Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

yok ya cnm yumurtan catlamadımı catlamadıysa kıste cevırıo bebıstır ıns ya bnmde hem belım agrıo ya

Benimde üç gün var yaptım negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm senin var daha ben dün gece yaptm hiç bişi çıkmadı ama şimdi negtif dediğim teste çok çok silik bi çizgi oluştu sankiiiiiiiiiiiii :/// ayyy sence pozitif mi bu şimdi ???

💕✨

Hemn deil yaa negatif yazdgm zamn on dk olmştu yapalı neyse ddim kahvaltı yaptımm bi baktm ikinci çizgi hafiften belirmiş kuruynca mı çıktı ortaya acabaa ??

💕✨

hmm bılmıorum cnm bı test daha yap v-bnce 10dk sa yıne olabılır ama 15 20 dkdan sonra kı testlerı yanlıs oluo bı tane daha yp hadı haber ver bnce var sankı

Günaydın arkadaşlar bat son 2.. hem onu bekliyorum hem sizi takip ediyorum

Test yapmadn mı canm hiç ??

💕✨

Canim 7 gun kala yapip negatifi gördüm ve beklemeye karar verdim. Suanda ne adet agrim vat ne bir sey.. sadece goguslerim cok büyüdü normalden fazla. Bakalim pzt olmazsam sali sabah yapacagim. Kırmızı kart yemezsem

Anladm canmm inşaallahh hamişizdir :)

💕✨

Insallah yarin gusel haberler alirsin canim benim hersey yolunda gider kac yumosun oldugunu sormayi unutma kac mm ne zaman calisiyim die sor tamam mi hatta sorulari listele ben unutmustum :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim Dr bana dedi ki çok yi yanit vermiş seninki kasiklarin çok agrimistir ben ilk biner kasiklarimda agri yok yumurta olmuyor diye stres yapmistim çok. Ama sonra kaç tane dedim bi tane dedi ben de iyi yannt vermiş deyince bi kaç tane omuz galibbiri tutar herhal dedim- ama bir dedi. Büyüklüğünü sordum 16 mm dedi adetinin 13. Günü klomen 4 gün önce bitt. Gün asidi ilişki dedi daha çok mu calistiram benimkini katana Allan iğne vermedi bi de buradan 18 mm 20 mm duyunca dr da çok iyi deyince 18 -20 sandim. Bilemedim ki simdi iyi mi dersiniz kizlar

canim bence sen hamilesin cunku benimde bata uc gun vardi test yaptim ikinci cizgi cok hafif rengiidii dusun kan testii yaptim 25 ciktii yanii hamileydimm..ve suan kizim uc aylikk..27 subatta dogdu prensesizm.insallah hamilesin..

cnmm bnmmm ınsallahhh oyledır ama renk yok bnm yaprıgım testte ıkıncı cızgının yerı bellı sadece renk mfallan yokkk sadece yerı bellı dun gece yaptımm ıkı dakıka bekledım ıkıncısının yerı bellı oldu renk almadı bılmıyrm ynede bakalmm heycandan olucemmmm

Kuzum gunde 2 mm felam buyuyo saglikli yumoslarda sey diycem igne daha yapmadi dimi yapmasin yani daha kucuk sen 2 3 gun sonra tekrar git baksin buyuklugune catlamadan onceki gunde iliskiye girki sperm bulunsun tatlim ondan sonrada 3 gun araliksiz calis bitanem insallah olurda bebisine kavusursun tatlim benim banada du etsin benimde bebisim olmus olsunnn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…