• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ewet canim calis ben bu ay coook calismisim adetten sonra hele 5 gun araliksiz benim adet uzun suruyo malum kociste dayanamiyo ama sonralarida calistim anet gunune kadar calisicm kafaya koydumm :) insallah bitanem insallah tutunmustur bu aydan umudum var bebegim bana gelecek insallaahhhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

maşallah sna canım.ya ben bu ay hs çektirdim adet bittikten 3 gün sonra o yzden o süreçte işilşki olmadı.sonrası 3 gün de enfeksiyon olur die korktum.yumurtalama gnlerim bu günler o yüzden bundan sonrasında devam edicem.neyseki günü kaçırmadım.az olsun öz olsun diyorum artık:)

maşallah sna canım.ya ben bu ay hs çektirdim adet bittikten 3 gün sonra o yzden o süreçte işilşki olmadı.sonrası 3 gün de enfeksiyon olur die korktum.yumurtalama gnlerim bu günler o yüzden bundan sonrasında devam edicem.neyseki günü kaçırmadım.az olsun öz olsun diyorum artık:)

Tabikide kuzum onemli olan yumos gunleri bence :) iyi yapmissin kendinide kontrol et ama aki gorene kadar tamam mi kuzum insallah olur bitanem ya Allah buyuk gobislerimize gelirler

amin canım benim. 3gündür akı görüyorum hele bugün daha fazla..:)senin bat ne zamn?

Benim bat 27 mayis kuzucum iyi iste ne gusel bir problem olmadan yumurluyoruz :) birden fazla yumos oluyomu acaba bir yumurtlmada 3 tane felan ayri zamanlarda mi ayni zamandami sahaya cikiyolar acaba ?

yok tatlım bişey yapmadım önümüzdeki ay için ovulasyon testi alıcam. birde kürleri araştırayım uygun olanları deneyebilirim

Dene kuzucum insallah faydasini goreceksin moral bozuk aglamak yerine yeni ay icin hazirlik yapmak en guseli kendinide toplamis olursun hemde tatlim

Benim bat 27 mayis kuzucum iyi iste ne gusel bir problem olmadan yumurluyoruz :) birden fazla yumos oluyomu acaba bir yumurtlmada 3 tane felan ayri zamanlarda mi ayni zamandami sahaya cikiyolar acaba ?

tam bilemiyorum canım ama anı anda olur gibime geliyor.ben kontrollerimde hep 1 tane yumurdığımı söylüyor doktor..mesela gecen ay sağ tarfataydı bu ay sol tarafımda yumurta sadece onu bilyorum.acaba sol ve ya sağ da olması da öenmli mi ki?sen sorunca aklıma benim de bu geldi şimdi

tam bilemiyorum canım ama anı anda olur gibime geliyor.ben kontrollerimde hep 1 tane yumurdığımı söylüyor doktor..mesela gecen ay sağ tarfataydı bu ay sol tarafımda yumurta sadece onu bilyorum.acaba sol ve ya sağ da olması da öenmli mi ki?sen sorunca aklıma benim de bu geldi şimdi

Dr sorarsin kuzucum benimde sagda bu ay dr oyle dedi bana da :)

Back
X