- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #5.661
Ciddimisin kuzum yaaa ben uzuldum ama yaaaa ne yalan soylim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım acaba önceki hamileliğin etkisiylemi çıktı desem test bu kadar olmaz . hayırlısı bebegim yaaa gelecek ay inşş
Günaydınnn lokumlarrr
napıyonuz kızlarr nasıl gidiyor ??? batları yaklaşanlar :18: böle bir hal içinde mi
Gunaydinn balimmmm bizdende herkeseee kocaman gunaydinnnn ozledim hepiniziiiik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inş bebeğim ya keşkeeeee
yok elifcan üzülme tatlım hayırlısı demek en güzeli tatlişkoooommm benimmm :)))
Ay maşallah ya çok Sevindm iğne ikisinide catlatmis özendim valla gelecek ay bende dra gideyim .keske Benmde olsa .Allahim bagislasin tebrikler
Ayyyyy ikiz miii ayyyy coook sevindimmm ayyyy ayyyy
Gunaydinn balimmmm bizdende herkeseee kocaman gunaydinnnn ozledim hepiniziiiik
yavrummm ben sana onlar ikiz demedim miiii naberrrr lilililillllliii çok sevindim bende hamişim rabbbbiiimm çok çok şükür :))))
Evet teyzesii ikizmişiz birimiz nazlıyız azcık geç gelmişiz
Ah canım benim ya harika bir haber bu :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) ikizler geliyorrrrrr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi tabide off bosver uyuz oldum hem teste hemde kocanaaa ay gulmus bosaydindaa
Ay canım benim ya çok sevindim. Harika..acayip mutlu i
Oldum ya senin adına.sen iki yunos diyince ben tahmin etmiştim. Klomen ikiz gebelikte çok etkiliymis.tekrar hayırlı olsun
Özlemmm hamilemisinnnnn anlayamadımmm hamilesin dimii
nerdesin ulyenn kaç gündür göbişini sevdiğim ben sana onlar ikiz dedim mii demedim mii ???
şaka tabi ki kuzum çoookk sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin biliyormusun ben 2 gün hamiş oldummm :)))) heheheheee görmemişler gibi kocam benimle dalga geçiyor kıracam çanağını bakalım ne zaman :)))))
Kuzummm gunaydin nasilsin haftasonlari iptalsin mervede hamisssssss
aynen öyle kuzum heyecanlı bekleyiş son 3 :18:Günaydınnn lokumlarrr
napıyonuz kızlarr nasıl gidiyor ??? batları yaklaşanlar :18: böle bir hal içinde mi
tabiki öyle sen kendine dikkat et canım benm çocuk inşallah olurr herzamanbetüşcan hamişliğin bir etkisi olsaydı önceki verdiğim kan tahlilindede değerler şüpheli çıkacaktı bence küçük bir düşük tutunamadı allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize kuzum :)
hepimize inşallah elifimmm yaaaInsallah sen inancini kaybetme bitanem
canım ya gerçekten öyle mucize 3 gün arayla diğer topiiktede bi arkadaş var aşılama yaptırdı 2 tanesi tutmuş aşılamadan öncede bi tanesi tutmuş Allahımın takdiri şimdi üçüz bekliyo .Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah .Çok sağol tatlımmm harika bir duygu Rabbim herkese nasip etsin bir o kadarda korkulu ama iki kalpçik iki minnoşş aralarında 3 gün var bebişlerin Rabbimin mucizesi başka hiçbirşey değil çok mutlulk verici
Hadii yaa olsun nazli olani kizdir kesinnn anasi gibi ne gusel ya havalara uctunmu oracikta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?