- 17 Şubat 2014
- 464
- 310
- 133
- 35
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.461
Hamilelik yasayan tecrübeli arkadaslarim. yaklaşık 10 gündür ara ara belime adet ağrısı gibi ağrı giriyor. Karnimda yok. Sadece 3 kez kramp girdi. Hamislikte boyle mi olur? Bat 19-20 mayis... nolur yardimmmm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eliffff çok iyisin bir tanemmm sevincimi paylaşan kardeşimsin canım bende cani gönülden sana dua ediyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün sende hamilelik haberi alırsın inşşş aminnnn :)))
Kızlarrrrrrrrrr. . Meraktan uyiyamiyorum bileee... su 2-3 gün gecmiyorr :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynenn anlamda veremiyorum hic boyle olmzdi ama burcu yummurtlamadan sonra iki gun olur dedi normal gaz var eeveett oburlugumdandir ahahahahah :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kız bn sana rahat ol diyip gitmedmmi :)) hç boş bırakmaya gelmiyosn heeee:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevincim derkennnn ? Kız sendemi gebesin :))) nasl oluyo kanaman yokmmuydu senin Rabbim ne büyüksnn :))
Evett ozlemde hamisss iki tane tes yapti gordu cift cizgiyi :)
Elifimmm bu yumurta akı dediğimiz sıvı ovulasyondan 2 gün önce başlıyo, 2 gün sonraa bitiyoo fertill sıvısı diyolar :)) 5 gün sürüyor
Evett ozlemde hamisss iki tane tes yapti gordu cift cizgiyi :)
Iyi ya bitsin o zaman hemen ya sinir oldum artik yaa yeterr :) aman mikrop felan olmasinda sagliktan onemli bisey yok sonuctaaa :) senin az kaldi yarin test yapican mi kuzucum
Aaaa şok oldmmmm yemnnn edermmmm:)
Eveettt cok gusel diilmi rabbim birini aldi birini gonderdi insallah bu kez saglicakla kucagina alirrr bizde en kisa zamanda hamis oluruzzzz :)
Mikrop oluncaa kokuyo ve kaşıntı oluyor kuzum günlük ped kullanıyormusun ?
İnşallah cnm bnm umdm yok :) hala söylüyrmmm :)
Aaaa aaaa pecete kullaniyorum gunluk ped bende kotu etki yapiyo kullanamiyorum yok kokusuz beyaz bi akinti bugun gelmeye basladi iste bakalim arada da bicak sapliyo kasigima
Niye yok acaba kucuk hanim yarin yap iste merak ediyorum hemdeee coook cook ediyorum sen hamissen ben kendimide hamis sayicammm ahahahaha :)
Cnm kotexinkini al pamuk ya iyi oluyo diğerleri kaşıntı yapıo bendee
Bbğm olsa hissederdm hafiften sancılanmamda oluyo regle bgnde gitti 2 kaldı işteee
Oyle deme ne olur insallah bebis yuzundendir bak topigide sen actin insallah sans getirip hamis olucaksin ben inaniyorum umutsuzluk yok bitanem
Oyle deme ne olur insallah bebis yuzundendir bak topigide sen actin insallah sans getirip hamis olucaksin ben inaniyorum umutsuzluk yok bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?