- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #2.041
beklemek cok zorrrrrrrr... bugun bıraz daha belırgındı t cızgısı ıns yarına cooooook koyuu olurr benım bat 20 mayıs ıns tutarrrr.bu ay hepımız guzel haberler verırız
Kızlar bende geçen ayn 15inde hasta oldum. Ve hastalığım bittikten sonra herzaman olan akıntı hiç olmadı bu ay.
2 gündür arada islaklik oluyordu ama şu gibi.
Bugün sabah 1 kez sadece seffaf uzayan akıntı oldu.
Ben yumurtlama donemim bitti zannediyirdum. Ama devam etmedi bugün başka
Aksi gibi eşim de bugün nöbete
Canım daha yeni bir yerde okudum. Vücuda giren sperm bir hafta sonra bile dölleme yapabiliyormuş. Allah kısmet ederse bir şekilde oluyor.
Bnmde 20 si ilişki dönemi bttmiki :) bndaha bklmye geçmedm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktor bayan arkdşm var ona sordm bnde ağrılı olmuyorsa genelde bakterilere alışma falan oluyomş o kahverengi lekeler
yokk kız daha devamm bıtermı ovulasyon testı kullanıyorum daha:):) ıns ıyıce 2. cızgı koyulasırda yumurtla catlar bebıs tutunur anlamında dedım:):) herkes bat yazıyor bende heves ettım yazdım
Anldm cnm bnmki yine silikti yarınn da bakaymm hele bu gece çalştk eğer tüplrre ulaşırsa 72 saat yaşıyor hayırlısı bklm nolck :) sen ve sibelle günümüz aynı hayrlsı olsn
Anldm cnm bnmki yine silikti yarınn da bakaymm hele bu gece çalştk eğer tüplrre ulaşırsa 72 saat yaşıyor hayırlısı bklm nolck :) sen ve sibelle günümüz aynı hayrlsı olsn
bi nöbet tutuom bakıom sonraa hızınıza yetısemıyorum konu ne kadar ılerlemmıs
ayy ıns 3muzde guzel haberler verırız bırbırmıze:):)bazen sende dusunuyormusun esının duyunca ılk tepkısını nasıl olacagınımerak edıyormusun.en cok onu gormek ıstıyorum acaba ne yapar:))
Bende çok merak edyrm kesiinlikle yüzüne krşı sölücemm yüzünüde videoya çekeceğim:)
Canim benimde 14-15 mayis adet gunum gecmiyor dedigin gibi patlicam vallaaaa öffffselam kızlar ben geldiiiiiiimbat 14 mayıs günler geçmiyor sanki...
Cok tesekkur ederom.Allah kimseye yasatmasin esimdende biin kere razi olsun Mevlam hep yanimdaydi .neyseki atlattim saclarim yeni cikti.sizler yasamszsoniz insallh .zaten otuz binde bir olan bi vakaydim ben.genelde tup bebek yaptiranlarda olurmus ama bana surpriz bi hamilelikti.tekrar tesekkur ederim.
hosgeldin meyraa. yazdıklarını okudum gercekten zor gunler geçirmişsin cok geçmiş olsun. bundan sonrası için Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin. dediğin gibi sabırlı olmak ve hayırlısını dilemek önemli. herkes için hayırlısı olsun. sil baştan inş sen de bebegine kavusursun, biz de :)
Arkadaşlar bende sizdenim😊bebeğimiZin olmasına karar vereli iki ay oldu.ilk denememiz başarızdı.Sabırsızlıkla bu ay bekliyoruz sonucu.adet günüm bugün yarın olması lazım inş olmam.çok strese giriyorum yaa.Rabbim tüm isyenlere versin kucağımızı boş bırakmasın inş.
Kizlaaaaaaarrrr bugun test yaptim adetim 1hafta gecikti veeee hamileyim asilama sayesinde rabbime binlerce kez sukurler olsun duydu dualarimi sonunda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?