Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Yeni hamile olanlar tam bayram haftası yolculuk var ne yapacaksınız? Arife günü kalp atışı için gideceğim dr duyarsak sıkıntı olmaz dedi ama 10 saati de geçecek yol 6 haftalığım daha
Canım riske atma gitme derim ben gitmeyeceğim

Aşıları sadece sağlık ocağı mı yapıyor gittigimiz hastanede yaptramıyor muyuz
Sağlık ocakları aya göre takvim veriyor ben daha sağlık ocağına kaydımı yapmAya gittiğimde hamile kaldığında mutlaka bildiriyorsun demişti.Hem sızın hem de çocuğun aşılarını sağlık ocağı yapar hastane de yapılır mi bilgim yok ama gebelik takibi bölümü özellikle var sağlık ocaklarinda

Anladım teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Selam kızlar cuma günü öğrenmiştim gebeliği bilenler var o zaman 122 idi ,bugün baktirdim 423 çıkmış Çarşamba tekrar geldi doktor ultrasonda rahmime baktı şimdilik herşey yolunda çok şükür pazartesi keseyi görürüz dedi ,sizde durumlar nedir

Maşallah ne güzel ben de gecen hafta 5+2 de keseyi gordum bu perşembe de kalp atışı için gideceğim inşallah

Kizlar testlerimi yaptirdim kesem gorundu daha minnacikdi susam kadardi benim anlamadigim doktorum dedi kist var yumurtalarin kist olusturmus dedi normalde hamilelikte kist oluyormu oluyorsa zarari vermi doktora soramadim

Bide haftaligi soylemedi icindeki bebek gorunmeyene kadar soyleyemeyiz dedi dogrumu kizlar

Kizlar testlerimi yaptirdim kesem gorundu daha minnacikdi susam kadardi benim anlamadigim doktorum dedi kist var yumurtalarin kist olusturmus dedi normalde hamilelikte kist oluyormu oluyorsa zarari vermi doktora soramadim
Gözün aydın canım darısı bebeği ve kalp atışlarını görmeye inşallah. Bende de kist var canım hamileliklw birlikte olusmadı evlenmeden önce de vardı. Doktor kistin herhangi bi zararı olmadığını söyledi bana

Benim de sadece kese göründü gecen hafta ama haftasını söyledi adet tarihinden bir hafta sonrasını baz alıyor keseye bakınca da soyledi
Bana haftalikla ilgili bisey diyemem dedi icindeki bebek gorununce belli oluyormus kendi doktorum degildi devlet hastanesindeki doktordu bide kesem boyutu ultrason resim 0.60cm yaziyor anlamadim kac milim kac cm yani

S
agol canimya cok sukur benim yumurtalikta normalde kist yokbende catlatma ignesiyle hamile kaldigim icin olabilir diyorum yada yumurtalarim cok canli ve iri demisti bir doktorum cabuk buyuyup kist olusmusta olabilir saglikla sonuclansin insallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…