- 17 Mayıs 2018
- 263
- 146
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Ilk aylar hamile gibi değil de hasta gibi hissediyoruz malesef. Ama buna da çok şükür. Ilk bebegin mi
Allah daim etsin inşallah hepimizinkini. Bende 26 yaşındayım 10 aylık evliyim :)evet :) 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim :)
Allah daim etsin inşallah hepimizinkini. Bende 26 yaşındayım 10 aylık evliyim :)
Canmya benim gohuslerim fazla sis degil fazlada agrimiyor gohuslerimin ucuda bazrn ice donuk oluyor normalmi acabaAmin canım inşallah. Ben kullanmıyorum
Bazılarının göğüsleri 3 aydan sonra bile ağrımaya sismeye başlamış canım herkeste aynı olmuyor merak etme.Canmya benim gohuslerim fazla sis degil fazlada agrimiyor gohuslerimin ucuda bazrn ice donuk oluyor normalmi acaba
Benim de 20 idi ilk değerim sonra katlandı :)Yaa güzelmi doktor pek birşey söylemedi Çarşamba gel tekrardan kan alalım dedi,amin inşallah çok sağol
Meraba kızlar herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum. Benim bugün 5+5 5+0 iken dra gittik sadece kese göründü yarın yine gideceğiz 6+0 olacak yarın sizce bebek görünürmü bu dönemde gören varmıÇok sevindim rabbim güzel haberleri daim eylesin inşallah hepimizinkini
Ben de gecengecen perşembe 5+2 de keseyi gördüm bu perşembe de kalp atışı için çağırdı merak ediyorum ben de bunu bebek hangi haftada görünüyor?Meraba kızlar herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum. Benim bugün 5+5 5+0 iken dra gittik sadece kese göründü yarın yine gideceğiz 6+0 olacak yarın sizce bebek görünürmü bu dönemde gören varmı
Kişiden kişiye değişiyormuş ama genelde 6. Haftada görünür diyorlar bakalım hayırlısı inşallahBen de gecengecen perşembe 5+2 de keseyi gördüm bu perşembe de kalp atışı için çağırdı merak ediyorum ben de bunu bebek hangi haftada görünüyor?
Insallah bakalim .Kalp atisi için size de idrara sıkışık gel dedi mi drKişiden kişiye değişiyormuş ama genelde 6. Haftada görünür diyorlar bakalım hayırlısı inşallah
Kalp atışı içim değilde bebeği gör mek için banada sıkışık gel dedi canımInsallah bakalim .Kalp atisi için size de idrara sıkışık gel dedi mi dr
Ama benima akintim renksiz degilKızlar akıntı var ya normaldir değil mi? Sulu renksiz gibi
Ayy canim benim cok sevindim adina darisi basima insallh bende yarin devlet hastanesine gidecegim yapacagim testler vardi doktorumun yanina gitmeden onlari yapayim dedi o aradada kese varmi yokmu diye baktirim ne olur bol dua edin bu mubarek ay ve gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallh bu arada hepinizin kandili mubarek olsun insallah:)Çok sevindim rabbim güzel haberleri daim eylesin inşallah hepimizinkini
Canim insallh hicbisey olmaz sen bol dua et bu arada kesen gozuktumuMerhaba kızlar bende mayısta hamile kaldım 4+5 deyim pembe lekelenmem var ve progestan başladım. Çok az gelen bi akıntı içimi rahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var aslında. Benim gibi olan var mi
Canim insallh hicbisey olmaz sen bol dua et bu arada kesen gozuktumu
Evet canım dün gördük çok şükürCanim insallh hicbisey olmaz sen bol dua et bu arada kesen gozuktumu
Eğer yaşadığın lekelenme kötü bişey olsaydı doktor kesende de kanama alanı görürdü canım öyle bişey demediyse bi sıkıntı yok demektir merak etme. Burda birçok kişi bunu yaşamış yaşıyor da sen içini ferah tut.Evet canım dün gördük çok şükür
Öyle bişey demedi çok şükür canım ama kasiklarim ağrıyo birde o yüzden biraz korkutuyo beni ama kasik agrisi ilk başlarda olur diyorlar hepEğer yaşadığın lekelenme kötü bişey olsaydı doktor kesende de kanama alanı görürdü canım öyle bişey demediyse bi sıkıntı yok demektir merak etme. Burda birçok kişi bunu yaşamış yaşıyor da sen içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?