay çok mutlu oldum
Evet canım bende de var hormonlar tavan yaptığı için sivilceler de baş gösterdiKizlarya cenemde sivirce cikmis deri altinda kasiniyor gecmesi icin napayim sizde sivirceler olustumu
Hatırliyorum o günü evet yazmıştın sanırım birde kapttım tüp bebek konusunu demiştin. Çok güzel bir sey ya çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.kaç haftalık şimdi? Benim 31 haftalık oldu 7 aylık yani erkek. Nasip olursa Yusuf koyacağız adını canım.agustos bası temmuz sonu olur heraldeevet hamişim tüp bebekte kimyasal gebelik yaşadım 11 nisanda düşük oldu bir mucize oldu ondan sonra doğal yoldan gebe kaldım. rabbime binlerce şükür çok insandan dua aldım biliyorum allah razı olsun senden
kaç haftalık oldun canım doğum ne zaman cinsiyeti ne isim ne düşünüyorsunuz oyy çok soru sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?