Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Ağır mi peki ağrıların çok surmuyo benim aslında ama bi anda baya kuvvetli sancı geliyo adet olacak gibi sonra hemen geciyo
Ben tam gün sürdüğünü biliyorum o kadar ağrım oluyodu ki gidip kendimi kontrol ediyodum adet olucam sanıyodum. Benim adet dönemlerim cok zor aşırı ağrılı geçer onun da etkisi var sanırım. Artık arada bir giren ağrılarım var o da uzun sürmüyor zaten.

Bende çok sancılı geçiririm canım adetleri inşallah bisey olmaz melegime. Icimi rahatlattin canım çok teşekkür ederim

kızlar 8+2 deyim bugün fakat bel ağrısı tansiyon düşüklüğü 6-4 midem de iki katı olmaya başladı azalması gerekmiyor muydu

Öyle bişey demedi çok şükür canım ama kasiklarim ağrıyo birde o yüzden biraz korkutuyo beni ama kasik agrisi ilk başlarda olur diyorlar hep
Ben 10 gündür lekelenme yaşıyorum doktor eğer kırmızı olursa kork kese olması gereken yerde dedi kontrole gittiğimde ise beslenecegi şey oluşmuş dedi ben de çok korkuyorum ama artık olumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım

Yeni hamile olanlar tam bayram haftası yolculuk var ne yapacaksınız? Arife günü kalp atışı için gideceğim dr duyarsak sıkıntı olmaz dedi ama 10 saati de geçecek yol 6 haftalığım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…