Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Verirsin kuzum ya ye tabi tek duze beslenmek kotuuu yaza faha cok verirsin sicak deniz felan erir gidersin

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Cnmmmm yeni gördm naslsn :) bebişler nasll ? Kızım ben nie gebe olamıom yaa önersene bişilrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyym cok uykum var suan uyumak uzereyim bebislerde.iyidir Allah in izni ile arada agri yapiolar anliorm iyiler Yaa okuyamadm kafam karisti ne.oldu anlat bana testler.negatif mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diğer aya dikkatli davrancam inşallah olur

canım bunun dikkatle hiç bir ilgisi yok arabamı sürüyon yawww :))) sen yumurtlama günlerini değerlendirdin ve daha adetin gelmedi bi bekle bakim hem adet olsanda daha çok yenisin allah sana bir zaman belirlemiştir biliyorum çok zordur gerçekten insan hemen olsun istiyor ama stresin sana eksisi olur artısı olmaz kuzum

Evet cnm yarın regl günüm dün bide bugn negatf gebe değilim hazirana kaldm

İnşallah diğer Ay olur :) 3. Ayım olck folic asitte biter ama gelsn bebişim artk,

naıl verdin kuzum ya 10 kiloyuuu maşallah

canım insan kendi vücudunu çok iyi tanıyor aslında ben ekmekle çok iyi kilo alıyorum ve sıvı tüketimim çok azdı düzenli sporda yapmıyordum birde istediğim saatte yiyiyordum bir kere onları düzene koydum sabah erkenden ben kahvaltımı ederim beklemem kocayı ona ve kıza ayrı hazırlarım bisikletimi alır sürerim bazı günler ama yürüyüş mutlaka yapıyorum yani uzun lafın kısası insan isterse veriyor kilo bebeğim

Bende aynen cikiyim su yataktan 30 yasindaki cocukta yemek bekler dimi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bnde uzanıyorm eşimi de aç gönderdm vallah kalkıp tost falan yapcam sonrada ders bu arada diğer ay yumurtlama tariihim final günüme denk geliyo :)

Bnde 52 kiloyum ama sanrm 50 ye falan düştmmm, çok stresliyim şu finallerde geçseydi azıcık rahat etseydm, hç bişiden zevk almıyorum 10 gündür eşimde ailesiyle küstü oda stresli ölece ortada kaldım

İnşallah diğer Ay olur :) 3. Ayım olck folic asitte biter ama gelsn bebişim artk,

inş bir tanem inş bu ay olur dur bii yaaa :))) ben folik asit kullanmıyorum ne zaman hamile kalacağım belli değil bi dünya kilo aldırıyor kızımdada hiç bişey kullanmadım drada söledim zaten bişey demedi oda :)) normalde kullanın diyolar ama zaten bulgurda taze fasulyede brokolide çok var taze taze tüketiyorum ama sen kullan bazı insanlar yeteri kadar alamıyor düzenli almak gerekiyormuş

Bnm bünyem zayıf cnm onu kullandğmdan beri tırnaklarm sertleşti hep kırılırdı yemek çok yerm ama vitamin hep eksik kalır

canım inş finallerini güzel bir şekilde verirsin eşin nie küstü ki ailesine eğer özel değilse yazmak zorunda değilsin kesinlikle bebeğim bende 56 kiloyla kızıma hamile kaldım inceciktim ama vücut değişiyor be kuzuuu hele benim gibi çok çabuk kilo alıyorsan ben yine iyiym niye diyceksin şu lisede okuyan yavrucaklar var ayyy nasıl kilolur yaaa anneleri hiç mi önlemiyor bende kız anasıyım ama hayatta zorlamam kızımı ne olcek bir elma yerine bir dilim yesede olur boş işler işteee

İnan hiç bi sorunumuz yok sadece eşimin abisi sorunlu, ondan çıkaramadıklarını eşimden çıkarmaya çalşyrlar saçma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…