- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.341
benimde kasiklarim agrio sabah agriodu şimdi yok ara ara gelio acaba psikolojik mi diodum ama uykudan uyandiriyor ya bebiş yada adet yaklasti kist olustuama olur bebis olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazen geçince bile cikmiyor canım batı 5 gün geçince falan belli oluo
Benimde üç gün var yaptım negatif
Canm senin var daha ben dün gece yaptm hiç bişi çıkmadı ama şimdi negtif dediğim teste çok çok silik bi çizgi oluştu sankiiiiiiiiiiiii :/// ayyy sence pozitif mi bu şimdi ???
💕✨
hemen mı belırdı ıkıncı sılık cızgı hemense bnce hamıssın
:))))
Hemn deil yaa negatif yazdgm zamn on dk olmştu yapalı neyse ddim kahvaltı yaptımm bi baktm ikinci çizgi hafiften belirmiş kuruynca mı çıktı ortaya acabaa ??
💕✨
hmm bılmıorum cnm bı test daha yap v-bnce 10dk sa yıne olabılır ama 15 20 dkdan sonra kı testlerı yanlıs oluo bı tane daha yp hadı haber ver bnce var sankı
Kahvaltı yaptm 3 tane çay içtimm etkilemz mi ?? Testen hemn sonra da su içmiştim ?
💕✨
bılmıorum cnm bı tane de daha yap derım ıns beebişin gelmıstr
Günaydın arkadaşlarbat son 2.. hem onu bekliyorum hem sizi takip ediyorum
Test yapmadn mı canm hiç ??
💕✨
Akşam yapym en iyisi canm yapym yazcm siZlere yine en azndan biraz beklemiş olym sıvı almadan
💕✨
Canim 7 gun kala yapip negatifi gördüm ve beklemeye karar verdim. Suanda ne adet agrim vat ne bir sey.. sadece goguslerim cok büyüdü normalden fazla. Bakalim pzt olmazsam sali sabah yapacagim. Kırmızı kart yemezsem
:)))) tmm cnm hyrlısı baklaım dua et
Insallah yarin gusel haberler alirsin canim benim hersey yolunda gider kac yumosun oldugunu sormayi unutma kac mm ne zaman calisiyim die sor tamam mi hatta sorulari listele ben unutmustum :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Anladm canmm inşaallahh hamişizdir :)
💕✨
canim bence sen hamilesin cunku benimde bata uc gun vardi test yaptim ikinci cizgi cok hafif rengiidii dusun kan testii yaptim 25 ciktii yanii hamileydimm..ve suan kizim uc aylikk..27 subatta dogdu prensesizm.insallah hamilesin..
Canim Dr bana dedi ki çok yi yanit vermiş seninki kasiklarin çok agrimistir ben ilk biner kasiklarimda agri yok yumurta olmuyor diye stres yapmistim çok. Ama sonra kaç tane dedim bi tane dedi ben de iyi yannt vermiş deyince bi kaç tane omuz galibbiri tutar herhal dedim- ama bir dedi. Büyüklüğünü sordum 16 mm dedi adetinin 13. Günü klomen 4 gün önce bitt. Gün asidi ilişki dedi daha çok mu calistiram benimkinikatana Allan iğne vermedi bi de buradan 18 mm 20 mm duyunca dr da çok iyi deyince 18 -20 sandim. Bilemedim ki simdi iyi mi dersiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?