Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Yok yok söylemem sadece annem babam ve esimin anne babası biliyor o kadar onlardan da gizleyemedik ama başka kimseye soylemicez,amin canım insallah

inanır mısın havuçta buldum çareyi bende leblebi iyi gelmedi bana da ama hani yumurta yeme işi falan varya krep yap hem süt hem yumurta hem tam buğday unu besleyici ve de mideyi bastırıyor :)

Kızlar birşey sorucam 6+2 günlük hamileyim kalp atışımızı duyduk dört beş gündür bulantılarım vardı iştahımı kapatıyordu ara ara gögüslerim sızlayıp geçiyordu ama sanki iki gündür bu belirtilerimin hiç biri yok endişe edicek bi durum yoktur inş rabbimin izniyle

inanır mısın havuçta buldum çareyi bende leblebi iyi gelmedi bana da ama hani yumurta yeme işi falan varya krep yap hem süt hem yumurta hem tam buğday unu besleyici ve de mideyi bastırıyor :)
Havucun zaten çok faydası varmış canım iyi yapıyosun. Ya ben mutfağa bile giremiyorum hep kokuyor gibi geliyor. Dün kardeşim yaptı krep ama yumurta kokusundan çok az yiyebildim. Yumurta beni mafediyo

Herhangi bi sıkıntı yoktur canım merak etme. Bi günümüz bi günümüzü tutmuyor zaten :)

Havucun zaten çok faydası varmış canım iyi yapıyosun. Ya ben mutfağa bile giremiyorum hep kokuyor gibi geliyor. Dün kardeşim yaptı krep ama yumurta kokusundan çok az yiyebildim. Yumurta beni mafediyo

beyazını bari koy canım yemek zorundayız inan bende nefret ediyorum ama süt ve yumurta yiyemiyorum başka şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…