Mayıs ayında hamile kalanlar:)

perissh D Derin34_ cuma günü kontrolüm vardı. Kese büyüyor ve içinde besleneceği şey oluşmuş :) iki hafta sonraya randevu verdi :) yalnız lekelenme devam ediyor azaldı ama yine de var

Çok sevindim rabbim güzel haberleri daim eylesin inşallah hepimizinkini
Meraba kızlar herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum. Benim bugün 5+5 5+0 iken dra gittik sadece kese göründü yarın yine gideceğiz 6+0 olacak yarın sizce bebek görünürmü bu dönemde gören varmı

Ben de gecengecen perşembe 5+2 de keseyi gördüm bu perşembe de kalp atışı için çağırdı merak ediyorum ben de bunu bebek hangi haftada görünüyor?

Kızlar akıntı var ya normaldir değil mi? Sulu renksiz gibi
Ama benima akintim renksiz degil
Çok sevindim rabbim güzel haberleri daim eylesin inşallah hepimizinkini
Ayy canim benim cok sevindim adina darisi basima insallh bende yarin devlet hastanesine gidecegim yapacagim testler vardi doktorumun yanina gitmeden onlari yapayim dedi o aradada kese varmi yokmu diye baktirim ne olur bol dua edin bu mubarek ay ve gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallh bu arada hepinizin kandili mubarek olsun insallah:)

Merhaba kızlar bende mayısta hamile kaldım 4+5 deyim pembe lekelenmem var ve progestan başladım. Çok az gelen bi akıntı içimi rahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var aslında. Benim gibi olan var mi

Merhaba kızlar bende mayısta hamile kaldım 4+5 deyim pembe lekelenmem var ve progestan başladım. Çok az gelen bi akıntı içimi rahatlatacak birşeyler duymaya ihtiyacım var aslında. Benim gibi olan var mi
Canim insallh hicbisey olmaz sen bol dua et bu arada kesen gozuktumu

Öyle bişey demedi çok şükür canım ama kasiklarim ağrıyo birde o yüzden biraz korkutuyo beni ama kasik agrisi ilk başlarda olur diyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…