- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #5.161
işte misn canım hala?
Hee yaa daha bir saat var cikmama ofssss evimi ozledimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte misn canım hala?
yani ilişkiden sonra benim gibi beyaz akıntın oldu mu diyosun tatlım.ama ben ümitlenmemyiym.bugün de devam edeyim de bakalım.ne güzel bizi bırakmadın hamile kaldıktan soonra hala da bizm için dua ediyorsun ne güzel bir kalbin var senin..
Tatlm hiç belli olmuyor o olay çoğu psikolojik oluyor adet gününü beklemekte fayda var :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yerim senii yerrr sizleri cok sevdim ben nie birakayim nankormuyummm siz bana cok iyi geliorsunuzz dualarm hep sizinle sizde bana dua edin lutfen yarin guzel haberler alim
dualarım seninle canım.İnşallah her şey yolunda gider.bizi de haber et gelişmelerden
Dr sorarsin kuzucum benimde sagda bu ay dr oyle dedi bana da :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Napionn eliffkooo nerdesinn
Kayinpededirm ve gorumcem geliyomus benim simdi haberim oluyo cinnet geciriyorum ani suprizlerine artik yemek yapmamistim onunla kosturuyorum kzuum
Kızlar benim bu akşamki doktor işi kaldı. Aksi gibi acil toplantısı çıkmış yarın öğleden sonraya kaldık. Kasıklarımda çok ağrıyor ama adete dair belirti yok. Günümde mi adet olurum acaba yoksa kimyasal gebelikte daha mı erken gelir gebelik sonlandığı için
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir gün üzüntüden girmedim unutmuş herkes beni:
![]()
:))) he valla bizim malımız ama eccıkte onların ossuunnnn :))))
Offff aman Allah im en nefret ettigim seyyy Allah kolaylik versin o zaman sana kuzum senn elin hizlidir iki dk da mis gibi sofra hazirlarsn simdi
benim bat 27 mayısBatçııı geldi hanmmmmm batları alayımmm :) başımı yediniz kaç gndr :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sadece sofra olsa iyi yatiya gelicekler kayinpederim diilde gorumcem cok pistir ve pislige gelemem pek Allah bna yardim etsin nolur dua et bana
Offf hemde yatiiyaa hemde pissss Allah im sen elife yardim et sag salim tertemz ciksin bu ziyaretten Aminn
Aminnn bitanem yaa amin cidden diger seyler umrum degilde yukarida Allah var pislige gelemiyorum midem kalkiyo yafff :'(
Allah kolaylik versin kuzum bende gidiom evime artik Allah a emanet olun hepiniz bana dua edin cok heycanli ve korkuluyum 9:45 randevum bana dua edin lutfennnn optum sizi canikolarrr hayirli aksamlar
bencede hamilesinnnnnnnnnn
bessbelli işte ikinci çizgi,
adet günü tekrarla, daha net olur,
ne mutlu sanaaaa![]()
tatlım o saatte haber verene yumurta çok bile. boşver .kız bunlar her hafto sonu sizdelermiKayinpededirm ve gorumcem geliyomus benim simdi haberim oluyo cinnet geciriyorum ani suprizlerine artik yemek yapmamistim onunla kosturuyorum kzuum