- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.361
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse yokmuuu ?
burdayızzzz canımmm:)
cnmm napıosn ? Bnde sabah bi test yapıyım dddm oda bozuk çktı garip bi şekil çıktı3 gün kaldı gebe dğlm blyrm
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hyrlısı olsun cnm ya usulme bnde deılım gbı gelıo ya offf asılam yaptrcm bn karar verdım yoruldum artık olcaksa olsun esımlede tartısıom hep bu yusden nolck bısım halımız rabbım duy bızı
sorun mu varki cnmm normal yoldan sorun yoksa beklemelisin bnce
sorun yok ama beklemekten bıktım yoruldum artık zaten klomen 6 kes falan kullndım 3 kes catlatma ıgnelerı kullandım bı doktra maıl attım bn yasdım ıste herseyı klomenı bu kadar fasla kulanılmasını onermeıo asılama yontemıne gecmen lazım dıo yasmıs oda bna sımdı arastrdım bakıom yaptrcm asılama
hayırlısı olsn cnmcm
saolasın cnm bakıom ıste unıversıtede bı doktr varmıs herkes memnun kalmıs aradım sımdı muayne 120 asılama 250 ozellerde de cok pahalı ya az daha bakım bakalım nolck
sağlık güvencen yokmu cnm ?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmm napıosn ? Bnde sabah bi test yapıyım dddm oda bozuk çktı garip bi şekil çıktı3 gün kaldı gebe dğlm blyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
ıyıyım canım ev toparlıyorum bır yandanda haftaıcı evde olmayınca hersey haftasonuna kalıyor.sen nasılsın. yaptınmııı testııı dur daha zamanımız var senle aynıydı bat tarıhlerımız. oyle deme canım yaa bır umudumuz olsun.ben dahahıc yapmadım sadece ovulasyon testı yaptım ıkısıde koyu cıktı.ama ne bır belırtım varrr ne bırseyyyyy hıcbırseyım yokkkkk .az faha gecsın tekrar yaparsın adet tarıhınde dene bırde. zor dayanıyorum bende ama pazartesı yapmayı dusunuyorum testı.
var cnm ama ozellerde asılama cok pahalı 350 muayne dıo asılama1450 dıo
var cnm ama ozellerde asılama cok pahalı 350 muayne dıo asılama1450 dıo
iş arkdşm yaptırdıı ve hiç para ödemedi, özelde demekki bizm sigorta karşılıyor
Cnmm napıosn ? Bnde sabah bi test yapıyım dddm oda bozuk çktı garip bi şekil çıktı3 gün kaldı gebe dğlm blyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/
ıyıyım canım ev toparlıyorum bır yandanda haftaıcı evde olmayınca hersey haftasonuna kalıyor.sen nasılsın. yaptınmııı testııı dur daha zamanımız var senle aynıydı bat tarıhlerımız. oyle deme canım yaa bır umudumuz olsun.ben dahahıc yapmadım sadece ovulasyon testı yaptım ıkısıde koyu cıktı.ama ne bır belırtım varrr ne bırseyyyyy hıcbırseyım yokkkkk .az faha gecsın tekrar yaparsın adet tarıhınde dene bırde. zor dayanıyorum bende ama pazartesı yapmayı dusunuyorum testı.
Ovulasyyon belirleyici oluyormu ki cnm bnmde sivilcem çıktıadet gelio benceee bilmyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özelde yaptırıp para vermemesı mumkun deıl cnm aradım acıbadem pembemavı falan aynı hepsı bursadyım bn o nerde yaptrdıkı
vallah cnm çok net blyrmm vermedi hiç
o catlatma ıslemı yapmasın asılama unıversıtede bıle 250 lıra ucretlı yanı
Ovulasyyon belirleyici oluyormu ki cnm bnmde sivilcem çıktıadet gelio benceee bilmyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bılmıyorumkı bende yazısmalarda okudum gebelık ogrenılıyor dıye deneyım dedım. cıft cızgı koyu cıktı.ama hıc bel baglamadım ona. onemlı olan gebelık testı nede olsa. korkuyorum yapmaya: en azından haftasonunu guzel gecıreyım dıye yapmıcam yoksa zehır olacak bır mucıze olsada hamıs olsakkkk eger degılsek cok uzulucezzz offff hazırana kalacak umutlar. ama yınede kesmeyelım umudumuzu yuzde 50 sansımız var. hakkımızda hayırlısı olsun ıns
Kuzum gunde 2 mm felam buyuyo saglikli yumoslarda sey diycem igne daha yapmadi dimi yapmasin yani daha kucuk sen 2 3 gun sonra tekrar git baksin buyuklugune catlamadan onceki gunde iliskiye girki sperm bulunsun tatlim ondan sonrada 3 gun araliksiz calis bitanem insallah olurda bebisine kavusursun tatlim benim banada du etsin benimde bebisim olmus olsunnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?