Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

canım acaba önceki hamileliğin etkisiylemi çıktı desem test bu kadar olmaz . hayırlısı bebegim yaaa gelecek ay inşş

betüşcan hamişliğin bir etkisi olsaydı önceki verdiğim kan tahlilindede değerler şüpheli çıkacaktı bence küçük bir düşük tutunamadı allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize kuzum :)

Gunaydinn balimmmm bizdende herkeseee kocaman gunaydinnnn ozledim hepiniziiiik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nerdesin ulyenn kaç gündür göbişini sevdiğim ben sana onlar ikiz dedim mii demedim mii ???
şaka tabi ki kuzum çoookk sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biliyormusun ben 2 gün hamiş oldummm :)))) heheheheee görmemişler gibi kocam benimle dalga geçiyor kıracam çanağını bakalım ne zaman :)))))

Ay maşallah ya çok Sevindm iğne ikisinide catlatmis özendim valla gelecek ay bende dra gideyim .keske Benmde olsa .Allahim bagislasin tebrikler

Çok sağol tatlımmm harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsin bir o kadarda korkulu ama iki kalpçik iki minnoşş aralarında 3 gün var bebişlerin Rabbimin mucizesi başka hiçbirşey değil çok mutlulk verici

Çok sağol tatlım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok harika bir duyguymuş meğer

Yawww kuzumm evdeki internette sorun var eee tabi ikiz olunca kocacık daha değişti ne istesem oluo dün dışarlardaydım cumartesi internete giremedim evden açılmadı çok uzak kaldık yauuu evet yaaa dedin dimi bende hissetmiştim ama insan inanamıor ve ayrıca mucize gibiler ya gerçekten doktor da şok oldu seni anlamadım hamile misin değil misin nesin oğlum sennnn

Kuzummm gunaydin nasilsin haftasonlari iptalsin mervede hamisssssss

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

günaydın bitanem internet sorunlarım vardı hafta sonu yaww genelde ole oluo gerçi ortak kullanıoz bir yerle ondan giremiorum uğraşsam olurduda vaktim yoktu kociş el bebek gül bebek yapıo bizi ikizi duyunca adam daha sevindi

Günaydınnn lokumlarrr
napıyonuz kızlarr nasıl gidiyor ??? batları yaklaşanlar :18: böle bir hal içinde mi
aynen öyle kuzum heyecanlı bekleyiş son 3 :18:
tabiki öyle sen kendine dikkat et canım benm çocuk inşallah olurr herzaman
Insallah sen inancini kaybetme bitanem

hepimize inşallah elifimmm yaaa
Çok sağol tatlımmm harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsin bir o kadarda korkulu ama iki kalpçik iki minnoşş aralarında 3 gün var bebişlerin Rabbimin mucizesi başka hiçbirşey değil çok mutlulk verici
canım ya gerçekten öyle mucize 3 gün arayla diğer topiiktede bi arkadaş var aşılama yaptırdı 2 tanesi tutmuş aşılamadan öncede bi tanesi tutmuş Allahımın takdiri şimdi üçüz bekliyo .Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah .

Hadii yaa olsun nazli olani kizdir kesinnn anasi gibi ne gusel ya havalara uctunmu oracikta :)

Herkes öle dio o kızdır diolar ayy ağladım güldüm napcağımı bilemedim ikicik kalp dinledik harika ötesi bişi Rabbim herkese nasip etsin inşallah kuzum sana en kısa sürede inşallahhh bu arada kocası vazgeçen merve mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…