- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.681
Yawww kuzumm evdeki internette sorun var eee tabi ikiz olunca kocacık daha değişti ne istesem oluo dün dışarlardaydım cumartesi internete giremedim evden açılmadı çok uzak kaldık yauuu evet yaaa dedin dimi bende hissetmiştim ama insan inanamıor ve ayrıca mucize gibiler ya gerçekten doktor da şok oldu seni anlamadım hamile misin değil misin nesin oğlum sennnn
değilim kuzum adet oldum :)))
sinem kız iki kese dimi minnoşlar biri sonradan gelişmiş demek öle olabiliyor ne mutlu sanakuzuklarına gelsin 41,5 kere maşallah canım
:))) boşmak kolayına gelir paşamın :))) boğmak en iyisi
aynen öyle kuzum heyecanlı bekleyiş son 3 :18:
tabiki öyle sen kendine dikkat et canım benm çocuk inşallah olurr herzaman
hepimize inşallah elifimmm yaaa
canım ya gerçekten öyle mucize 3 gün arayla diğer topiiktede bi arkadaş var aşılama yaptırdı 2 tanesi tutmuş aşılamadan öncede bi tanesi tutmuş Allahımın takdiri şimdi üçüz bekliyo .Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah .
günaydın bitanem internet sorunlarım vardı hafta sonu yaww genelde ole oluo gerçi ortak kullanıoz bir yerle ondan giremiorum uğraşsam olurduda vaktim yoktu kociş el bebek gül bebek yapıo bizi ikizi duyunca adam daha sevindi
oğluuum sen değerini yazarken ilk ben demedim mii çok yüksek diye bence ikizdirler onlar dedim bu sana gelsinunttuğun için :))))) bebeğim şincik şöle evde test yaptım pozitif çıktı 2 ayrı test denedim anlayacağın ikisindede çizgileri gördüm fakat dün adet oldum varsada düşük oldu tutunamadı anlayacağın hayırlısı allahtan
Bende bogmak dedimde orada bosmak nie olduysa uyanamadim iste:)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Herkes öle dio o kızdır diolarayy ağladım güldüm napcağımı bilemedim ikicik kalp dinledik harika ötesi bişi Rabbim herkese nasip etsin inşallah kuzum sana en kısa sürede inşallahhh bu arada kocası vazgeçen merve mi gerçekten
az kalmış betüşşş rabiiiiimmmm inş betüşcan hamiledir inşşş :)
:)))) yerim seni şaşkınım benim :)
canım hiç üzülme sende bu yumoşlar eşinde siperdrman olduguna göre en kısa zamanda tekrar görürsünAllahn izniyle .seninkide ikiz olsun inşşşşş.
aynen öyle kuzum heyecanlı bekleyiş son 3 :18:
tabiki öyle sen kendine dikkat et canım benm çocuk inşallah olurr herzaman
hepimize inşallah elifimmm yaaa
canım ya gerçekten öyle mucize 3 gün arayla diğer topiiktede bi arkadaş var aşılama yaptırdı 2 tanesi tutmuş aşılamadan öncede bi tanesi tutmuş Allahımın takdiri şimdi üçüz bekliyo .Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah .
oğluuum sen değerini yazarken ilk ben demedim mii çok yüksek diye bence ikizdirler onlar dedim bu sana gelsinunttuğun için :))))) bebeğim şincik şöle evde test yaptım pozitif çıktı 2 ayrı test denedim anlayacağın ikisindede çizgileri gördüm fakat dün adet oldum varsada düşük oldu tutunamadı anlayacağın hayırlısı allahtan
berfin yokmu heyecanlı taze diger topigemi gitti
Aman Allah bozmasinnn bu mutlulugunuzu bu sevinciniziii darisi basimiza artikin :)
Sanirim ewet gitti regli oldu ve gitti :'( biz napcaz acep merak beni olduruyo su gun iyi kotu ogreniyim ama beklemiyim. Yaaa
Vazgecse kac yazarrr merve hamisssssss:)
Kızlar uyandm ilk idrarla test yapsamm mı yine ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?