Mayıs ayında hamile kalanlar:)

Kızlar bebeısınız kac kılo ve kac aylık oldular

Kızlar benım kızım memeyı tamamen reddedıyor agzına alıyor sonra kusacak gıbı oluryor bende mama verıyorum ama biberondan dolayı gazlı bebek oldu benım kız

Benim kız da reddediyor sağıp veriyorum yetmiyor mama da veriyorum dönerler mi ki ya gece alırdı bir haftadır onu da almıyor

Benim kız da reddediyor sağıp veriyorum yetmiyor mama da veriyorum dönerler mi ki ya gece alırdı bir haftadır onu da almıyor
Keske kızıma her mamadan once emzırmeyı alıstırsaydım bazen gecelerı cok acıktıgı zaman karanlık oldugu ıcın meme oldugunu farketmıyor ıcıyor farkına varıncada bılerek yuzunu burusturup kusturuyor kendını keske sadece emzırseydım ılerde sut kesılmexse tadını severse alır

Mamayı Dr mu önermişti

Mamayı Dr mu önermişti
Evet hangı mamayı kullanıyorsun ben bebelac kullandım bıraz kabız sıkayetım oldu sma bebelac gold aptamıl hepsını denedım sonuc aynı olunca bebelaca devam ettım kızın kabızlık yasıyormu hıc

Doktorumuz iyi diyor canım ama bana zayıf gibi geliyor bilmiyorum. Benimde sütüm dengesiz o yüzden yetmediği zamanlarda mama veriyorum. Bazen benim bebiste emme pozisyonuna aldığımda çıldırıyor kucağımdan atıcak kendini o hale geliyor. Mama hazırlayıp veriyorm onu içiyor. Anlayamıyorum niye yaptığını

Sütünü sağıp da versen o zamanlarda eğer sütün yeterli geliyorsa. Benim sütüm yeterli gelmiyor mamaya o yüzden başladık

Kızlar kac satte bır ve ne kadar mama verıyorsunuz

Benim süt baya az artık emmiyor da sağıyorum mecbur. 135-140 cc içiyor artık 3-3,5 saate acıkıyor ama her öğün aynı cc olmuyor
135-140 cc sadexe mamamı 3 bucuk satte 3 satte olan bnde sadece mama 3 3 bucuk saatte mama verıyorum memeyı artık reddettıgı ıcın anne sutu almıyor suan gohsumu sıksam bır damla gelıyor acaba cogaltabılırmıyım tekrar

Sütümü sağıyorum 40 çıkmışsa 90 mama ama her öğün sütüm çıkmıyor azaldı merhaba tek seferde 130 mama da içiyor. Makina yoksa Elle sağ canım çoğalır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…