- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun inşallahdün keseyi gördük bizde 31 mayısta doktor gel dedi kalp atışı için :) hem korkuyorum hem çok seviniyorum karmakarışık ruh halim :)
kalp atısını kacta duydun canım :)maşallah maşallah bende geçen hafta keseyi görmüştüm bu gün kalp atışını
darısı sana olsun sağlıkla kavuşalım kuzulara
6+0da canımkalp atısını kacta duydun canım :)
Göğüs uçlarımda acı ve ara ara kasıklarımda ağrı yaşadım canım inşAllah hamilesindirKizlar ben daha hamile.deilim bat 31mayis merak ettigim hamilelik belirtileri yasadinizmi oncesinde
Valla canim goguste falan agri yok hic ama uykum cok gelio oda sicaktanmi oructanmi bilmiorumhayirlisiyla insallah canimGöğüs uçlarımda acı ve ara ara kasıklarımda ağrı yaşadım canım inşAllah hamilesindir
Herkesin belirtileri farklı oluyor tabi Allah gönlüne göre versinnnValla canim goguste falan agri yok hic ama uykum cok gelio oda sicaktanmi oructanmi bilmiorumhayirlisiyla insallah canim
Amin cumlemizinHerkesin belirtileri farklı oluyor tabi Allah gönlüne göre versinnn
benim bel va kasık ağrım olduKizlar ben daha hamile.deilim bat 31mayis merak ettigim hamilelik belirtileri yasadinizmi oncesinde
Ben normal adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı.. kasıklarıma kramplar giriyordu bir de gögüslerim ağrıyodu ama her adet öncesi oluyodu zatenKizlar ben daha hamile.deilim bat 31mayis merak ettigim hamilelik belirtileri yasadinizmi oncesinde
Anladim cnm tesekkur ederim bakalim 2gunum kaldi nasipte ne varsa onu gorcezBen normal adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı.. kasıklarıma kramplar giriyordu bir de gögüslerim ağrıyodu ama her adet öncesi oluyodu zaten
Rabbim gönlünüze göre versinAnladim cnm tesekkur ederim bakalim 2gunum kaldi nasipte ne varsa onu gorcez
Amin hepimizinRabbim gönlünüze göre versin
hayırlısı ile sağlıkla olsun arkadaşım geçmiş olsunMerhaba kızlar , bende hamile kaldim bu ay ama düşük oluyoe sanirim sat ten on gun gecti beta 172 den 128 e düştü doktor yükselme ihtimali az dedi kanamami bekliyorum yarin yine betaya bakilacak, 18 aylık kızım var şükür, ikinciyi istedik ama nasip olmayacak sanırım, saglikla kucaginiza alin insallah. .
hayırlısı ile sağlıkla olsun arkadaşım geçmiş olsun
cnm kaç haftalık vajinal duydunmerhaba dün bizim nazlının kalp atışlarını duyduk zorla :) yine vajinal ultrasonla saklanıyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?