Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

cnmm napıosn ? Bnde sabah bi test yapıyım dddm oda bozuk çktı garip bi şekil çıktı 3 gün kaldı gebe dğlm blyrm

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hyrlısı olsun cnm ya usulme bnde deılım gbı gelıo ya offf asılam yaptrcm bn karar verdım yoruldum artık olcaksa olsun esımlede tartısıom hep bu yusden nolck bısım halımız rabbım duy bızı

hyrlısı olsun cnm ya usulme bnde deılım gbı gelıo ya offf asılam yaptrcm bn karar verdım yoruldum artık olcaksa olsun esımlede tartısıom hep bu yusden nolck bısım halımız rabbım duy bızı

Sorun mu varki cnmm normal yoldan sorun yoksa beklemelisin bnce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorun mu varki cnmm normal yoldan sorun yoksa beklemelisin bnce

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorun yok ama beklemekten bıktım yoruldum artık zaten klomen 6 kes falan kullndım 3 kes catlatma ıgnelerı kullandım bı doktra maıl attım bn yasdım ıste herseyı klomenı bu kadar fasla kulanılmasını onermeıo asılama yontemıne gecmen lazım dıo yasmıs oda bna sımdı arastrdım bakıom yaptrcm asılama

Hayırlısı olsn cnmcm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim en kisa zamanda inşallah hepimiz mutlu haberi aalriz bana terar gel demedi. Eğer der olmazsan 4_5 haziran a kadar gel gebelik testi yapalim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…