Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ben geldimmmm huhuuuu oluyn en kıytırık test bebe tıme onda da silik çıktı bebeklerimmmm çoooookkk mutluyum şık şık şık darısı sizlere inşşşş :))))

Aminn insallah kuzum ya senin icinde cok sevindim kesinlestiyse sorun yok Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bitanemm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar ben bır dusuk geçirdim gecen sene şimdi bebek düşündüğüm için dr gittim folikasıt ve coraspırın kullanıyorum yakalaşık 1 aydır fakat hamıle degılım ole bır pozıyonda olmadı fakat sağ meme ucum 4 gundur o kadar acıyorkı kıyafet gıyerken elleyamıyorum bıle canım yanıyor 2 gunu agrının dr gıttım genel cerrah bişi yok dedi kitle kist mıst hormonel olabılır dedı acaba kullandıgım bu ılaclarıda kestım ama onlardan olabılırmı basına gelen varmı acaba?

Aminn insallah kuzum ya senin icinde cok sevindim kesinlestiyse sorun yok Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bitanemm

eliffff çok şaşkınım bebeim yaaa darısı sana olsun inşş hemen sende bizlere haberi verirsin inşş canımmmmm ama şu nova şap diye çıkardı hemde 2,5 lira bak şimdi bebe tıme denedim onun normal çizgisi bile pek kırmızı değil ama novanın kıpkırmızı çizgisi sonuç olarak ondada silik şekilde var ama görülüyor ayyy rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin çok mutluyum :) inş kimyasal yada düşük olmaz inşşş

Kotu dusunceleri at bitanem at kotu dusunceleri bebegim kafandan insallah rabbim aldiginin yerine yenisini gonderiyo Allahin sevgili kulusun iste insaallah olur bitanem benim bugun akintim cokk ve igne batiyo kasigima

Bizzzzz geldik teyzoslarrr hemde uc kisi geldikkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım benim ya çok sevindim. Harika..acayip mutlu i
Oldum ya senin adına.sen iki yunos diyince ben tahmin etmiştim. Klomen ikiz gebelikte çok etkiliymis.tekrar hayırlı olsun

ovulasyon testlerıyle gebelık cıkmaz cnm sen bı test al yap bakalım hadı beklıorum cnm gusel haberlerını

kuzum yanlış anladna yumurta çatlamış midir diye konustukda 5 gün var daha çıkmaz son 3 kala yapacam

hissediyorum ya hamile değilim of bunalima grdim ;(

Yalnız değilsin canım bende hissediyorum degilim sabahtan beri sudan sebeplere Ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…