Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

oğluuum sen değerini yazarken ilk ben demedim mii çok yüksek diye bence ikizdirler onlar dedim bu sana gelsin unttuğun için :))))) bebeğim şincik şöle evde test yaptım pozitif çıktı 2 ayrı test denedim anlayacağın ikisindede çizgileri gördüm fakat dün adet oldum varsada düşük oldu tutunamadı anlayacağın hayırlısı allahtan

değilim kuzum adet oldum :)))
sinem kız iki kese dimi minnoşlar biri sonradan gelişmiş demek öle olabiliyor ne mutlu sana kuzuklarına gelsin 41,5 kere maşallah canım

offf beaaa hamilesin sanıp heycanım tavan yapmıştı yauuu evet iki ayrı kesecikler sanırım birisi ilk günkü ilişkide diğeri üçüncü günkünce tutmuş kuzum çok mutluyum çok korkuyorum karman çormanım

az kalmış betüşşş rabiiiiimmmm inş betüşcan hamiledir inşşş :)

Aman Allah bozmasinnn bu mutlulugunuzu bu sevinciniziii darisi basimiza artikin :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım hiç üzülme sende bu yumoşlar eşinde siperdrman olduguna göre en kısa zamanda tekrar görürsünAllahn izniyle .seninkide ikiz olsun inşşşşş.

Vazgecse kac yazarrr merve hamisssssss:)

canım hiç üzülme sende bu yumoşlar eşinde siperdrman olduguna göre en kısa zamanda tekrar görürsünAllahn izniyle .seninkide ikiz olsun inşşşşş.

Ayyy mest oldum bennnn aminnnnn inşş canımcım inşş allah duanı kabul etsin ikiz olsunda artıkın beraber büyürler inş mucuk :)

Amin canım Allah razı olsun o arkadaşta inşallah sağlıkla doğum yapar darısı sizlerin başın inşallahhhhhhhh Aminnn

Hatırladım te şimdi beee kızmaa hemennn belki üstüne oldun olamaz mı yani kaç insan var üstüne olan ee çizgileri görmüşün yani ağrın sızın var mı ki

Sanirim ewet gitti regli oldu ve gitti :'( biz napcaz acep merak beni olduruyo su gun iyi kotu ogreniyim ama beklemiyim. Yaaa

kuzum bak ben nasıl bekliyorum hala anlamadım eski betül olsa kaç tane test almıştı şimdiden ama yokkkkk bende o göz varmı tek çizgi olsun da erkenden moralimi bozayım yokkkkk. olursa zaten ped aldım napimmmmm.adet olsamda bu topikten gitmicem sende bekle kuzum daha çok erken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…