- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
- #1.601
Cok sukur ıyıyız sımdı atlattık o gunlerı ılk bebek zor ama bır okadar guzelGeçmiş olsun canım. Şimdi nasıl bebiş
Kızlar benım kızım memeyı tamamen reddedıyor agzına alıyor sonra kusacak gıbı oluryor bende mama verıyorum ama biberondan dolayı gazlı bebek oldu benım kız
Keske kızıma her mamadan once emzırmeyı alıstırsaydım bazen gecelerı cok acıktıgı zaman karanlık oldugu ıcın meme oldugunu farketmıyor ıcıyor farkına varıncada bılerek yuzunu burusturup kusturuyor kendını keske sadece emzırseydım ılerde sut kesılmexse tadını severse alırBenim kız da reddediyor sağıp veriyorum yetmiyor mama da veriyorum dönerler mi ki yagece alırdı bir haftadır onu da almıyor
Keske kızıma her mamadan once emzırmeyı alıstırsaydım bazen gecelerı cok acıktıgı zaman karanlık oldugu ıcın meme oldugunu farketmıyor ıcıyor farkına varıncada bılerek yuzunu burusturup kusturuyor kendını keske sadece emzırseydım ılerde sut kesılmexse tadını severse alır
Evet hangı mamayı kullanıyorsun ben bebelac kullandım bıraz kabız sıkayetım oldu sma bebelac gold aptamıl hepsını denedım sonuc aynı olunca bebelaca devam ettım kızın kabızlık yasıyormu hıcMamayı Dr mu önermişti
Evet hangı mamayı kullanıyorsun ben bebelac kullandım bıraz kabız sıkayetım oldu sma bebelac gold aptamıl hepsını denedım sonuc aynı olunca bebelaca devam ettım kızın kabızlık yasıyormu hıc
Kabızlık olmadımı hıc anne suyu ıcıyormu anne sutude ıcıyorsa rahat yaparBebelac Ar kullanıyorum hiç olmadı kabızlık şükür
Kabızlık olmadımı hıc anne suyu ıcıyormu anne sutude ıcıyorsa rahat yapar
Doktorumuz iyi diyor canım ama bana zayıf gibi geliyor bilmiyorum. Benimde sütüm dengesiz o yüzden yetmediği zamanlarda mama veriyorum. Bazen benim bebiste emme pozisyonuna aldığımda çıldırıyor kucağımdan atıcak kendini o hale geliyor. Mama hazırlayıp veriyorm onu içiyor. Anlayamıyorum niye yaptığınıAhh hem de nasılnasıl bebek gelişimi canım? ben mama takviyesi de veriyorum 3-4 gündür meme reddi var emmiyor sağıp da veriyorum
Sağ ol canım iyiyim şükür ameliyat zor değildi kapalı olunca iyi ki olmuşum diyorum
Bu bebeler ne istiyolar bu memelerden yaKızlar benım kızım memeyı tamamen reddedıyor agzına alıyor sonra kusacak gıbı oluryor bende mama verıyorum ama biberondan dolayı gazlı bebek oldu benım kız
Aynen öyle canım iyiki varlarCok sukur ıyıyız sımdı atlattık o gunlerı ılk bebek zor ama bır okadar guzel
Ah keske anne sutunu versem hep senın kız nasıl ıyısınızdıŕ ınsallah sadece anne sutumu verıyorsunBu bebeler ne istiyolar bu memelerden ya
Doktorumuz iyi diyor canım ama bana zayıf gibi geliyor bilmiyorum. Benimde sütüm dengesiz o yüzden yetmediği zamanlarda mama veriyorum. Bazen benim bebiste emme pozisyonuna aldığımda çıldırıyor kucağımdan atıcak kendini o hale geliyor. Mama hazırlayıp veriyorm onu içiyor. Anlayamıyorum niye yaptığını
Iyiyiz canım çok şükür. Bazen huysuz bazen mızmız idare ediyoruz. Mamada veriyorum canım sütüm yetmiyor malesef.Ah keske anne sutunu versem hep senın kız nasıl ıyısınızdıŕ ınsallah sadece anne sutumu verıyorsun
Benimde yeterli gelmiyor canım malesef mama vermek zorunda kalıyorumSütünü sağıp da versen o zamanlarda eğer sütün yeterli geliyorsa. Benim sütüm yeterli gelmiyor mamaya o yüzden başladık
Kızlar kac satte bır ve ne kadar mama verıyorsunuz
135-140 cc sadexe mamamı 3 bucuk satte 3 satte olan bnde sadece mama 3 3 bucuk saatte mama verıyorum memeyı artık reddettıgı ıcın anne sutu almıyor suan gohsumu sıksam bır damla gelıyor acaba cogaltabılırmıyım tekrarBenim süt baya az artık emmiyor da sağıyorum mecbur. 135-140 cc içiyor artık 3-3,5 saate acıkıyor ama her öğün aynı cc olmuyor
135-140 cc sadexe mamamı 3 bucuk satte 3 satte olan bnde sadece mama 3 3 bucuk saatte mama verıyorum memeyı artık reddettıgı ıcın anne sutu almıyor suan gohsumu sıksam bır damla gelıyor acaba cogaltabılırmıyım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?